Kérdés: Van legalább 10 szemölcsöm, de egyik sem a hüvely közelében. Úgy vettem észre, hogy - a szőrtelenítés miatt - egyre több lesz. Voltam nőgyógyásznál, ő ecsetelőt írt fel, de azt olvastam, hogy az nem használ, így nem próbáltam ki. Mit tegyek?

Először is sürgősen hagyja abba a szőrtelenítést, hiszen azzal hordja szét magán a fertőzést. Másodszor pedig javaslom, hogy jelentkezzen lézerkezelésre!

Szemölcs

Van legalább 10 szemölcsöm, de egyik sem a hüvely közelében. Úgy vettem észre, hogy - a szőrtelenítés miatt - egyre több lesz. Voltam nőgyógyásznál, ő ecsetelőt írt fel, de azt olvastam, hogy az nem használ, így nem próbáltam ki. Mit tegyek?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza szemölcs témában:

Először is sürgősen hagyja abba a szőrtelenítést, hiszen azzal hordja szét magán a fertőzést. Másodszor pedig javaslom, hogy jelentkezzen lézerkezelésre!

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +26, +32 °C
Minimum: +11, +18 °C

A napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, a több és vastagabb felhő a Dunántúlon ígérkezik. Nagyobb eséllyel itt alakul ki eső, zápor, zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél, 23, 30 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön frontmentes idő lesz, de a nagy napi hőingás több panaszt is okozhat. A vérnyomás-ingadozás mellett a fejfájás szintén gyakori tünet lehet, a fokozottan érzékenyeknél pedig a görcsös bántalmak felerősödése is várható. Markáns hatások azonban nem érvényesülnek, a hőségmentes idő jót tesz az alvásnak és a pihenésnek. A Dunántúlon kissé változékonyabb idő lesz, ott ingadozhat a hőérzet. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: