Ne görcsöljünk, itt a nyár!

Engedd meg, hogy megosszak veled egy történetet, hogy te is felkészülten tudj elindulni a nyaralásodra! (x)

Barátnőimmel nyaralást terveztünk. Úti célként Olaszországot választottuk: a csodálatos tájak, a nagyszerű ételek és persze a sok lelkes pasi mindannyiunk fantáziáját beindította. Firenzében foglaltunk szállást. Számunkra is meglepő módon sikerült elindulnunk viszonylag kora reggel, úgyhogy délután már Firenze főterén, a Piazza Vecchia-n kapucsínóztunk. Azt terveztük, hogy egy kiadós vacsora után fedezzük fel az éjszakai életet. Rendeltünk is az egyik főleg külföldiek által látogatott vendéglőben. Tipikus olasz fogásokat választottunk: pastát és lasagnét salátával, ám csalódottan állapítottuk meg, hogy még nálunk a sarki pizzériában is ízletesebben, és főleg kevésbé zsírosan készítik ezeket az ételeket.

Már az étteremben éreztem, hogy valami probléma van a gyomrommal, de igyekeztem nem törődni vele, és belevetni magamat az éjszakai életbe. A klubok helyiekkel voltak tele, és arra sem kellett sokáig várnunk, hogy táncpartnerekre leljünk: pillanatok alatt olasz fiúk gyűrűjében találtuk magunkat. Én azonban ekkor már nem tudtam részt venni ebben: a gyomrom ugyanis olyan hevesen görcsölt, hogy vissza kellett mennem a hotelba. A szobámban szerencsére gyorsan megleltem a Buscopan Forte görcsoldó tablettát, amelyet még otthon elcsomagoltam. A gyógyszer, mint mindig, most is gyorsan hatott, vissza is tudtam menni a többiekhez és csatlakoztam a felhőtlen szórakozáshoz.

Ne a hasi görcsökről szóljon a nyaralás!

Ettől kezdve azonban szigorúan kerültük a turistahelyeket, és kizárólag a lovagjaink segítségével meglelt családi, autentikus olasz kisvendéglőben bonyolítottuk étkezéseinket. A tanulság pedig két dolog: egyrészt érzékeny gyomrúak csak óvatosan fogyasszák a helyi fogásokat, mert a szokatlan ízek és fűszerek kellemetlen meglepetést okozhatnak, másrészt pedig az, hogy útipatikánkból soha ne hiányozzon a gyors és hatékony görcsoldó gyógyszer. Ebből a szempontból ideális választás a Buscopan Forte tabletta, amely a hasi-, gyomor-, bélrendszeri, vese- és epegörcsök mellett a menstruációs görcsöket is gyorsan és hatásosan szünteti meg. Ráadásul természetes eredetű.

A Buscopan Forte segítségével ez az este egy felejthetetlen élmény volt!

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +15, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Élénk, erős lökésekkel kísért északkeleti szél mellett 25, 31 fok között alakulnak a maximumhőmérsékletek. Kedden front nem érkezik, de a magasban zajló folyamatok hatására front jellegű tünetek léphetnek fel. Gyakori lehet a görcsös és a migrénes fejfájás, egész nap ingadozhat a vérnyomás. Egyesek alvászavarokat is tapasztalhatnak. A szabadtéri programoknak kedveznek a körülmények, de a záporok miatt az esernyőt is célszerű kéznél tartani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)