Jelölt profilja

Takács József

  • Település: Seregélyes
  • Munkahely: Magabiztos Segítség
  • Foglalkozás: Oktató, Instruktor

A fő profil az egészségre nevelés és a laikus elsősegélynyújtás képzés gyermekeknek, felnőtteknek.

A fő profil az egészségre nevelés és a laikus elsősegélynyújtás képzés gyermekeknek, felnőtteknek.
Régóta foglalkozom elsősegélynyújtás oktatással, minden laikusoknak szóló (munkahelyi, közúti) részterületen. Az emberekkel való foglalkozás és valami olyan képességet átadni és ezáltal közvetve ill. közvetlenül segíteni másoknak, másokon sarkallt arra az elhatározásra, hogy gyermeknek is át tudjam adni ezt a képességet. Rengeteg rendezvényen veszek részt ami gyerekeknek, gyermekekről szól. Ezen rendezvényeken egészségre és mások segítésére oktassam őket. Fontosnak tartom, hogy minél fiatalabb korban kezdődjön meg ez a fajta egészségre nevelés és elsősegélynyújtás oktatása.
Ehhez szorosan kapcsolódó prevenciós rendezvényeken is részt veszek (prosztatarák szűrése) és mindenkit bíztatok, hogy menjen el a szűrővizsgálatokra mert, megelőzéssel rengeteg problémát ki lehet szűrni.
Gyermekek oktatásához kapcsolódóan egyesületet alapítás folyamatban van, ami hasonlóan gondolkodó és eme nemes ügyhöz elhivatottan, teljes mellszélességgel kiálló, támogató emberek csatlakoztak. Ezen civil szervezet közreműködésének segítségével kívánok gyermekeknek olyan rendezvényeket szervezni, ahol játékos keretek között tudnak elsajátítani rengeteg hasznos képzést.
Facebook oldalam: www.facebook.com/Magabiztos-segítség

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra