Jelölt profilja

Varga Jánosné

  • Település: Pécs
  • Munkahely: Pécsi Tudomány Egyetem Onkoterápiás Intézet
  • Foglalkozás: ápolási aszisztens

ÁPOLÓNŐ VAGYOK AZ Onkologián és mellette önkéntes vagyok az Epilepsziásoknál!

Riport Vargáné Katival, az epilepszia alapítvány örök önkéntesével
2015. szeptember 15. 16:02
Vargáné Katiról azt érdemes tudni, hogy már nagyon fiatalon igen aktív életet élt, komolyan kézilabdázott, de ezt félbe kellett hagynia, mikor újra előjött az epilepsziája. Teltek az évek, eközben Kati férjhez ment, született egy egészséges kislánya is. Aztán 2000 februárjában, egy nagyon hosszú vizsgálatsor után kiderült, hogy nagy eséllyel műthető az epilepsziája. Kati a műtéte óta tünetmentes, a gyógyszert se kell szednie. Később elvégezte a Szociális gondozó-ápoló és a Fogyatékosok Gondozója tanfolyamokat, így sikerült elhelyezkednie az egészségügy területén. Azóta segít az epilepsziás betegeken. Persze csak azoknak, akik felvállalják betegségüket. Több alkalommal is volt Az év önkéntese amit 120%-osan ki is érdemelt.

Hogy ismerted meg az alapítványt? Hogy lettèl önkèntes az alapítványnál?
Az Alapítványról a televizióban hallottam először! Volt velük egy riport és ennek megörültem és az interneten keresztül felvettem velük a kapcsolatot!

Igaz e hogy a legelsõ lilanapi rendezvènyre csak ketten mentek el?
2012 ben az első Lilanapi rendezvényre nem sokan jöttek el,és ami érdekes az volt, amikor 2 média is megjelent! Persze gondolom ezt annak köszönhettük, hogy Csízi Péter volt a rendezvényünk fővédnöke Pécs Város akkori Alpolgármestere!

Milyen feladatokat láttál el az alapítványnál?
Én az Alapítvány Dél Dunántúli Területi Képviselője voltam. Megpróbáltam támogatókat szerezni és betegekkel találkozót szervezni ami nem is könnyű dolog! Hát pl olyan problémákkal is találkoztam, hogy sokan azt se tudják mi az a betegség hogy Epilepszia! Meg az hogy Alapítvány sokan már munkahelynek gondolják,csak azt felejtik el ahhoz nagyon sokat kell tenni több év kell hogy ilyen ügyekben is tudjon segíteni az Alapítvány.

Szerinted milyen egy jó önkèntes?
Egy jó önkéntes az, aki önzetlenül segít és nem anyagi támogatásért, és tiszta szívből jövő szeretetet ad.

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK
A jelölt kiváló ápolónő. És az Epilepsziával Élők Alapítványnál önkéntes. A jelölt a Pécsi Onkoterápiás Intézetnél dolgozik, mint ápolónő. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a betegekkel milyen türelmes, mosolygós, és mindig van egy megnyugtató szava hozzájuk. A férjem utolsó szava is hozzá szólt, ami az volt, hogy: KÖSZÖNÖM!!!!! A másik indok, hogy az Epilepsziával Élők Alapítványánál önkéntesként nagyon sokat dolgozik. Ő is szervezi a Pécsi Lilanap Túrákat. Együtt érez az ezzel a betegséggel élőkkel, mivel Ö is ebből gyógyult ki DR Halász Péter professzor úr segítségével aki műtét utáni rehabilitációban sokat segített neki!

Kedves, figyelmes, oda adó, segítőkész ápoló. Édesapám betegsége alatt mindig volt egy kedves szava hozzá és a családhoz. Őrá mindig lehetett számítani. Egy igazi ápoló aki a szívén viseli a betegei sorsát és együtt érez a családdal. Örülök hogy megismertem mert munkájával példát mutat a következő generációnak.

A daganatos betegekkel nagyon kedves, es mindenben segíti őket. Az epilepsziás betegeket támogatja, segíti. Önkéntesként dolgozik a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványban. Nagyon támogatja és segíti őket hogy milyen módon éljenek ezzel a betegséggel, és hogy vállaljak fel az epilepsziát. Nagy gyakorlata van benne hiszen Ő maga is ezzel küzdött hosszú évekig. 8-tól 33 éves koráig! Szerencsés mert sikeres volt a műtétje, de továbbra is segíti az Alapítványban lévőket . A munkahelyén a daganatos beteggel nagyon segítőkész . Nem fordít hátat semmilyen segítség nyújtásban, !Ezért is inkább tőle kérik a segítséget/pl.: sztómazsák csere./. Nagyon kedves a betegekkel , bátorítja őket az életkedvre, a gyógyulásra ami nagyon fontos a rákos betegeknek. Példát vehetnek róla sok ott dolgozó némelyike.

Odaadó fáradhatatlan munkájáért és a betegekhez való hozzáállásáért. Szabadidejében az Epilepsziás Egyesületnél segíti az epilepsziás betegeket. Mivel ő is epilepsziás volt és átesett egy agyműtéten, ezért felvállalta a hasonló helyzetben lévő betegek megsegítését. Most is a pécsi Onkológiai Intézet kemoterápiás részlegén fáradhatatlanul küzd a betegek gyógyulásáért.

A szeretet, remény, megbékélés sugarával ápolja a legsúlyosabb betegeket is. Ő saját maga sem adja fel, súlyos, de kezelt szívbetegsége tudatában minden jó szolgálatban, eseményben részt vesz. Szeretetteljes személyisége nemcsak a munkahelyen, minden más kapcsolatában is a segítségnyújtás, odafigyelés szolgálatában áll, állandó készenlétben. Betegeinek nemcsak az elgyötört testét, hanem a reménytelenségbe, kétségbeesésbe esett lelkét is ápolja. Sokan nem is gondolnák, milyen fontos ez. Nagyon nehéz osztályon dolgozik, de örökös mosolya, nyugodt hangja nem mutatja a lemondást, hanem biztat, bátorít, erősít. Nem panaszkodik fáradtságra, leterheltségre, minden betegnek azt sugallja, hogy ő a legfontosabb. Saját lelki leterheltségét úgy piheni ki, hogy naponta a szolgálat után Pécsről Harkányba utazik, a csendes, nyugodt, zöld környezetben kiskutyáját sétáltatja, beszélget ismerősökkel, odafigyel az idősekre, a magányosokra. Ott is jószolgálatot teljesít. Saját egészségét laza futásokkal ápolja, de ha van rá lehetőség, Pécsett vagy Orfűn minden jószolgálati futásban részt vesz. Munkáját nemcsak felelősségérzettel, hivatással végzi, hanem szívvel-lélekkel. A hétköznapi hősök mintaképe.

A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában és a kórházban végzett munkája alapján. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában hosszú évek óta tevékenykedik önkéntesként, mint egykori, de ma már gyógyult betegként segíti az arra rászorulók életét könnyebbé, szebbé tenni. A mindennapokban a kórházban végzett munkája során a segítő, a humánus hozzáállás emeli ki az egészségügyben dolgozók közül. A szavaival, tetteivel teszi szebbé mások életét. https://www.facebook.com/eboc.hu/?fref=tag

Példaértékű munkát végez, mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Példaértékű munkát végez mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Jelenleg az onkológián dolgozik. A Magyar Epilepsziával élők alapítvány Önkéntese. Rész vesz Az Epilepsziás vagy? Nem vagy egyedül projektben, valamint a Ne Görcsölj kampány aktív tagja. Helyt áll a daganatos emberek utolsó napjaiban, odaadó, emberséges, együtt érző munkájával segíti őket. Ő egy igazi példa, egy hős! Szeretettel ajánlom a díjra, mint volt kolléganő.

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás, kiemelkedő empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézet legnagyszerűbb ápolónője akit valaha megismertem. A szakma szeretetével, a hozzáállásával, a mindig mosolygós lényével megkönnyítő az ápoltak, és az életből távozók napjait. Önkéntes munkával segíti az epilepsziával élők szervezetét, és minden olyan rendezvényen részt vesz ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és szebb lenne a világ.

Önkéntes munkával kapcsolatban! Kati személyében a munkája felé teljesen elkötelezett embert ismertem meg! Sokkal több ilyen ember kéne az egészségügyben, aki a betegekben az embert látja! Odaadó munkájával megkönnyíti a betegek létezését a kórházban,mindenben segít és ezt mosollyal az arcán teszi!Édesanyám mikor náluk feküdt mindig azt várta,hogy ő mikor jön dolgozni,hisz tudta rá bármiben számíthat! Neki nem jelentett problémát,hogy segítsen!Kedves a betegekhez, akik így nem csak,hogy kedvelik,de tudják bármiben számíthatnak rá ott segít ahol tud! Sokkal, sokkal több ilyen ember kéne a szakmájába mint ő!Köszönünk mindent Kati!

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézetben dolgozik mint ápolónő. A legnagyszerűbb embert ismertem meg személyében. A szakma szeretetével, mindig mosolygós lényével, hatalmas empátiával könnyíti meg az ápoltak, és az élettől búcsúzók mindennapjait. Mint önkéntes segíti az epilepsziával élők szervezetét. Minden olyan rendezvényen részt vesz, ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és a világ szebb lenne.

Kati szomszédasszonyból avanzsálódott szívbéli jó baráttá. Több mint két évtizede lakom Katival egy társasházban. Még kamasz koromban ismerkedtünk meg, akkor ő már családos, epilepszia betegséggel élő anyaként élte életét. Azon kevés életigénylő emberek közé tartozik az életemben, akinek bármilyen nehéz is a sorsa, sosem panaszkodik. Mindig bizakodva tekint előre. A problémákra minden esetben megoldást és nem kifogást keres. Mindenkihez van egy jó, biztató szava és együttérzésből kimagaslóan jeleskedik. Szeretetet és megnyugvást sugároz magából, egyszerűen jó a közelében lenni! A majd három évtized alatt mióta ismerem folyamatosan követem nyomon szakmai karrierjét. Munkáját a hivatásának tekinti. Példaértékűen emberségesen gondoskodik a betegekről. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem őt! Ha az egészségügyben dolgozók mindegyike Katihoz hasonlóan állna a betegek gondozásához, ellátásához a gyógyulási folyamatok felgyorsulnának mert szeretetével reményt kelt mindenkiben aki arra befogadó képes.


Kati nagyon megbízható, jó szívű, példamutató egészségügyi szakember, amikor megismertem az Epilepsziával Élők Alapítványnak volt a szószólója, nagyon lelkiismeretesen végezte ott is a munkáját. Kati személyesen is érintett a betegség kapcsán . 2000-ben műtötték azóta tünetmentes, szívén viseli a betegek sorsát! Nagyon egészségtudatos, egészségesen étkezik, rendszeresen sportol,túrázik a férjével és Buksival a kiskutyájukkal, ezen kívül úszik és fut. Több futóversenyen is eredményesen vett részt!PL/ Orfűi tó show futáson, a Fuss a Rákgyógyításért rendezvényen, és évente rendez túrákat az epilepsziások részére. Azért ajánlom neki a díjat , mert nagyon céltudatos, ösztönző másokra, nagyon tisztelem azért amit képvisel! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415183751833075&set=pob.100000244211475&type=3&theater

Önkéntes epilepsziás munkájáért. Nővéremet 1 hónapig az Onkológián kezelték. KATI nagyon lelkiismeretes munkát végzett. Nagyon kedves volt mindig vele ápolóként is próbálta a lelket tartani benne, rettentően segítőkész, és mindig mosolygós kedves a betegekkel! Nem sok jó tapasztalatom volt az egészségügyben, de talán leírhatom a Pécsi Onkológián ő az egyetlen lelkiismeretes nővér.

Nagyon szereti a munkáját. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Kati nagyon szereti a munkáját, a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványánál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Erőn felül is megtesz mindent a betegekért.
Empátia, közösségi ember. Jó kapcsolatot ápol a betegekkel kolléga nőkkel. Empátiás a hozzá fordulókkal. Minden betegségekkel kapcsolatos fórumon rendezvényeken személyével emeli a színvonalat. Saját sorsából meríti azt az erőt amivel másoknak segít.

Betegeket türelemmel, odaadással ápolja, minden beteggel megtalálja a megfelelő kontaktust. Segítség nyújtása célzott, nem tolakodó, a beteget képes egy - két szóval megnyugtatni, kizökkenteni a rossz lelki állapotából. Mindig van ideje a beteget meghallgatni. Munkájában kitartása példamutató.

Onkológiai betegek teljes körű ellátása. Nagyon kedves, odaadó a betegekkel. Odafigyel a daganatos betegek testi, lelki jólétére. Jól képzett, szakmailag kimagasló tudású. Mindenkihez van türelme, kedves szava. Mosolygós, kedves-ezzel sokat segít a betegeknek.

Minden jótékonysági megmozduláson részt vesz, ami a daganatos betegekért és az epilepsziában szenvedőkért illetve abból kigyógyult betegekért történik . Katalin , kedves ismerősöm története azért is különleges, egyedi, példamutató, mert hosszú évekig súlyos betegségben szenvedett .A kitartása ,pozitív gondolkodása, akarata,fegyelmezettsége sikerrel járt, meggyógyult ,saját és családja örömére. Ekkor gondolta azt, hogy tanul, elhelyezkedik az egészségügyben és másokon segít, mert saját magán tapasztalta milyen betegnek, kiszolgáltatottnak, fájdalomtól meggyötörtnek, elkeseredettnek, kétségbeesettnek, lenni. Szívvel, lélekkel ápolja a betegeket, kedves, nyugodt hangja, mosolya csodákra képes. Mindenkinek önzetlenül segít, mindig van ideje egy kedves szóra. Olyan munkahelyet választott ,ahol nagy szükség van a betegek körében az empátiára ,a segítségre, a megértésre, a lelki támogatásra. Katalin jó kapcsolatot ápol az ismerőseivel, lakóhelyén a szomszédokkal, legyen fiatal vagy idős. Mindenki kedveli a jó tulajdonságai miatt. Kedves ismerősömnek szívből kívánom az Egészség Hősök Díj megnyerését.

Mint ápolónő kedves, türelmes és lelkiismeretes. Az alapítványba is nagyon sok energiát fektet lelkiismeretesen. A jelölt a Pécsi Onkoterápiás Intézetnél dolgozik, mint ápolónő. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a betegekkel milyen türelmes, mosolygós, és mindig van egy megnyugtató szava hozzájuk. A másik indok, hogy az Epilepsziával Élők Alapítványánál önkéntesként nagyon sokat dolgozik. Ő is szervezi a Pécsi Lilanap Túrákat. Együtt érez az ezzel a betegséggel élőkkel, mivel Ő is ebből gyógyult ki. Nekem nagyon jó tapasztalatom van Katiról mivel páromat ápolta az Onkológián! Férjem úgy hívta a kis mosolygós! Ezért is javasolnám a díjra!
Legjobb a szakmájában. Nagyon kedves ,odafigyel és meghallgatja a betegeket még ha kevés az ideje akkor is. Minden beteghez van egy két jó, bátorító szava. Kedves mosolya mindenkit jó kedvre derít. Fáradhatatlanul végzi nehéz és megterhelő munkáját.

Én egy jó Szakembernek tartom. Nagyon kedves lelkiismeretes. Mindig van jó szava a betegekhez. Mosolygós kedves türelmes. Munkáját becsületesen elvégzi evvel sokat segít a betegeknek. Velem is mindig nagyon kedves és türelmes volt mikor bent feküdtem a Pécsi Onkológián. Nagyon szeretném, ha őt is beválasztanak erre a díjra. Köszönöm.

Pécsi Tudomány Egyetem Onkoterápiás Intézet fekvőbeteg osztályán ápolják Édesapámat, itt ismertem meg Katalint. Apukám nagyon rossz állapotban került erre a helyre. Fekvőbeteg. Katalin első találkozásunkkor is nagyon kedvesen beszélt Édesapámmal is és velem is. Nagyon segítőkész, empatikus hölgy. Mindig van egy jó szava mindenkihez. Apunak nehezére esik egy minimális mozgás, evés-ivás is. Katalin türelmesen ápolja, odafigyel rá. Nem csak szakmailag, hanem emberileg is. Egy ilyen intézetben nagyon sokat jelent a betegnek és a családtagoknak is, ha ilyen kedvességgel és odaadással gondozzák.

Lelkiismeretes, kedves a betegekkel, segítőkész. Nagyon kedves, odaadó a betegekkel. Odafigyel a betegek testi, lelki jólétére. Tőle bármit kérhetnek, megteszi! Jól képzett, szakmailag kimagasló tudású. Mindenkihez van türelme, kedves szava. Mosolygós, kedves-ezzel sokat segít a betegeknek. És ez mellett a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is önkéntes. Ezért is tisztelem nagyon!

Igazságos, becsületes, segítőkész, önfeláldozó. Varga Jánosné Kati epilepsziás betegségből gyógyult meg. Azóta is minden erejével a betegséggel küzdők segítésén munkálkodik. Önfeláldozó, barátságos, segítőkész ember! Jó barát, emberséges, ahol tud, segít.

Varga Jánosnét betegeket szerető, önfeláldozó ápolási asszisztensnek ismertem meg. 2015.06.11-én emlő rosszindulatú daganatával Szekszárdon műtöttek, nyirokcsomókat is eltávolítottak. Ezt követte 6 kemoterápia 2015.okt.29-ig Szekszárdon. A javasolt 30 sugárkezelést a 2016. évben január 6-tól február 19-ig már Pécsen az Onkoterápiás Intézetnél végezték. Ekkor, ott ismerhettem meg Varga Jánosnét. Sok megpróbáltatásom után kellemesen érintett nyugodt, széles látókörű egyénisége. Dicséretes a betegekért, sérültekért a mai napig végzett munkája!
Katalin az Onkológian dolgozik, es az osztályon levő tartózkodásom állat csak pozitív dolgokat tudok róla mondani! Katalinról csak jót tudok írni! Ő egy végtelenül kedves es oda figyel a betegekre! Segítőkészségét és empátiáját pontoznom kellene a 10-es skálán a 10-esre jelölném, a bíztatás és rá beszélés a betegség pozitív hozzáállásához az nála nem maradhat el !örülök hogy ilyen ápolók dolgoznak az Onkologián! köszönöm jómagam es a betegek nevében hogy ott volt, amikor szükségünk volt rá!


A teljes ellátást igénylő, súlyos állapotban levő betegeket gondozza odaadással. Nyújt segítséget sokszor a családnak is a nehéz helyzetek megoldásában. Miközben Ö maga is egy súlyos betegségből lábalt ki és utána tanult. Mellette szerepet vállal az epilepsziás betegek támogatásában. A daganatos betegek fizikai ápolásában vállal jelentős szerepet. Mellette gyakran nyújt mind a betegnek, mind a hozzátartozóknak is lelki segítséget. A mindennapok munkája is nagyon nehéz, de mellette jelentős szerepet vállal az epilepsziás betegek támogatásában is, rendezvényeik szervezésében. Maga is a fenti betegségből lábalt ki. Szereti a betegeket. Jó ötletei vannak a mindennapok felmerülő problémáinak megoldásában. Az ágyban fekvő, magatehetetlen betegek számára ez nagyon sokat jelent.

Szakszerűen és lelkiismeretesen munkáját végző ápolónő. Mikor megismertem Katalint első benyomásom az volt, hogy ő egy kedves lelkiismeretes ápolónő. Munkájára igényes, és ami nagyon fontos a betegekkel szemben türelmes, nyugodt egyéniség. Segítőkész vidám, mindig van nevettető jó szava az emberhez. Azért őt jelölöm, mert ő is sok mindenen keresztülment mint más beteg. Ő tudja azt, hogy mivel jár az, ha az ember kiszolgáltatott. És ö ezt a szakmát választotta, mert úgy volt vele ha neki is sikerült felállni akkor másnak is sikerülhet. Kívánok neki sok sikert és egészséget.

A betegek ápolása, lelki támogatása. Munkája során sok beteggel találkozik, lelkiismeretesen ápolja őket! Meghallgatja a betegeket és bármilyen problémákra megkeresi a megoldást. Segíti a betegeket nem csak a kórházban, hanem az otthonukban is felmerülő problémák megoldásában. Ezeken kívül még van energiája az epilepsziás betegek segítésére és támogatására, valamint sportolásra, túrázásra. Minden alkalmat megragad, hogy a beteg embereken segítsen!

Lelkiismeretes, szorgalmas, betegeket szereti. Munkájával mindenki elégedett. Nehéz betegekkel foglalkozik, sokat dolgozik. Mosolygós, empatikus, minden beteghez van egy két kedves biztató szava!
Katival évekig dolgoztam együtt előző munkahelyünkön INSZI Pécs, Nyugdíjasházban, , ápolóként . Előző munkahelyünkön Kati a gondozottakat lelkiismeretesen ápolta . Empatikus , kedves volt , nagyon ragaszkodtak Hozzá . Mindeninek segített. Kedves, mosolygós természetével megszépítette a gondozottak napjait . Munkáját legjobb tudása szerint , megbízhatóan , pontosan végezte . Munkatársaival is nagyon jó volta kapcsolata , mindenkit segített.

Betegellátás szempontjából fontos szerepet tölt be. A beteg szükségleteinek kielégítése az egyik legfontosabb dolog a gyógyítás mellett. Ezeket látja el az ápolási asszisztens,mint higiéniai szempontból nagyon fontosak, mint a táplálkozás szemszögéből. Tehermentesíti a szakápolói gárdát,sokkal jobban odafigyel a betegekre,bensőségesebb viszonyt alakít ki a betegekkel ezáltal mentálisan-pszichésen sok támogatást tud nyújtani. Kati is nagyon kedves a betegekkel, mindig mosolyog ezzel is megnyugvást jelent mindenkinek!

Mindig segít a rászorulókon. Mindig mindenkivel szemben segítőkész aktív minden jótékonysági tevékenységben! Főleg a Lila Napi Rendezvények megszerzésében létrehozásában hisz ő is átélte az epilepsziát mint betegséget! Mindig jószívű, segít ahol tud mindenkinek, sőt időnként a saját erején felül is. Jó a szervezőkészsége, összefogást tud teremteni nagyon önzetlen,és mindezt vidáman mosolyogva teszi ezért is szeretjük Katit!

Nagyon kedves őszinte nem csak a munkájában hanem a hétköznapi életben is. Ápolóként és mint barátként is nagyon odaadónak kedvesnek tartom aki megérdemli a díjat mert kevés olyan nővér van mint ő, aki szívvel lélekkel ellátja a feladatát ,még akkor is mikor nagyon fáradt ,és nem mondja hogy nem érek rá!

Leg legkiismeretesebb Ápolási asszisztens. Katikát 2 éve ismerem a Pécsi Onkológiáról. Nagyon aranyos és lelkiismeretes, a betegek nagyon szeretik. Ö volt az egyetlen dolgozó, akivel ha műszakban voltam, öröm volt dolgozni. A betegek mikor megtudták, hogy ő van az osztályukon nagyon örültek neki. Ritka a mai világban az ilyen ápolónő, mint Katika. Nagyon kedves és aranyos a betegekkel, és szívesen segít nekik, és nem csak azért mert ápolónő, hanem azért mert ö szereti az embereket, és érdekli mások problémája! Meghallgatja őket, s nem csukja be mögöttük az ajtót. hanem ő tényleg foglalkozik a betegekkel. Nem könnyű az Onkológián dolgozni. Nehéz dolog a betegek minden napos ápolása és rendben tartása. De úgy gondolom, hogy Katika nagyon szépen helyt áll, és gondozza a betegeket, és mosolyával felvidítja őket bármikor. Ezt ők is csak tanúsítani tudják.

Elsősorban a Lilanapi projektét emelném ki. Ez valami megmagyarázhatatlan tevékenység Tőle Csoda! A betegekkel való törődése! Minden évben nagy izgalommal töltötte el, amikor szervezte a Lilanapot. Amiben én is támogattam, ha nem mással a részvétemmel. A munkájában mindig odaadó és tisztelettudó szakembernek ismertem meg, bárcsak minden egészségügyi dolgozó ilyen lenne, mint Kati .Én a Pécsi nyugdíjasházból ismerem ahol több idős embert naponta ápolt köztük az édesanyámat is. Nem lehet szavakkal leírni az ő önzetlen munkáját, a betegekkel való kapcsolatát,a bíztató szavait!

Katalint ismerem 45 éve, mert együtt kezdtük az általános iskolát. Így pontosan látom, hogy honnan indult, és hová jutott el. Együtt tologattuk a gyermekeinket a babakocsiban, amikor ő még napi szinten harcolt az epilepszia okozta nehézségekkel. Szerintem példa értékű, ahogy legyőzte a betegséget, és ahogy segít másoknak is meglátni a fényt az alagút végén. Felnőtt fejjel, a műtét után tanulta ki a szakmát, és munka mellett tevékenyen részt vesz az Epilepsziások Alapítványa tevékenységében. A közösségi oldalakon követem figyelemmel, amint rendszeresen túrákra invitálja Pécs lakosságát, így járul hozzá ahhoz, hogy egészségesebb életmódot éljünk. Kati a szememben az a hétköznapi HŐS, aki megérdemli, hogy díjazzák az élete munkáját.

Nagyon kedves, csupa tiszta szívű szakember, aki teljes odaadással végzi a munkáját. Nagyon sok ember tanulhatna tőle emberiséget, tisztességét, odaadást, kedvességet, és nem utolsó sorban tiszteletet. Büszke lehet rá PTE Onkoterápiás Intézet, hogy ilyen kiváló szakmájához hűséges ,szakdolgozója van. Sok sikert kívánok, sok erőt és kitartást!

Személyem szerint azért javasolnám Varga Jánosnét. Mert ő olyan ember, aki szível lélekkel szeretettel foglalkozik az emberekkel. Ő bizalmat ad, kedvességével, jóságával ad hitet a betegeknek. Nála odaadóbb embert nem lehet találni. Ilyenekből kellene több. Drukkolni fogok,hogy megnyerje ,mert ő nagyon de nagyon meg érdemli.

Segítőkész végtelenül empatikus, kedves a betegekkel, kollégákkal, hozzátartozókkal. Kedves, türelmes, empatikus, segítőkész a betegekkel és kollégákkal. Lelkiismeretes kitartó munkáját szívvel lélekkel végzi! Mindenkihez van egy-két biztató szava. Munkája mind lelkileg mind pedig fizikailag megterhelő, ennek ellenére önkéntesként dolgozik még pluszban az Epilepsziások Alapítványánál, illetve a Fuss a Rákgyógyításért rendezvények lelkes résztvevője és teljesítője. Rengeteg daganatos betegnek segít könnyebben elviselni a betegségét biztató szavaival, mosolyával illetve fizikai segítségével. Soha nem türelmetlen, bármilyen nehéz is a munkája nem érezteti sem a betegekkel, sem pedig a kollégákkal.

Ápolási tevékenysége során kiemelkedő empátiát, emberszeretetet tanúsít a betegek irányában. Türelmes, segítőkész, nagyon sok tapasztalattal rendelkező szakember. Varga Jánosné ápolási asszisztenst azért szeretném a díjra jelölni, mert személyesen is megtapasztaltam azt a hatalmas odaadást és szeretetet, amivel a Pécsi Onkoterápiás Intézetben nap mint nap gondoskodik a betegek ellátásáról. A bent fekvő betegek, akik a kezelések hatására kiszolgáltatottakká válnak mozgásukban is, rengeteg segítséget jelent egy kedves szó, egy biztató mosoly. Sok év tapasztalattal és nagyon sok gyakorlattal rendelkezik, melyet szintén személyesen tapasztaltam meg. Bízom benne, hogy Katalin még nagyon sok beteget és család hozzátartozóját fogja megnyugtatni kedvességével, emberszeretetével.

A munkája a betegek ápolása. Kati egy nagyon empatikus ember, kollégáival is de főleg a betegekkel, hozzátartozóikkal. Mindig mosolyog a betegekre, mosolyogva sokat beszélget velük, igyekszik megnyugtatni őket, mindenben a segítségükre van! A betegek is rendkívül jó véleménnyel vannak róla, szeretik, és ami talán a legfontosabb ragaszkodnak hozzá! Egyszóval munkáját komolyan veszi és szívvel-lélekkel végzi! Mint kolléganő és barátnő (illetve magán ember) is nagyon segítőkész és megértő! Megküzdött egy komoly betegséggel, de erős akaratának és kitartásának köszönhetően természetesen legyőzte! Kemény munkája mellett rendszeresen részt vesz jótékonysági versenyeken is!

Munkáját mindig pontosan, precízen végzi, mindig lehet rá számítani. Nagy empátia készséggel rendelkezik. Olyan ember ő, aki a munkáját mindig, mindenkor pontosan, precízen végzi, a betegekkel türelmes, empatikus, bizalommal fordulhatnak hozzá nap, mint nap. Maximális emberség, becsületesség jellemzi, és nagyon örülök és büszke vagyok, hogy vele dolgozhattam. Úgy gondolom, a mai világban nagyon sok ilyen emberre van szükség, akit az önzetlenség, becsületesség, emberség jellemez. Munkája példaértékű.

Betegekhez való, tiszta szívből való hozzáállása! Odaadó, becsületes, emberi munkájáért!!! Olyan türelmet, kedvességet, melegszívűséget, segítőkészséget sugárzó,jó embert ismerhettem meg Katika személyében,amit már rég nem tapasztaltam!!! Erőt egészséget kívánok további munkájához!

Ápoló nő. Ápolónőként ismertem meg a pécsi onkológián. Lelkiismeretesen és becsületesen végzi a munkáját. Jó természetének köszönhetően könnyen szót ért a betegekkel. Türelmesen és maximálisan ellátja a rábízott feladatokat. Ő egy rendkívüli ember, aki áldozatos munkát végez. Örülök, hogy megismerhettem.

A napi munkához való hozzáállása. Hivatásnak tekinti napi munkáját. Önzetlen, gondoskodó, megértő. Mindenkihez van egy jó szava, egy bátorító mosolya. Lelkesedése, bizalma a rászorulók iránt határtalan. Soha nem csügged el, és másoknak is képes átadni a hitet, ami a gyógyuláshoz vezethet. Hiszen saját sorsa a példa. Súlyos betegből, ápoltból lett másokról gondoskodni tudó ápoló.

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK
A jelölt kiváló ápolónő. És az Epilepsziával Élők Alapítványnál önkéntes. A jelölt a Pécsi Onkoterápiás Intézetnél dolgozik, mint ápolónő. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a betegekkel milyen türelmes, mosolygós, és mindig van egy megnyugtató szava hozzájuk. A férjem utolsó szava is hozzá szólt, ami az volt, hogy: KÖSZÖNÖM!!!!! A másik indok, hogy az Epilepsziával Élők Alapítványánál önkéntesként nagyon sokat dolgozik. Ő is szervezi a Pécsi Lilanap Túrákat. Együtt érez az ezzel a betegséggel élőkkel, mivel Ö is ebből gyógyult ki DR Halász Péter professzor úr segítségével aki műtét utáni rehabilitációban sokat segített neki!

Kedves, figyelmes, oda adó, segítőkész ápoló. Édesapám betegsége alatt mindig volt egy kedves szava hozzá és a családhoz. Őrá mindig lehetett számítani. Egy igazi ápoló aki a szívén viseli a betegei sorsát és együtt érez a családdal. Örülök hogy megismertem mert munkájával példát mutat a következő generációnak.

A daganatos betegekkel nagyon kedves, es mindenben segíti őket. Az epilepsziás betegeket támogatja, segíti. Önkéntesként dolgozik a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványban. Nagyon támogatja és segíti őket hogy milyen módon éljenek ezzel a betegséggel, és hogy vállaljak fel az epilepsziát. Nagy gyakorlata van benne hiszen Ő maga is ezzel küzdött hosszú évekig. 8-tól 33 éves koráig! Szerencsés mert sikeres volt a műtétje, de továbbra is segíti az Alapítványban lévőket . A munkahelyén a daganatos beteggel nagyon segítőkész . Nem fordít hátat semmilyen segítség nyújtásban, !Ezért is inkább tőle kérik a segítséget/pl.: sztómazsák csere./. Nagyon kedves a betegekkel , bátorítja őket az életkedvre, a gyógyulásra ami nagyon fontos a rákos betegeknek. Példát vehetnek róla sok ott dolgozó némelyike.

Odaadó fáradhatatlan munkájáért és a betegekhez való hozzáállásáért. Szabadidejében az Epilepsziás Egyesületnél segíti az epilepsziás betegeket. Mivel ő is epilepsziás volt és átesett egy agyműtéten, ezért felvállalta a hasonló helyzetben lévő betegek megsegítését. Most is a pécsi Onkológiai Intézet kemoterápiás részlegén fáradhatatlanul küzd a betegek gyógyulásáért.

A szeretet, remény, megbékélés sugarával ápolja a legsúlyosabb betegeket is. Ő saját maga sem adja fel, súlyos, de kezelt szívbetegsége tudatában minden jó szolgálatban, eseményben részt vesz. Szeretetteljes személyisége nemcsak a munkahelyen, minden más kapcsolatában is a segítségnyújtás, odafigyelés szolgálatában áll, állandó készenlétben. Betegeinek nemcsak az elgyötört testét, hanem a reménytelenségbe, kétségbeesésbe esett lelkét is ápolja. Sokan nem is gondolnák, milyen fontos ez. Nagyon nehéz osztályon dolgozik, de örökös mosolya, nyugodt hangja nem mutatja a lemondást, hanem biztat, bátorít, erősít. Nem panaszkodik fáradtságra, leterheltségre, minden betegnek azt sugallja, hogy ő a legfontosabb. Saját lelki leterheltségét úgy piheni ki, hogy naponta a szolgálat után Pécsről Harkányba utazik, a csendes, nyugodt, zöld környezetben kiskutyáját sétáltatja, beszélget ismerősökkel, odafigyel az idősekre, a magányosokra. Ott is jószolgálatot teljesít. Saját egészségét laza futásokkal ápolja, de ha van rá lehetőség, Pécsett vagy Orfűn minden jószolgálati futásban részt vesz. Munkáját nemcsak felelősségérzettel, hivatással végzi, hanem szívvel-lélekkel. A hétköznapi hősök mintaképe.

A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában és a kórházban végzett munkája alapján. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában hosszú évek óta tevékenykedik önkéntesként, mint egykori, de ma már gyógyult betegként segíti az arra rászorulók életét könnyebbé, szebbé tenni. A mindennapokban a kórházban végzett munkája során a segítő, a humánus hozzáállás emeli ki az egészségügyben dolgozók közül. A szavaival, tetteivel teszi szebbé mások életét. https://www.facebook.com/eboc.hu/?fref=tag

Példaértékű munkát végez, mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Példaértékű munkát végez mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Jelenleg az onkológián dolgozik. A Magyar Epilepsziával élők alapítvány Önkéntese. Rész vesz Az Epilepsziás vagy? Nem vagy egyedül projektben, valamint a Ne Görcsölj kampány aktív tagja. Helyt áll a daganatos emberek utolsó napjaiban, odaadó, emberséges, együtt érző munkájával segíti őket. Ő egy igazi példa, egy hős! Szeretettel ajánlom a díjra, mint volt kolléganő.

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás, kiemelkedő empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézet legnagyszerűbb ápolónője akit valaha megismertem. A szakma szeretetével, a hozzáállásával, a mindig mosolygós lényével megkönnyítő az ápoltak, és az életből távozók napjait. Önkéntes munkával segíti az epilepsziával élők szervezetét, és minden olyan rendezvényen részt vesz ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és szebb lenne a világ.

Önkéntes munkával kapcsolatban! Kati személyében a munkája felé teljesen elkötelezett embert ismertem meg! Sokkal több ilyen ember kéne az egészségügyben, aki a betegekben az embert látja! Odaadó munkájával megkönnyíti a betegek létezését a kórházban,mindenben segít és ezt mosollyal az arcán teszi!Édesanyám mikor náluk feküdt mindig azt várta,hogy ő mikor jön dolgozni,hisz tudta rá bármiben számíthat! Neki nem jelentett problémát,hogy segítsen!Kedves a betegekhez, akik így nem csak,hogy kedvelik,de tudják bármiben számíthatnak rá ott segít ahol tud! Sokkal, sokkal több ilyen ember kéne a szakmájába mint ő!Köszönünk mindent Kati!

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézetben dolgozik mint ápolónő. A legnagyszerűbb embert ismertem meg személyében. A szakma szeretetével, mindig mosolygós lényével, hatalmas empátiával könnyíti meg az ápoltak, és az élettől búcsúzók mindennapjait. Mint önkéntes segíti az epilepsziával élők szervezetét. Minden olyan rendezvényen részt vesz, ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és a világ szebb lenne.

Kati szomszédasszonyból avanzsálódott szívbéli jó baráttá. Több mint két évtizede lakom Katival egy társasházban. Még kamasz koromban ismerkedtünk meg, akkor ő már családos, epilepszia betegséggel élő anyaként élte életét. Azon kevés életigénylő emberek közé tartozik az életemben, akinek bármilyen nehéz is a sorsa, sosem panaszkodik. Mindig bizakodva tekint előre. A problémákra minden esetben megoldást és nem kifogást keres. Mindenkihez van egy jó, biztató szava és együttérzésből kimagaslóan jeleskedik. Szeretetet és megnyugvást sugároz magából, egyszerűen jó a közelében lenni! A majd három évtized alatt mióta ismerem folyamatosan követem nyomon szakmai karrierjét. Munkáját a hivatásának tekinti. Példaértékűen emberségesen gondoskodik a betegekről. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem őt! Ha az egészségügyben dolgozók mindegyike Katihoz hasonlóan állna a betegek gondozásához, ellátásához a gyógyulási folyamatok felgyorsulnának mert szeretetével reményt kelt mindenkiben aki arra befogadó képes.


Kati nagyon megbízható, jó szívű, példamutató egészségügyi szakember, amikor megismertem az Epilepsziával Élők Alapítványnak volt a szószólója, nagyon lelkiismeretesen végezte ott is a munkáját. Kati személyesen is érintett a betegség kapcsán . 2000-ben műtötték azóta tünetmentes, szívén viseli a betegek sorsát! Nagyon egészségtudatos, egészségesen étkezik, rendszeresen sportol,túrázik a férjével és Buksival a kiskutyájukkal, ezen kívül úszik és fut. Több futóversenyen is eredményesen vett részt!PL/ Orfűi tó show futáson, a Fuss a Rákgyógyításért rendezvényen, és évente rendez túrákat az epilepsziások részére. Azért ajánlom neki a díjat , mert nagyon céltudatos, ösztönző másokra, nagyon tisztelem azért amit képvisel! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415183751833075&set=pob.100000244211475&type=3&theater

Önkéntes epilepsziás munkájáért. Nővéremet 1 hónapig az Onkológián kezelték. KATI nagyon lelkiismeretes munkát végzett. Nagyon kedves volt mindig vele ápolóként is próbálta a lelket tartani benne, rettentően segítőkész, és mindig mosolygós kedves a betegekkel! Nem sok jó tapasztalatom volt az egészségügyben, de talán leírhatom a Pécsi Onkológián ő az egyetlen lelkiismeretes nővér.

Nagyon szereti a munkáját. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Kati nagyon szereti a munkáját, a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványánál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Erőn felül is megtesz mindent a betegekért.
Empátia, közösségi ember. Jó kapcsolatot ápol a betegekkel kolléga nőkkel. Empátiás a hozzá fordulókkal. Minden betegségekkel kapcsolatos fórumon rendezvényeken személyével emeli a színvonalat. Saját sorsából meríti azt az erőt amivel másoknak segít.

Betegeket türelemmel, odaadással ápolja, minden beteggel megtalálja a megfelelő kontaktust. Segítség nyújtása célzott, nem tolakodó, a beteget képes egy - két szóval megnyugtatni, kizökkenteni a rossz lelki állapotából. Mindig van ideje a beteget meghallgatni. Munkájában kitartása példamutató.

Onkológiai betegek teljes körű ellátása. Nagyon kedves, odaadó a betegekkel. Odafigyel a daganatos betegek testi, lelki jólétére. Jól képzett, szakmailag kimagasló tudású. Mindenkihez van türelme, kedves szava. Mosolygós, kedves-ezzel sokat segít a betegeknek.

Minden jótékonysági megmozduláson részt vesz, ami a daganatos betegekért és az epilepsziában szenvedőkért illetve abból kigyógyult betegekért történik . Katalin , kedves ismerősöm története azért is különleges, egyedi, példamutató, mert hosszú évekig súlyos betegségben szenvedett .A kitartása ,pozitív gondolkodása, akarata,fegyelmezettsége sikerrel járt, meggyógyult ,saját és családja örömére. Ekkor gondolta azt, hogy tanul, elhelyezkedik az egészségügyben és másokon segít, mert saját magán tapasztalta milyen betegnek, kiszolgáltatottnak, fájdalomtól meggyötörtnek, elkeseredettnek, kétségbeesettnek, lenni. Szívvel, lélekkel ápolja a betegeket, kedves, nyugodt hangja, mosolya csodákra képes. Mindenkinek önzetlenül segít, mindig van ideje egy kedves szóra. Olyan munkahelyet választott ,ahol nagy szükség van a betegek körében az empátiára ,a segítségre, a megértésre, a lelki támogatásra. Katalin jó kapcsolatot ápol az ismerőseivel, lakóhelyén a szomszédokkal, legyen fiatal vagy idős. Mindenki kedveli a jó tulajdonságai miatt. Kedves ismerősömnek szívből kívánom az Egészség Hősök Díj megnyerését.

Mint ápolónő kedves, türelmes és lelkiismeretes. Az alapítványba is nagyon sok energiát fektet lelkiismeretesen. A jelölt a Pécsi Onkoterápiás Intézetnél dolgozik, mint ápolónő. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a betegekkel milyen türelmes, mosolygós, és mindig van egy megnyugtató szava hozzájuk. A másik indok, hogy az Epilepsziával Élők Alapítványánál önkéntesként nagyon sokat dolgozik. Ő is szervezi a Pécsi Lilanap Túrákat. Együtt érez az ezzel a betegséggel élőkkel, mivel Ő is ebből gyógyult ki. Nekem nagyon jó tapasztalatom van Katiról mivel páromat ápolta az Onkológián! Férjem úgy hívta a kis mosolygós! Ezért is javasolnám a díjra!
Legjobb a szakmájában. Nagyon kedves ,odafigyel és meghallgatja a betegeket még ha kevés az ideje akkor is. Minden beteghez van egy két jó, bátorító szava. Kedves mosolya mindenkit jó kedvre derít. Fáradhatatlanul végzi nehéz és megterhelő munkáját.

Én egy jó Szakembernek tartom. Nagyon kedves lelkiismeretes. Mindig van jó szava a betegekhez. Mosolygós kedves türelmes. Munkáját becsületesen elvégzi evvel sokat segít a betegeknek. Velem is mindig nagyon kedves és türelmes volt mikor bent feküdtem a Pécsi Onkológián. Nagyon szeretném, ha őt is beválasztanak erre a díjra. Köszönöm.

Pécsi Tudomány Egyetem Onkoterápiás Intézet fekvőbeteg osztályán ápolják Édesapámat, itt ismertem meg Katalint. Apukám nagyon rossz állapotban került erre a helyre. Fekvőbeteg. Katalin első találkozásunkkor is nagyon kedvesen beszélt Édesapámmal is és velem is. Nagyon segítőkész, empatikus hölgy. Mindig van egy jó szava mindenkihez. Apunak nehezére esik egy minimális mozgás, evés-ivás is. Katalin türelmesen ápolja, odafigyel rá. Nem csak szakmailag, hanem emberileg is. Egy ilyen intézetben nagyon sokat jelent a betegnek és a családtagoknak is, ha ilyen kedvességgel és odaadással gondozzák.

Lelkiismeretes, kedves a betegekkel, segítőkész. Nagyon kedves, odaadó a betegekkel. Odafigyel a betegek testi, lelki jólétére. Tőle bármit kérhetnek, megteszi! Jól képzett, szakmailag kimagasló tudású. Mindenkihez van türelme, kedves szava. Mosolygós, kedves-ezzel sokat segít a betegeknek. És ez mellett a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is önkéntes. Ezért is tisztelem nagyon!

Igazságos, becsületes, segítőkész, önfeláldozó. Varga Jánosné Kati epilepsziás betegségből gyógyult meg. Azóta is minden erejével a betegséggel küzdők segítésén munkálkodik. Önfeláldozó, barátságos, segítőkész ember! Jó barát, emberséges, ahol tud, segít.

Varga Jánosnét betegeket szerető, önfeláldozó ápolási asszisztensnek ismertem meg. 2015.06.11-én emlő rosszindulatú daganatával Szekszárdon műtöttek, nyirokcsomókat is eltávolítottak. Ezt követte 6 kemoterápia 2015.okt.29-ig Szekszárdon. A javasolt 30 sugárkezelést a 2016. évben január 6-tól február 19-ig már Pécsen az Onkoterápiás Intézetnél végezték. Ekkor, ott ismerhettem meg Varga Jánosnét. Sok megpróbáltatásom után kellemesen érintett nyugodt, széles látókörű egyénisége. Dicséretes a betegekért, sérültekért a mai napig végzett munkája!
Katalin az Onkológian dolgozik, es az osztályon levő tartózkodásom állat csak pozitív dolgokat tudok róla mondani! Katalinról csak jót tudok írni! Ő egy végtelenül kedves es oda figyel a betegekre! Segítőkészségét és empátiáját pontoznom kellene a 10-es skálán a 10-esre jelölném, a bíztatás és rá beszélés a betegség pozitív hozzáállásához az nála nem maradhat el !örülök hogy ilyen ápolók dolgoznak az Onkologián! köszönöm jómagam es a betegek nevében hogy ott volt, amikor szükségünk volt rá!


A teljes ellátást igénylő, súlyos állapotban levő betegeket gondozza odaadással. Nyújt segítséget sokszor a családnak is a nehéz helyzetek megoldásában. Miközben Ö maga is egy súlyos betegségből lábalt ki és utána tanult. Mellette szerepet vállal az epilepsziás betegek támogatásában. A daganatos betegek fizikai ápolásában vállal jelentős szerepet. Mellette gyakran nyújt mind a betegnek, mind a hozzátartozóknak is lelki segítséget. A mindennapok munkája is nagyon nehéz, de mellette jelentős szerepet vállal az epilepsziás betegek támogatásában is, rendezvényeik szervezésében. Maga is a fenti betegségből lábalt ki. Szereti a betegeket. Jó ötletei vannak a mindennapok felmerülő problémáinak megoldásában. Az ágyban fekvő, magatehetetlen betegek számára ez nagyon sokat jelent.

Szakszerűen és lelkiismeretesen munkáját végző ápolónő. Mikor megismertem Katalint első benyomásom az volt, hogy ő egy kedves lelkiismeretes ápolónő. Munkájára igényes, és ami nagyon fontos a betegekkel szemben türelmes, nyugodt egyéniség. Segítőkész vidám, mindig van nevettető jó szava az emberhez. Azért őt jelölöm, mert ő is sok mindenen keresztülment mint más beteg. Ő tudja azt, hogy mivel jár az, ha az ember kiszolgáltatott. És ö ezt a szakmát választotta, mert úgy volt vele ha neki is sikerült felállni akkor másnak is sikerülhet. Kívánok neki sok sikert és egészséget.

A betegek ápolása, lelki támogatása. Munkája során sok beteggel találkozik, lelkiismeretesen ápolja őket! Meghallgatja a betegeket és bármilyen problémákra megkeresi a megoldást. Segíti a betegeket nem csak a kórházban, hanem az otthonukban is felmerülő problémák megoldásában. Ezeken kívül még van energiája az epilepsziás betegek segítésére és támogatására, valamint sportolásra, túrázásra. Minden alkalmat megragad, hogy a beteg embereken segítsen!

Lelkiismeretes, szorgalmas, betegeket szereti. Munkájával mindenki elégedett. Nehéz betegekkel foglalkozik, sokat dolgozik. Mosolygós, empatikus, minden beteghez van egy két kedves biztató szava!
Katival évekig dolgoztam együtt előző munkahelyünkön INSZI Pécs, Nyugdíjasházban, , ápolóként . Előző munkahelyünkön Kati a gondozottakat lelkiismeretesen ápolta . Empatikus , kedves volt , nagyon ragaszkodtak Hozzá . Mindeninek segített. Kedves, mosolygós természetével megszépítette a gondozottak napjait . Munkáját legjobb tudása szerint , megbízhatóan , pontosan végezte . Munkatársaival is nagyon jó volta kapcsolata , mindenkit segített.

Betegellátás szempontjából fontos szerepet tölt be. A beteg szükségleteinek kielégítése az egyik legfontosabb dolog a gyógyítás mellett. Ezeket látja el az ápolási asszisztens,mint higiéniai szempontból nagyon fontosak, mint a táplálkozás szemszögéből. Tehermentesíti a szakápolói gárdát,sokkal jobban odafigyel a betegekre,bensőségesebb viszonyt alakít ki a betegekkel ezáltal mentálisan-pszichésen sok támogatást tud nyújtani. Kati is nagyon kedves a betegekkel, mindig mosolyog ezzel is megnyugvást jelent mindenkinek!

Mindig segít a rászorulókon. Mindig mindenkivel szemben segítőkész aktív minden jótékonysági tevékenységben! Főleg a Lila Napi Rendezvények megszerzésében létrehozásában hisz ő is átélte az epilepsziát mint betegséget! Mindig jószívű, segít ahol tud mindenkinek, sőt időnként a saját erején felül is. Jó a szervezőkészsége, összefogást tud teremteni nagyon önzetlen,és mindezt vidáman mosolyogva teszi ezért is szeretjük Katit!

Nagyon kedves őszinte nem csak a munkájában hanem a hétköznapi életben is. Ápolóként és mint barátként is nagyon odaadónak kedvesnek tartom aki megérdemli a díjat mert kevés olyan nővér van mint ő, aki szívvel lélekkel ellátja a feladatát ,még akkor is mikor nagyon fáradt ,és nem mondja hogy nem érek rá!

Leg legkiismeretesebb Ápolási asszisztens. Katikát 2 éve ismerem a Pécsi Onkológiáról. Nagyon aranyos és lelkiismeretes, a betegek nagyon szeretik. Ö volt az egyetlen dolgozó, akivel ha műszakban voltam, öröm volt dolgozni. A betegek mikor megtudták, hogy ő van az osztályukon nagyon örültek neki. Ritka a mai világban az ilyen ápolónő, mint Katika. Nagyon kedves és aranyos a betegekkel, és szívesen segít nekik, és nem csak azért mert ápolónő, hanem azért mert ö szereti az embereket, és érdekli mások problémája! Meghallgatja őket, s nem csukja be mögöttük az ajtót. hanem ő tényleg foglalkozik a betegekkel. Nem könnyű az Onkológián dolgozni. Nehéz dolog a betegek minden napos ápolása és rendben tartása. De úgy gondolom, hogy Katika nagyon szépen helyt áll, és gondozza a betegeket, és mosolyával felvidítja őket bármikor. Ezt ők is csak tanúsítani tudják.

Elsősorban a Lilanapi projektét emelném ki. Ez valami megmagyarázhatatlan tevékenység Tőle Csoda! A betegekkel való törődése! Minden évben nagy izgalommal töltötte el, amikor szervezte a Lilanapot. Amiben én is támogattam, ha nem mással a részvétemmel. A munkájában mindig odaadó és tisztelettudó szakembernek ismertem meg, bárcsak minden egészségügyi dolgozó ilyen lenne, mint Kati .Én a Pécsi nyugdíjasházból ismerem ahol több idős embert naponta ápolt köztük az édesanyámat is. Nem lehet szavakkal leírni az ő önzetlen munkáját, a betegekkel való kapcsolatát,a bíztató szavait!

Katalint ismerem 45 éve, mert együtt kezdtük az általános iskolát. Így pontosan látom, hogy honnan indult, és hová jutott el. Együtt tologattuk a gyermekeinket a babakocsiban, amikor ő még napi szinten harcolt az epilepszia okozta nehézségekkel. Szerintem példa értékű, ahogy legyőzte a betegséget, és ahogy segít másoknak is meglátni a fényt az alagút végén. Felnőtt fejjel, a műtét után tanulta ki a szakmát, és munka mellett tevékenyen részt vesz az Epilepsziások Alapítványa tevékenységében. A közösségi oldalakon követem figyelemmel, amint rendszeresen túrákra invitálja Pécs lakosságát, így járul hozzá ahhoz, hogy egészségesebb életmódot éljünk. Kati a szememben az a hétköznapi HŐS, aki megérdemli, hogy díjazzák az élete munkáját.

Nagyon kedves, csupa tiszta szívű szakember, aki teljes odaadással végzi a munkáját. Nagyon sok ember tanulhatna tőle emberiséget, tisztességét, odaadást, kedvességet, és nem utolsó sorban tiszteletet. Büszke lehet rá PTE Onkoterápiás Intézet, hogy ilyen kiváló szakmájához hűséges ,szakdolgozója van. Sok sikert kívánok, sok erőt és kitartást!

Személyem szerint azért javasolnám Varga Jánosnét. Mert ő olyan ember, aki szível lélekkel szeretettel foglalkozik az emberekkel. Ő bizalmat ad, kedvességével, jóságával ad hitet a betegeknek. Nála odaadóbb embert nem lehet találni. Ilyenekből kellene több. Drukkolni fogok,hogy megnyerje ,mert ő nagyon de nagyon meg érdemli.

Segítőkész végtelenül empatikus, kedves a betegekkel, kollégákkal, hozzátartozókkal. Kedves, türelmes, empatikus, segítőkész a betegekkel és kollégákkal. Lelkiismeretes kitartó munkáját szívvel lélekkel végzi! Mindenkihez van egy-két biztató szava. Munkája mind lelkileg mind pedig fizikailag megterhelő, ennek ellenére önkéntesként dolgozik még pluszban az Epilepsziások Alapítványánál, illetve a Fuss a Rákgyógyításért rendezvények lelkes résztvevője és teljesítője. Rengeteg daganatos betegnek segít könnyebben elviselni a betegségét biztató szavaival, mosolyával illetve fizikai segítségével. Soha nem türelmetlen, bármilyen nehéz is a munkája nem érezteti sem a betegekkel, sem pedig a kollégákkal.

Ápolási tevékenysége során kiemelkedő empátiát, emberszeretetet tanúsít a betegek irányában. Türelmes, segítőkész, nagyon sok tapasztalattal rendelkező szakember. Varga Jánosné ápolási asszisztenst azért szeretném a díjra jelölni, mert személyesen is megtapasztaltam azt a hatalmas odaadást és szeretetet, amivel a Pécsi Onkoterápiás Intézetben nap mint nap gondoskodik a betegek ellátásáról. A bent fekvő betegek, akik a kezelések hatására kiszolgáltatottakká válnak mozgásukban is, rengeteg segítséget jelent egy kedves szó, egy biztató mosoly. Sok év tapasztalattal és nagyon sok gyakorlattal rendelkezik, melyet szintén személyesen tapasztaltam meg. Bízom benne, hogy Katalin még nagyon sok beteget és család hozzátartozóját fogja megnyugtatni kedvességével, emberszeretetével.

A munkája a betegek ápolása. Kati egy nagyon empatikus ember, kollégáival is de főleg a betegekkel, hozzátartozóikkal. Mindig mosolyog a betegekre, mosolyogva sokat beszélget velük, igyekszik megnyugtatni őket, mindenben a segítségükre van! A betegek is rendkívül jó véleménnyel vannak róla, szeretik, és ami talán a legfontosabb ragaszkodnak hozzá! Egyszóval munkáját komolyan veszi és szívvel-lélekkel végzi! Mint kolléganő és barátnő (illetve magán ember) is nagyon segítőkész és megértő! Megküzdött egy komoly betegséggel, de erős akaratának és kitartásának köszönhetően természetesen legyőzte! Kemény munkája mellett rendszeresen részt vesz jótékonysági versenyeken is!

Munkáját mindig pontosan, precízen végzi, mindig lehet rá számítani. Nagy empátia készséggel rendelkezik. Olyan ember ő, aki a munkáját mindig, mindenkor pontosan, precízen végzi, a betegekkel türelmes, empatikus, bizalommal fordulhatnak hozzá nap, mint nap. Maximális emberség, becsületesség jellemzi, és nagyon örülök és büszke vagyok, hogy vele dolgozhattam. Úgy gondolom, a mai világban nagyon sok ilyen emberre van szükség, akit az önzetlenség, becsületesség, emberség jellemez. Munkája példaértékű.

Betegekhez való, tiszta szívből való hozzáállása! Odaadó, becsületes, emberi munkájáért!!! Olyan türelmet, kedvességet, melegszívűséget, segítőkészséget sugárzó,jó embert ismerhettem meg Katika személyében,amit már rég nem tapasztaltam!!! Erőt egészséget kívánok további munkájához!

Ápoló nő. Ápolónőként ismertem meg a pécsi onkológián. Lelkiismeretesen és becsületesen végzi a munkáját. Jó természetének köszönhetően könnyen szót ért a betegekkel. Türelmesen és maximálisan ellátja a rábízott feladatokat. Ő egy rendkívüli ember, aki áldozatos munkát végez. Örülök, hogy megismerhettem.

A napi munkához való hozzáállása. Hivatásnak tekinti napi munkáját. Önzetlen, gondoskodó, megértő. Mindenkihez van egy jó szava, egy bátorító mosolya. Lelkesedése, bizalma a rászorulók iránt határtalan. Soha nem csügged el, és másoknak is képes átadni a hitet, ami a gyógyuláshoz vezethet. Hiszen saját sorsa a példa. Súlyos betegből, ápoltból lett másokról gondoskodni tudó ápoló.

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK
A jelölt kiváló ápolónő. És az Epilepsziával Élők Alapítványnál önkéntes. A jelölt a Pécsi Onkoterápiás Intézetnél dolgozik, mint ápolónő. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a betegekkel milyen türelmes, mosolygós, és mindig van egy megnyugtató szava hozzájuk. A férjem utolsó szava is hozzá szólt, ami az volt, hogy: KÖSZÖNÖM!!!!! A másik indok, hogy az Epilepsziával Élők Alapítványánál önkéntesként nagyon sokat dolgozik. Ő is szervezi a Pécsi Lilanap Túrákat. Együtt érez az ezzel a betegséggel élőkkel, mivel Ö is ebből gyógyult ki DR Halász Péter professzor úr segítségével aki műtét utáni rehabilitációban sokat segített neki!

Kedves, figyelmes, oda adó, segítőkész ápoló. Édesapám betegsége alatt mindig volt egy kedves szava hozzá és a családhoz. Őrá mindig lehetett számítani. Egy igazi ápoló aki a szívén viseli a betegei sorsát és együtt érez a családdal. Örülök hogy megismertem mert munkájával példát mutat a következő generációnak.

A daganatos betegekkel nagyon kedves, es mindenben segíti őket. Az epilepsziás betegeket támogatja, segíti. Önkéntesként dolgozik a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványban. Nagyon támogatja és segíti őket hogy milyen módon éljenek ezzel a betegséggel, és hogy vállaljak fel az epilepsziát. Nagy gyakorlata van benne hiszen Ő maga is ezzel küzdött hosszú évekig. 8-tól 33 éves koráig! Szerencsés mert sikeres volt a műtétje, de továbbra is segíti az Alapítványban lévőket . A munkahelyén a daganatos beteggel nagyon segítőkész . Nem fordít hátat semmilyen segítség nyújtásban, !Ezért is inkább tőle kérik a segítséget/pl.: sztómazsák csere./. Nagyon kedves a betegekkel , bátorítja őket az életkedvre, a gyógyulásra ami nagyon fontos a rákos betegeknek. Példát vehetnek róla sok ott dolgozó némelyike.

Odaadó fáradhatatlan munkájáért és a betegekhez való hozzáállásáért. Szabadidejében az Epilepsziás Egyesületnél segíti az epilepsziás betegeket. Mivel ő is epilepsziás volt és átesett egy agyműtéten, ezért felvállalta a hasonló helyzetben lévő betegek megsegítését. Most is a pécsi Onkológiai Intézet kemoterápiás részlegén fáradhatatlanul küzd a betegek gyógyulásáért.

A szeretet, remény, megbékélés sugarával ápolja a legsúlyosabb betegeket is. Ő saját maga sem adja fel, súlyos, de kezelt szívbetegsége tudatában minden jó szolgálatban, eseményben részt vesz. Szeretetteljes személyisége nemcsak a munkahelyen, minden más kapcsolatában is a segítségnyújtás, odafigyelés szolgálatában áll, állandó készenlétben. Betegeinek nemcsak az elgyötört testét, hanem a reménytelenségbe, kétségbeesésbe esett lelkét is ápolja. Sokan nem is gondolnák, milyen fontos ez. Nagyon nehéz osztályon dolgozik, de örökös mosolya, nyugodt hangja nem mutatja a lemondást, hanem biztat, bátorít, erősít. Nem panaszkodik fáradtságra, leterheltségre, minden betegnek azt sugallja, hogy ő a legfontosabb. Saját lelki leterheltségét úgy piheni ki, hogy naponta a szolgálat után Pécsről Harkányba utazik, a csendes, nyugodt, zöld környezetben kiskutyáját sétáltatja, beszélget ismerősökkel, odafigyel az idősekre, a magányosokra. Ott is jószolgálatot teljesít. Saját egészségét laza futásokkal ápolja, de ha van rá lehetőség, Pécsett vagy Orfűn minden jószolgálati futásban részt vesz. Munkáját nemcsak felelősségérzettel, hivatással végzi, hanem szívvel-lélekkel. A hétköznapi hősök mintaképe.

A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában és a kórházban végzett munkája alapján. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában hosszú évek óta tevékenykedik önkéntesként, mint egykori, de ma már gyógyult betegként segíti az arra rászorulók életét könnyebbé, szebbé tenni. A mindennapokban a kórházban végzett munkája során a segítő, a humánus hozzáállás emeli ki az egészségügyben dolgozók közül. A szavaival, tetteivel teszi szebbé mások életét. https://www.facebook.com/eboc.hu/?fref=tag

Példaértékű munkát végez, mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Példaértékű munkát végez mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Jelenleg az onkológián dolgozik. A Magyar Epilepsziával élők alapítvány Önkéntese. Rész vesz Az Epilepsziás vagy? Nem vagy egyedül projektben, valamint a Ne Görcsölj kampány aktív tagja. Helyt áll a daganatos emberek utolsó napjaiban, odaadó, emberséges, együtt érző munkájával segíti őket. Ő egy igazi példa, egy hős! Szeretettel ajánlom a díjra, mint volt kolléganő.

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás, kiemelkedő empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézet legnagyszerűbb ápolónője akit valaha megismertem. A szakma szeretetével, a hozzáállásával, a mindig mosolygós lényével megkönnyítő az ápoltak, és az életből távozók napjait. Önkéntes munkával segíti az epilepsziával élők szervezetét, és minden olyan rendezvényen részt vesz ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és szebb lenne a világ.

Önkéntes munkával kapcsolatban! Kati személyében a munkája felé teljesen elkötelezett embert ismertem meg! Sokkal több ilyen ember kéne az egészségügyben, aki a betegekben az embert látja! Odaadó munkájával megkönnyíti a betegek létezését a kórházban,mindenben segít és ezt mosollyal az arcán teszi!Édesanyám mikor náluk feküdt mindig azt várta,hogy ő mikor jön dolgozni,hisz tudta rá bármiben számíthat! Neki nem jelentett problémát,hogy segítsen!Kedves a betegekhez, akik így nem csak,hogy kedvelik,de tudják bármiben számíthatnak rá ott segít ahol tud! Sokkal, sokkal több ilyen ember kéne a szakmájába mint ő!Köszönünk mindent Kati!

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézetben dolgozik mint ápolónő. A legnagyszerűbb embert ismertem meg személyében. A szakma szeretetével, mindig mosolygós lényével, hatalmas empátiával könnyíti meg az ápoltak, és az élettől búcsúzók mindennapjait. Mint önkéntes segíti az epilepsziával élők szervezetét. Minden olyan rendezvényen részt vesz, ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és a világ szebb lenne.

Kati szomszédasszonyból avanzsálódott szívbéli jó baráttá. Több mint két évtizede lakom Katival egy társasházban. Még kamasz koromban ismerkedtünk meg, akkor ő már családos, epilepszia betegséggel élő anyaként élte életét. Azon kevés életigénylő emberek közé tartozik az életemben, akinek bármilyen nehéz is a sorsa, sosem panaszkodik. Mindig bizakodva tekint előre. A problémákra minden esetben megoldást és nem kifogást keres. Mindenkihez van egy jó, biztató szava és együttérzésből kimagaslóan jeleskedik. Szeretetet és megnyugvást sugároz magából, egyszerűen jó a közelében lenni! A majd három évtized alatt mióta ismerem folyamatosan követem nyomon szakmai karrierjét. Munkáját a hivatásának tekinti. Példaértékűen emberségesen gondoskodik a betegekről. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem őt! Ha az egészségügyben dolgozók mindegyike Katihoz hasonlóan állna a betegek gondozásához, ellátásához a gyógyulási folyamatok felgyorsulnának mert szeretetével reményt kelt mindenkiben aki arra befogadó képes.


Kati nagyon megbízható, jó szívű, példamutató egészségügyi szakember, amikor megismertem az Epilepsziával Élők Alapítványnak volt a szószólója, nagyon lelkiismeretesen végezte ott is a munkáját. Kati személyesen is érintett a betegség kapcsán . 2000-ben műtötték azóta tünetmentes, szívén viseli a betegek sorsát! Nagyon egészségtudatos, egészségesen étkezik, rendszeresen sportol,túrázik a férjével és Buksival a kiskutyájukkal, ezen kívül úszik és fut. Több futóversenyen is eredményesen vett részt!PL/ Orfűi tó show futáson, a Fuss a Rákgyógyításért rendezvényen, és évente rendez túrákat az epilepsziások részére. Azért ajánlom neki a díjat , mert nagyon céltudatos, ösztönző másokra, nagyon tisztelem azért amit képvisel! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415183751833075&set=pob.100000244211475&type=3&theater

Önkéntes epilepsziás munkájáért. Nővéremet 1 hónapig az Onkológián kezelték. KATI nagyon lelkiismeretes munkát végzett. Nagyon kedves volt mindig vele ápolóként is próbálta a lelket tartani benne, rettentően segítőkész, és mindig mosolygós kedves a betegekkel! Nem sok jó tapasztalatom volt az egészségügyben, de talán leírhatom a Pécsi Onkológián ő az egyetlen lelkiismeretes nővér.

Nagyon szereti a munkáját. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Kati nagyon szereti a munkáját, a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványánál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Erőn felül is megtesz mindent a betegekért.
Empátia, közösségi ember. Jó kapcsolatot ápol a betegekkel kolléga nőkkel. Empátiás a hozzá fordulókkal. Minden betegségekkel kapcsolatos fórumon rendezvényeken személyével emeli a színvonalat. Saját sorsából meríti azt az erőt amivel másoknak segít.

Betegeket türelemmel, odaadással ápolja, minden beteggel megtalálja a megfelelő kontaktust. Segítség nyújtása célzott, nem tolakodó, a beteget képes egy - két szóval megnyugtatni, kizökkenteni a rossz lelki állapotából. Mindig van ideje a beteget meghallgatni. Munkájában kitartása példamutató.

Onkológiai betegek teljes körű ellátása. Nagyon kedves, odaadó a betegekkel. Odafigyel a daganatos betegek testi, lelki jólétére. Jól képzett, szakmailag kimagasló tudású. Mindenkihez van türelme, kedves szava. Mosolygós, kedves-ezzel sokat segít a betegeknek.

Minden jótékonysági megmozduláson részt vesz, ami a daganatos betegekért és az epilepsziában szenvedőkért illetve abból kigyógyult betegekért történik . Katalin , kedves ismerősöm története azért is különleges, egyedi, példamutató, mert hosszú évekig súlyos betegségben szenvedett .A kitartása ,pozitív gondolkodása, akarata,fegyelmezettsége sikerrel járt, meggyógyult ,saját és családja örömére. Ekkor gondolta azt, hogy tanul, elhelyezkedik az egészségügyben és másokon segít, mert saját magán tapasztalta milyen betegnek, kiszolgáltatottnak, fájdalomtól meggyötörtnek, elkeseredettnek, kétségbeesettnek, lenni. Szívvel, lélekkel ápolja a betegeket, kedves, nyugodt hangja, mosolya csodákra képes. Mindenkinek önzetlenül segít, mindig van ideje egy kedves szóra. Olyan munkahelyet választott ,ahol nagy szükség van a betegek körében az empátiára ,a segítségre, a megértésre, a lelki támogatásra. Katalin jó kapcsolatot ápol az ismerőseivel, lakóhelyén a szomszédokkal, legyen fiatal vagy idős. Mindenki kedveli a jó tulajdonságai miatt. Kedves ismerősömnek szívből kívánom az Egészség Hősök Díj megnyerését.

Mint ápolónő kedves, türelmes és lelkiismeretes. Az alapítványba is nagyon sok energiát fektet lelkiismeretesen. A jelölt a Pécsi Onkoterápiás Intézetnél dolgozik, mint ápolónő. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a betegekkel milyen türelmes, mosolygós, és mindig van egy megnyugtató szava hozzájuk. A másik indok, hogy az Epilepsziával Élők Alapítványánál önkéntesként nagyon sokat dolgozik. Ő is szervezi a Pécsi Lilanap Túrákat. Együtt érez az ezzel a betegséggel élőkkel, mivel Ő is ebből gyógyult ki. Nekem nagyon jó tapasztalatom van Katiról mivel páromat ápolta az Onkológián! Férjem úgy hívta a kis mosolygós! Ezért is javasolnám a díjra!
Legjobb a szakmájában. Nagyon kedves ,odafigyel és meghallgatja a betegeket még ha kevés az ideje akkor is. Minden beteghez van egy két jó, bátorító szava. Kedves mosolya mindenkit jó kedvre derít. Fáradhatatlanul végzi nehéz és megterhelő munkáját.

Én egy jó Szakembernek tartom. Nagyon kedves lelkiismeretes. Mindig van jó szava a betegekhez. Mosolygós kedves türelmes. Munkáját becsületesen elvégzi evvel sokat segít a betegeknek. Velem is mindig nagyon kedves és türelmes volt mikor bent feküdtem a Pécsi Onkológián. Nagyon szeretném, ha őt is beválasztanak erre a díjra. Köszönöm.

Pécsi Tudomány Egyetem Onkoterápiás Intézet fekvőbeteg osztályán ápolják Édesapámat, itt ismertem meg Katalint. Apukám nagyon rossz állapotban került erre a helyre. Fekvőbeteg. Katalin első találkozásunkkor is nagyon kedvesen beszélt Édesapámmal is és velem is. Nagyon segítőkész, empatikus hölgy. Mindig van egy jó szava mindenkihez. Apunak nehezére esik egy minimális mozgás, evés-ivás is. Katalin türelmesen ápolja, odafigyel rá. Nem csak szakmailag, hanem emberileg is. Egy ilyen intézetben nagyon sokat jelent a betegnek és a családtagoknak is, ha ilyen kedvességgel és odaadással gondozzák.

Lelkiismeretes, kedves a betegekkel, segítőkész. Nagyon kedves, odaadó a betegekkel. Odafigyel a betegek testi, lelki jólétére. Tőle bármit kérhetnek, megteszi! Jól képzett, szakmailag kimagasló tudású. Mindenkihez van türelme, kedves szava. Mosolygós, kedves-ezzel sokat segít a betegeknek. És ez mellett a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is önkéntes. Ezért is tisztelem nagyon!

Igazságos, becsületes, segítőkész, önfeláldozó. Varga Jánosné Kati epilepsziás betegségből gyógyult meg. Azóta is minden erejével a betegséggel küzdők segítésén munkálkodik. Önfeláldozó, barátságos, segítőkész ember! Jó barát, emberséges, ahol tud, segít.

Varga Jánosnét betegeket szerető, önfeláldozó ápolási asszisztensnek ismertem meg. 2015.06.11-én emlő rosszindulatú daganatával Szekszárdon műtöttek, nyirokcsomókat is eltávolítottak. Ezt követte 6 kemoterápia 2015.okt.29-ig Szekszárdon. A javasolt 30 sugárkezelést a 2016. évben január 6-tól február 19-ig már Pécsen az Onkoterápiás Intézetnél végezték. Ekkor, ott ismerhettem meg Varga Jánosnét. Sok megpróbáltatásom után kellemesen érintett nyugodt, széles látókörű egyénisége. Dicséretes a betegekért, sérültekért a mai napig végzett munkája!
Katalin az Onkológian dolgozik, es az osztályon levő tartózkodásom állat csak pozitív dolgokat tudok róla mondani! Katalinról csak jót tudok írni! Ő egy végtelenül kedves es oda figyel a betegekre! Segítőkészségét és empátiáját pontoznom kellene a 10-es skálán a 10-esre jelölném, a bíztatás és rá beszélés a betegség pozitív hozzáállásához az nála nem maradhat el !örülök hogy ilyen ápolók dolgoznak az Onkologián! köszönöm jómagam es a betegek nevében hogy ott volt, amikor szükségünk volt rá!


A teljes ellátást igénylő, súlyos állapotban levő betegeket gondozza odaadással. Nyújt segítséget sokszor a családnak is a nehéz helyzetek megoldásában. Miközben Ö maga is egy súlyos betegségből lábalt ki és utána tanult. Mellette szerepet vállal az epilepsziás betegek támogatásában. A daganatos betegek fizikai ápolásában vállal jelentős szerepet. Mellette gyakran nyújt mind a betegnek, mind a hozzátartozóknak is lelki segítséget. A mindennapok munkája is nagyon nehéz, de mellette jelentős szerepet vállal az epilepsziás betegek támogatásában is, rendezvényeik szervezésében. Maga is a fenti betegségből lábalt ki. Szereti a betegeket. Jó ötletei vannak a mindennapok felmerülő problémáinak megoldásában. Az ágyban fekvő, magatehetetlen betegek számára ez nagyon sokat jelent.

Szakszerűen és lelkiismeretesen munkáját végző ápolónő. Mikor megismertem Katalint első benyomásom az volt, hogy ő egy kedves lelkiismeretes ápolónő. Munkájára igényes, és ami nagyon fontos a betegekkel szemben türelmes, nyugodt egyéniség. Segítőkész vidám, mindig van nevettető jó szava az emberhez. Azért őt jelölöm, mert ő is sok mindenen keresztülment mint más beteg. Ő tudja azt, hogy mivel jár az, ha az ember kiszolgáltatott. És ö ezt a szakmát választotta, mert úgy volt vele ha neki is sikerült felállni akkor másnak is sikerülhet. Kívánok neki sok sikert és egészséget.

A betegek ápolása, lelki támogatása. Munkája során sok beteggel találkozik, lelkiismeretesen ápolja őket! Meghallgatja a betegeket és bármilyen problémákra megkeresi a megoldást. Segíti a betegeket nem csak a kórházban, hanem az otthonukban is felmerülő problémák megoldásában. Ezeken kívül még van energiája az epilepsziás betegek segítésére és támogatására, valamint sportolásra, túrázásra. Minden alkalmat megragad, hogy a beteg embereken segítsen!

Lelkiismeretes, szorgalmas, betegeket szereti. Munkájával mindenki elégedett. Nehéz betegekkel foglalkozik, sokat dolgozik. Mosolygós, empatikus, minden beteghez van egy két kedves biztató szava!
Katival évekig dolgoztam együtt előző munkahelyünkön INSZI Pécs, Nyugdíjasházban, , ápolóként . Előző munkahelyünkön Kati a gondozottakat lelkiismeretesen ápolta . Empatikus , kedves volt , nagyon ragaszkodtak Hozzá . Mindeninek segített. Kedves, mosolygós természetével megszépítette a gondozottak napjait . Munkáját legjobb tudása szerint , megbízhatóan , pontosan végezte . Munkatársaival is nagyon jó volta kapcsolata , mindenkit segített.

Betegellátás szempontjából fontos szerepet tölt be. A beteg szükségleteinek kielégítése az egyik legfontosabb dolog a gyógyítás mellett. Ezeket látja el az ápolási asszisztens,mint higiéniai szempontból nagyon fontosak, mint a táplálkozás szemszögéből. Tehermentesíti a szakápolói gárdát,sokkal jobban odafigyel a betegekre,bensőségesebb viszonyt alakít ki a betegekkel ezáltal mentálisan-pszichésen sok támogatást tud nyújtani. Kati is nagyon kedves a betegekkel, mindig mosolyog ezzel is megnyugvást jelent mindenkinek!

Mindig segít a rászorulókon. Mindig mindenkivel szemben segítőkész aktív minden jótékonysági tevékenységben! Főleg a Lila Napi Rendezvények megszerzésében létrehozásában hisz ő is átélte az epilepsziát mint betegséget! Mindig jószívű, segít ahol tud mindenkinek, sőt időnként a saját erején felül is. Jó a szervezőkészsége, összefogást tud teremteni nagyon önzetlen,és mindezt vidáman mosolyogva teszi ezért is szeretjük Katit!

Nagyon kedves őszinte nem csak a munkájában hanem a hétköznapi életben is. Ápolóként és mint barátként is nagyon odaadónak kedvesnek tartom aki megérdemli a díjat mert kevés olyan nővér van mint ő, aki szívvel lélekkel ellátja a feladatát ,még akkor is mikor nagyon fáradt ,és nem mondja hogy nem érek rá!

Leg legkiismeretesebb Ápolási asszisztens. Katikát 2 éve ismerem a Pécsi Onkológiáról. Nagyon aranyos és lelkiismeretes, a betegek nagyon szeretik. Ö volt az egyetlen dolgozó, akivel ha műszakban voltam, öröm volt dolgozni. A betegek mikor megtudták, hogy ő van az osztályukon nagyon örültek neki. Ritka a mai világban az ilyen ápolónő, mint Katika. Nagyon kedves és aranyos a betegekkel, és szívesen segít nekik, és nem csak azért mert ápolónő, hanem azért mert ö szereti az embereket, és érdekli mások problémája! Meghallgatja őket, s nem csukja be mögöttük az ajtót. hanem ő tényleg foglalkozik a betegekkel. Nem könnyű az Onkológián dolgozni. Nehéz dolog a betegek minden napos ápolása és rendben tartása. De úgy gondolom, hogy Katika nagyon szépen helyt áll, és gondozza a betegeket, és mosolyával felvidítja őket bármikor. Ezt ők is csak tanúsítani tudják.

Elsősorban a Lilanapi projektét emelném ki. Ez valami megmagyarázhatatlan tevékenység Tőle Csoda! A betegekkel való törődése! Minden évben nagy izgalommal töltötte el, amikor szervezte a Lilanapot. Amiben én is támogattam, ha nem mással a részvétemmel. A munkájában mindig odaadó és tisztelettudó szakembernek ismertem meg, bárcsak minden egészségügyi dolgozó ilyen lenne, mint Kati .Én a Pécsi nyugdíjasházból ismerem ahol több idős embert naponta ápolt köztük az édesanyámat is. Nem lehet szavakkal leírni az ő önzetlen munkáját, a betegekkel való kapcsolatát,a bíztató szavait!

Katalint ismerem 45 éve, mert együtt kezdtük az általános iskolát. Így pontosan látom, hogy honnan indult, és hová jutott el. Együtt tologattuk a gyermekeinket a babakocsiban, amikor ő még napi szinten harcolt az epilepszia okozta nehézségekkel. Szerintem példa értékű, ahogy legyőzte a betegséget, és ahogy segít másoknak is meglátni a fényt az alagút végén. Felnőtt fejjel, a műtét után tanulta ki a szakmát, és munka mellett tevékenyen részt vesz az Epilepsziások Alapítványa tevékenységében. A közösségi oldalakon követem figyelemmel, amint rendszeresen túrákra invitálja Pécs lakosságát, így járul hozzá ahhoz, hogy egészségesebb életmódot éljünk. Kati a szememben az a hétköznapi HŐS, aki megérdemli, hogy díjazzák az élete munkáját.

Nagyon kedves, csupa tiszta szívű szakember, aki teljes odaadással végzi a munkáját. Nagyon sok ember tanulhatna tőle emberiséget, tisztességét, odaadást, kedvességet, és nem utolsó sorban tiszteletet. Büszke lehet rá PTE Onkoterápiás Intézet, hogy ilyen kiváló szakmájához hűséges ,szakdolgozója van. Sok sikert kívánok, sok erőt és kitartást!

Személyem szerint azért javasolnám Varga Jánosnét. Mert ő olyan ember, aki szível lélekkel szeretettel foglalkozik az emberekkel. Ő bizalmat ad, kedvességével, jóságával ad hitet a betegeknek. Nála odaadóbb embert nem lehet találni. Ilyenekből kellene több. Drukkolni fogok,hogy megnyerje ,mert ő nagyon de nagyon meg érdemli.

Segítőkész végtelenül empatikus, kedves a betegekkel, kollégákkal, hozzátartozókkal. Kedves, türelmes, empatikus, segítőkész a betegekkel és kollégákkal. Lelkiismeretes kitartó munkáját szívvel lélekkel végzi! Mindenkihez van egy-két biztató szava. Munkája mind lelkileg mind pedig fizikailag megterhelő, ennek ellenére önkéntesként dolgozik még pluszban az Epilepsziások Alapítványánál, illetve a Fuss a Rákgyógyításért rendezvények lelkes résztvevője és teljesítője. Rengeteg daganatos betegnek segít könnyebben elviselni a betegségét biztató szavaival, mosolyával illetve fizikai segítségével. Soha nem türelmetlen, bármilyen nehéz is a munkája nem érezteti sem a betegekkel, sem pedig a kollégákkal.

Ápolási tevékenysége során kiemelkedő empátiát, emberszeretetet tanúsít a betegek irányában. Türelmes, segítőkész, nagyon sok tapasztalattal rendelkező szakember. Varga Jánosné ápolási asszisztenst azért szeretném a díjra jelölni, mert személyesen is megtapasztaltam azt a hatalmas odaadást és szeretetet, amivel a Pécsi Onkoterápiás Intézetben nap mint nap gondoskodik a betegek ellátásáról. A bent fekvő betegek, akik a kezelések hatására kiszolgáltatottakká válnak mozgásukban is, rengeteg segítséget jelent egy kedves szó, egy biztató mosoly. Sok év tapasztalattal és nagyon sok gyakorlattal rendelkezik, melyet szintén személyesen tapasztaltam meg. Bízom benne, hogy Katalin még nagyon sok beteget és család hozzátartozóját fogja megnyugtatni kedvességével, emberszeretetével.

A munkája a betegek ápolása. Kati egy nagyon empatikus ember, kollégáival is de főleg a betegekkel, hozzátartozóikkal. Mindig mosolyog a betegekre, mosolyogva sokat beszélget velük, igyekszik megnyugtatni őket, mindenben a segítségükre van! A betegek is rendkívül jó véleménnyel vannak róla, szeretik, és ami talán a legfontosabb ragaszkodnak hozzá! Egyszóval munkáját komolyan veszi és szívvel-lélekkel végzi! Mint kolléganő és barátnő (illetve magán ember) is nagyon segítőkész és megértő! Megküzdött egy komoly betegséggel, de erős akaratának és kitartásának köszönhetően természetesen legyőzte! Kemény munkája mellett rendszeresen részt vesz jótékonysági versenyeken is!

Munkáját mindig pontosan, precízen végzi, mindig lehet rá számítani. Nagy empátia készséggel rendelkezik. Olyan ember ő, aki a munkáját mindig, mindenkor pontosan, precízen végzi, a betegekkel türelmes, empatikus, bizalommal fordulhatnak hozzá nap, mint nap. Maximális emberség, becsületesség jellemzi, és nagyon örülök és büszke vagyok, hogy vele dolgozhattam. Úgy gondolom, a mai világban nagyon sok ilyen emberre van szükség, akit az önzetlenség, becsületesség, emberség jellemez. Munkája példaértékű.

Betegekhez való, tiszta szívből való hozzáállása! Odaadó, becsületes, emberi munkájáért!!! Olyan türelmet, kedvességet, melegszívűséget, segítőkészséget sugárzó,jó embert ismerhettem meg Katika személyében,amit már rég nem tapasztaltam!!! Erőt egészséget kívánok további munkájához!

Ápoló nő. Ápolónőként ismertem meg a pécsi onkológián. Lelkiismeretesen és becsületesen végzi a munkáját. Jó természetének köszönhetően könnyen szót ért a betegekkel. Türelmesen és maximálisan ellátja a rábízott feladatokat. Ő egy rendkívüli ember, aki áldozatos munkát végez. Örülök, hogy megismerhettem.

A napi munkához való hozzáállása. Hivatásnak tekinti napi munkáját. Önzetlen, gondoskodó, megértő. Mindenkihez van egy jó szava, egy bátorító mosolya. Lelkesedése, bizalma a rászorulók iránt határtalan. Soha nem csügged el, és másoknak is képes átadni a hitet, ami a gyógyuláshoz vezethet. Hiszen saját sorsa a példa. Súlyos betegből, ápoltból lett másokról gondoskodni tudó ápoló.

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK

A jelölt kiváló ápolónő. És az Epilepsziával Élők Alapítványnál önkéntes. A jelölt a Pécsi Onkoterápiás Intézetnél dolgozik, mint ápolónő. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a betegekkel milyen türelmes, mosolygós, és mindig van egy megnyugtató szava hozzájuk. A férjem utolsó szava is hozzá szólt, ami az volt, hogy: KÖSZÖNÖM!!!!! A másik indok, hogy az Epilepsziával Élők Alapítványánál önkéntesként nagyon sokat dolgozik. Ő is szervezi a Pécsi Lilanap Túrákat. Együtt érez az ezzel a betegséggel élőkkel, mivel Ö is ebből gyógyult ki DR Halász Péter professzor úr segítségével aki műtét utáni rehabilitációban sokat segített neki!

Kedves, figyelmes, oda adó, segítőkész ápoló. Édesapám betegsége alatt mindig volt egy kedves szava hozzá és a családhoz. Őrá mindig lehetett számítani. Egy igazi ápoló aki a szívén viseli a betegei sorsát és együtt érez a családdal. Örülök hogy megismertem mert munkájával példát mutat a következő generációnak.

A daganatos betegekkel nagyon kedves, es mindenben segíti őket. Az epilepsziás betegeket támogatja, segíti. Önkéntesként dolgozik a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványban. Nagyon támogatja és segíti őket hogy milyen módon éljenek ezzel a betegséggel, és hogy vállaljak fel az epilepsziát. Nagy gyakorlata van benne hiszen Ő maga is ezzel küzdött hosszú évekig. 8-tól 33 éves koráig! Szerencsés mert sikeres volt a műtétje, de továbbra is segíti az Alapítványban lévőket . A munkahelyén a daganatos beteggel nagyon segítőkész . Nem fordít hátat semmilyen segítség nyújtásban, !Ezért is inkább tőle kérik a segítséget/pl.: sztómazsák csere./. Nagyon kedves a betegekkel , bátorítja őket az életkedvre, a gyógyulásra ami nagyon fontos a rákos betegeknek. Példát vehetnek róla sok ott dolgozó némelyike.

Odaadó fáradhatatlan munkájáért és a betegekhez való hozzáállásáért. Szabadidejében az Epilepsziás Egyesületnél segíti az epilepsziás betegeket. Mivel ő is epilepsziás volt és átesett egy agyműtéten, ezért felvállalta a hasonló helyzetben lévő betegek megsegítését. Most is a pécsi Onkológiai Intézet kemoterápiás részlegén fáradhatatlanul küzd a betegek gyógyulásáért.

A szeretet, remény, megbékélés sugarával ápolja a legsúlyosabb betegeket is. Ő saját maga sem adja fel, súlyos, de kezelt szívbetegsége tudatában minden jó szolgálatban, eseményben részt vesz. Szeretetteljes személyisége nemcsak a munkahelyen, minden más kapcsolatában is a segítségnyújtás, odafigyelés szolgálatában áll, állandó készenlétben. Betegeinek nemcsak az elgyötört testét, hanem a reménytelenségbe, kétségbeesésbe esett lelkét is ápolja. Sokan nem is gondolnák, milyen fontos ez. Nagyon nehéz osztályon dolgozik, de örökös mosolya, nyugodt hangja nem mutatja a lemondást, hanem biztat, bátorít, erősít. Nem panaszkodik fáradtságra, leterheltségre, minden betegnek azt sugallja, hogy ő a legfontosabb. Saját lelki leterheltségét úgy piheni ki, hogy naponta a szolgálat után Pécsről Harkányba utazik, a csendes, nyugodt, zöld környezetben kiskutyáját sétáltatja, beszélget ismerősökkel, odafigyel az idősekre, a magányosokra. Ott is jószolgálatot teljesít. Saját egészségét laza futásokkal ápolja, de ha van rá lehetőség, Pécsett vagy Orfűn minden jószolgálati futásban részt vesz. Munkáját nemcsak felelősségérzettel, hivatással végzi, hanem szívvel-lélekkel. A hétköznapi hősök mintaképe.

A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában és a kórházban végzett munkája alapján. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványában hosszú évek óta tevékenykedik önkéntesként, mint egykori, de ma már gyógyult betegként segíti az arra rászorulók életét könnyebbé, szebbé tenni. A mindennapokban a kórházban végzett munkája során a segítő, a humánus hozzáállás emeli ki az egészségügyben dolgozók közül. A szavaival, tetteivel teszi szebbé mások életét. https://www.facebook.com/eboc.hu/?fref=tag

Példaértékű munkát végez, mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Példaértékű munkát végez mint önkéntes az epilepsziával élők között, mint egykori beteg. Jelenleg az onkológián dolgozik. A Magyar Epilepsziával élők alapítvány Önkéntese. Rész vesz Az Epilepsziás vagy? Nem vagy egyedül projektben, valamint a Ne Görcsölj kampány aktív tagja. Helyt áll a daganatos emberek utolsó napjaiban, odaadó, emberséges, együtt érző munkájával segíti őket. Ő egy igazi példa, egy hős! Szeretettel ajánlom a díjra, mint volt kolléganő.

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás, kiemelkedő empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézet legnagyszerűbb ápolónője akit valaha megismertem. A szakma szeretetével, a hozzáállásával, a mindig mosolygós lényével megkönnyítő az ápoltak, és az életből távozók napjait. Önkéntes munkával segíti az epilepsziával élők szervezetét, és minden olyan rendezvényen részt vesz ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és szebb lenne a világ.

Önkéntes munkával kapcsolatban! Kati személyében a munkája felé teljesen elkötelezett embert ismertem meg! Sokkal több ilyen ember kéne az egészségügyben, aki a betegekben az embert látja! Odaadó munkájával megkönnyíti a betegek létezését a kórházban,mindenben segít és ezt mosollyal az arcán teszi!Édesanyám mikor náluk feküdt mindig azt várta,hogy ő mikor jön dolgozni,hisz tudta rá bármiben számíthat! Neki nem jelentett problémát,hogy segítsen!Kedves a betegekhez, akik így nem csak,hogy kedvelik,de tudják bármiben számíthatnak rá ott segít ahol tud! Sokkal, sokkal több ilyen ember kéne a szakmájába mint ő!Köszönünk mindent Kati!

Magas szakmai, magánéleti hozzáállás empátia készség. A Pécsi Onkoterápiás Intézetben dolgozik mint ápolónő. A legnagyszerűbb embert ismertem meg személyében. A szakma szeretetével, mindig mosolygós lényével, hatalmas empátiával könnyíti meg az ápoltak, és az élettől búcsúzók mindennapjait. Mint önkéntes segíti az epilepsziával élők szervezetét. Minden olyan rendezvényen részt vesz, ami a rákgyógyítást célozza. Sok ilyen ember kéne, és a világ szebb lenne.

Kati szomszédasszonyból avanzsálódott szívbéli jó baráttá. Több mint két évtizede lakom Katival egy társasházban. Még kamasz koromban ismerkedtünk meg, akkor ő már családos, epilepszia betegséggel élő anyaként élte életét. Azon kevés életigénylő emberek közé tartozik az életemben, akinek bármilyen nehéz is a sorsa, sosem panaszkodik. Mindig bizakodva tekint előre. A problémákra minden esetben megoldást és nem kifogást keres. Mindenkihez van egy jó, biztató szava és együttérzésből kimagaslóan jeleskedik. Szeretetet és megnyugvást sugároz magából, egyszerűen jó a közelében lenni! A majd három évtized alatt mióta ismerem folyamatosan követem nyomon szakmai karrierjét. Munkáját a hivatásának tekinti. Példaértékűen emberségesen gondoskodik a betegekről. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem őt! Ha az egészségügyben dolgozók mindegyike Katihoz hasonlóan állna a betegek gondozásához, ellátásához a gyógyulási folyamatok felgyorsulnának mert szeretetével reményt kelt mindenkiben aki arra befogadó képes.

Kati nagyon megbízható, jó szívű, példamutató egészségügyi szakember, amikor megismertem az Epilepsziával Élők Alapítványnak volt a szószólója, nagyon lelkiismeretesen végezte ott is a munkáját. Kati személyesen is érintett a betegség kapcsán . 2000-ben műtötték azóta tünetmentes, szívén viseli a betegek sorsát! Nagyon egészségtudatos, egészségesen étkezik, rendszeresen sportol,túrázik a férjével és Buksival a kiskutyájukkal, ezen kívül úszik és fut. Több futóversenyen is eredményesen vett részt!PL/ Orfűi tó show futáson, a Fuss a Rákgyógyításért rendezvényen, és évente rendez túrákat az epilepsziások részére. Azért ajánlom neki a díjat , mert nagyon céltudatos, ösztönző másokra, nagyon tisztelem azért amit képvisel! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415183751833075&set=pob.100000244211475&type=3&theater

Önkéntes epilepsziás munkájáért. Nővéremet 1 hónapig az Onkológián kezelték. KATI nagyon lelkiismeretes munkát végzett. Nagyon kedves volt mindig vele ápolóként is próbálta a lelket tartani benne, rettentően segítőkész, és mindig mosolygós kedves a betegekkel! Nem sok jó tapasztalatom volt az egészségügyben, de talán leírhatom a Pécsi Onkológián ő az egyetlen lelkiismeretes nővér.

Nagyon szereti a munkáját. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Kati nagyon szereti a munkáját, a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványánál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Erőn felül is megtesz mindent a betegekért.
Empátia, közösségi ember. Jó kapcsolatot ápol a betegekkel kolléga nőkkel. Empátiás a hozzá fordulókkal. Minden betegségekkel kapcsolatos fórumon rendezvényeken személyével emeli a színvonalat. Saját sorsából meríti azt az erőt amivel másoknak segít.

Betegeket türelemmel, odaadással ápolja, minden beteggel megtalálja a megfelelő kontaktust. Segítség nyújtása célzott, nem tolakodó, a beteget képes egy - két szóval megnyugtatni, kizökkenteni a rossz lelki állapotából. Mindig van ideje a beteget meghallgatni. Munkájában kitartása példamutató.

Kati nagyon megbízható, jó szívű, példamutató egészségügyi szakember, amikor megismertem az Epilepsziával Élők Alapítványnak volt a szószólója, nagyon lelkiismeretesen végezte ott is a munkáját. Kati személyesen is érintett a betegség kapcsán . 2000-ben műtötték azóta tünetmentes, szívén viseli a betegek sorsát! Nagyon egészségtudatos, egészségesen étkezik, rendszeresen sportol,túrázik a férjével és Buksival a kiskutyájukkal, ezen kívül úszik és fut. Több futóversenyen is eredményesen vett részt!PL/ Orfűi tó show futáson, a Fuss a Rákgyógyításért rendezvényen, és évente rendez túrákat az epilepsziások részére. Azért ajánlom neki a díjat , mert nagyon céltudatos, ösztönző másokra, nagyon tisztelem azért amit képvisel! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415183751833075&set=pob.100000244211475&type=3&theater

Önkéntes epilepsziás munkájáért. Nővéremet 1 hónapig az Onkológián kezelték. KATI nagyon lelkiismeretes munkát végzett. Nagyon kedves volt mindig vele ápolóként is próbálta a lelket tartani benne, rettentően segítőkész, és mindig mosolygós kedves a betegekkel! Nem sok jó tapasztalatom volt az egészségügyben, de talán leírhatom a Pécsi Onkológián ő az egyetlen lelkiismeretes nővér.

Nagyon szereti a munkáját. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Kati nagyon szereti a munkáját, a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványánál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Erőn felül is megtesz mindent a betegekért.
Empátia, közösségi ember. Jó kapcsolatot ápol a betegekkel kolléga nőkkel. Empátiás a hozzá fordulókkal. Minden betegségekkel kapcsolatos fórumon rendezvényeken személyével emeli a színvonalat. Saját sorsából meríti azt az erőt amivel másoknak segít.

Betegeket türelemmel, odaadással ápolja, minden beteggel megtalálja a megfelelő kontaktust. Segítség nyújtása célzott, nem tolakodó, a beteget képes egy - két szóval megnyugtatni, kizökkenteni a rossz lelki állapotából. Mindig van ideje a beteget meghallgatni. Munkájában kitartása példamutató.

vKati nagyon megbízható, jó szívű, példamutató egészségügyi szakember, amikor megismertem az Epilepsziával Élők Alapítványnak volt a szószólója, nagyon lelkiismeretesen végezte ott is a munkáját. Kati személyesen is érintett a betegség kapcsán . 2000-ben műtötték azóta tünetmentes, szívén viseli a betegek sorsát! Nagyon egészségtudatos, egészségesen étkezik, rendszeresen sportol,túrázik a férjével és Buksival a kiskutyájukkal, ezen kívül úszik és fut. Több futóversenyen is eredményesen vett részt!PL/ Orfűi tó show futáson, a Fuss a Rákgyógyításért rendezvényen, és évente rendez túrákat az epilepsziások részére. Azért ajánlom neki a díjat , mert nagyon céltudatos, ösztönző másokra, nagyon tisztelem azért amit képvisel! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415183751833075&set=pob.100000244211475&type=3&theater

Önkéntes epilepsziás munkájáért. Nővéremet 1 hónapig az Onkológián kezelték. KATI nagyon lelkiismeretes munkát végzett. Nagyon kedves volt mindig vele ápolóként is próbálta a lelket tartani benne, rettentően segítőkész, és mindig mosolygós kedves a betegekkel! Nem sok jó tapasztalatom volt az egészségügyben, de talán leírhatom a Pécsi Onkológián ő az egyetlen lelkiismeretes nővér.

Nagyon szereti a munkáját. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Kati nagyon szereti a munkáját, a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványánál is sokat önkénteskedik. Szeret az egészségügyben dolgozni, szívvel lélekkel dolgozik. Erőn felül is megtesz mindent a betegekért.
Empátia, közösségi ember. Jó kapcsolatot ápol a betegekkel kolléga nőkkel. Empátiás a hozzá fordulókkal. Minden betegségekkel kapcsolatos fórumon rendezvényeken személyével emeli a színvonalat. Saját sorsából meríti azt az erőt amivel másoknak segít.

Betegeket türelemmel, odaadással ápolja, minden beteggel megtalálja a megfelelő kontaktust. Segítség nyújtása célzott, nem tolakodó, a beteget képes egy - két szóval megnyugtatni, kizökkenteni a rossz lelki állapotából. Mindig van ideje a beteget meghallgatni. Munkájában kitartása példamutató.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra