Jelölt profilja

Dakó László

  • Település: Budapest II. Kerület Pusztaszeri út 73
  • Munkahely: magánvállalkozó
  • Foglalkozás: Okleveles gyógymasszőr- terapeuta

mozgásszervi betegségek megelőzése tanácsadása

Amikor embereket kezelek, fontosnak tartom megadni mindenkinek a tiszteletet, mert ami jár, az jár.
Kezelés közben meghallgatom a panaszaikat, kéréseiket, sőt azt is, amit nem mondanak ki és szorosan nem is tartozik a betegséghez. Természetesen hagyni kell had "engedje ki a gőzt".
Mert van, amikor már az is gyógyít, ha meg tudja osztani a bánatát a "beteg" valakivel, velem.
Ha valaki megtisztel azzal, hogy felkeres, az a minimum, hogy megértő vagyok vele, akkor is, ha nem tudok segíteni a baján. Már az is segítség, ha az önmagába vetett hitét, a hitrendszerét visszaállítom számára. Legtöbb ember lelkileg sérült, - ezért a teste is az - ez lehet hozott vagy kialakított rossz minta.
Azért hangsúlyozom, hogy a HIT a legfontosabb, mert ha az is kialszik bennünk, akkor meginog minden körülöttünk. Elvesztjük az egyensúlyunkat, a magunk fölötti kontrollt. Masszázs közben felmérem a testet, egy diagnosztikai masszázzsal kezdem. Ez azért fontos, mert ilyenkor a pácienst alaposan ki is kérdezem.
Aztán a felmerülő testi jelekből következtetek mi is okozta azt a blokkot amiért nem tud előre lépni.
Aztán sorra vesszük, lépésről - lépésre, ha kell el is meditálunk, kicsit elidőzünk az adott fájdalomban, megpróbáljuk körül írni : hol szorít a cipő... Közben lazul a test, a lélek a kezeim alatt, itt ott meggyúrom és a csomóktól megszabadítom...Testileg - lelkileg.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra