A menstruációs görcs és fájdalom kezelése

Vannak olyan nők, akik számára a menstruáció fájdalommentes. Mások ezt figyelembe véve tervezik havi elfoglaltságaikat.

Bárhogyan is éljük meg a menstruációt, ez az élet minden nőt érintő, természetes aspektusa.

Mivel mindennapjaink része, fontos, hogy úgy érezzük: képesek vagyunk azt tenni, amit szeretnénk anélkül, hogy a menstruációs fájdalmak akadályoznának minket ebben.

A menstruáció előtti és alatti hasi fájdalom és görcs normálisnak tekinthető. Ez azonban természetesen nem jelenti azt, hogy kellemes vagy kívánatos lenne. A bevált házi praktikák sok nő számára hoznak könnyebbséget a menstruációs görcs és fájdalom idején.

Nem kell a menstruációnak a fájdalomról szólnia!

Azokra az esetekre, amikor az ilyen gyógymódok hatástalanok vagy nem elérhetők, a Buscopan®Forte tabletta alkalmazása hatásos módszere a menstruációs görcs és fájdalom gyors enyhítésének.

Ha úgy látja, hogy menstruációs görcse és fájdalma erősödik, vagy addig rendszeres ciklusa rendszertelenné válik, illetve ha ciklusa során váratlanul hasi fájdalmakat tapasztal, kérje kezelőorvosa tanácsát!

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)