Jelölt profilja

Nagy Krisztina Éva

  • Település: Gyöngyös
  • Munkahely: Sürgősségi és Foglalkozásegészségügyi Szakrendelő,Nemzetközileg Regisztrált Elsősegély Oktató
  • Foglalkozás: Ápolónő,Elsősegély Oktató,Munkaegészségvédelmi belső auditor

Elsősegély oktatás népszerűsítése már óvodás kortól. A segítségnyújtás fontosságának tudása

Üdvözlök Mindenkit!
Karitatív rendezvényeket szervezek az elsősegélynyújtás és a megfelelő segítségnyújtás népszerűsítése témában.
Az újraélesztés tanítása a segítséghívás és segítségnyújtás menete, elsajátítása már óvodás kortól. Megtanítani a kicsiknek az élet és egészség fontosságát. Táborok, egészségnapok, rendezvények sokasága áll mögöttem mind karitatívan.
A legnagyobb célom, hogy bekerüljön az oktatási rendszerbe és a védőnői szolgálati ellátásba az alapfokú újraélesztés tanítása kortól függetlenül.
Weboldalam és facebook oldalamon számos rendezvénye tv-és és rádiós riportokkal segíti munkám a helyi tv támogatásával.
Csatolom bemutatkozásom weboldalam és facebookoldalam linkjét.
http://munkahelyielsosegelynyujtas.hu/

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK:

A párom Nagy Krisztina Ápolónő az én hősöm aki munkája mellett időt, pénzt nem kímélve tanít nagyokat és kicsiket az újraélesztés elsajátítására. Neki köszönhetően kisfiúnk 2 évesen neki látott a mellkas kompresszió végzéséhez. Munkáját kitartóan áldozatkészen megfelel? szakmai elhivatottsággal végzi aki mellett mindenki biztonságban érezheti magát. Figyel az idősekre és kicsikre egyaránt. Ha valaki bajban van azonnal szalad ,segít,meghallgat és cselekszik. Nagy terve és álma ,hogy az Elsősegély ismerete bekerüljön az oktatásba ezért mindent meg is tesz. Önként vállalja az Elsősegélynyújtási rendezvényeken való részvételt. Megszólítja az embereket és biztatja őket, Számomra vele derült ki az életben mekkora kincs az ha valaki tud és mer segíteni. Kisfiúnkkal büszkén nézzük a tv-és riportjait rendezvényeit. Köszönjük a lehetőséget Balogh Tamás Weboldala ami átirányít a facebook oktatói oldalra is. http://munkahelyielsosegelynyujtas.hu/

Nagy Krisztina Éva közel 1 éve dolgozik egy Fogalkozás-eü-i rendelőben ahol a napi tevékenységek mellett, számos cég elsősegélynyújtóit képezi. E mellett sok karitatív munkát végez iskolákban, óvodákban. Már a kisgyermekek körében is szívvel lélekkel terjeszti és tanítja az újraélesztési praktikákat. Szívügyének tekinti, hogy minél korábban sajátítsák el a gyermekek a helyes újraélesztést. Gyárunk elsősegélynyújtóinak is rendszeres oktatásokat tart. Teljes odaadással szakmai rátermettségével minden alkalommal bizonyítja, hogy ez a terület amit igazi hivatásának tekinthet. Kismamáknak az újszülött és kisgyermekek újraélesztését tanítja számtalan hétvégét rááldozva. Kedves empatikus és szakmailag is jól képzett munkatárs akivel szívesen dolgozok együtt.

Krisztina maxuimálisan segítőkész alapos kedves a betegekkel. Bármikor fordulhatnak hozzá az emberek segítségért Ő mindent megtesz ennek érdekében. Az elsősegélynyújtó oktatásait az iskolákban, óvodákban karitatív a saját idejéből és felszereléséből valósítja meg. Rendületlenül dolgozik ,hogy minél több ember megtanuljon újraéleszteni és segíteni tudni és akarni . Édesapámnál saját magától kérette és vetette le a labort amiből kiderült ,hogy stroke-ja van .Még aznap megmentették az életét és azóta is jól van. Felismerte azt amit más nem. Mi mindig számíthatunk rá. Számunkra és környezete szemében Ő Hős díjjal és anélkül is. Köszönjük a lehetőséget. Ezalatt a rövid idő alatt is sikerült összecsiszolódni és sokszor már egymás gondolatát is kitaláljuk és folytatjuk egymás mondatát. Az egészségügyben sok hasonló kaliberű és empatikus dolgozóra lenne még szükség,hogy a betegek biztonságban érezhessék magukat a nehéz pillanatokban.

Krisztina évek óta elszántan es meg nem szűnő lelkesedéssel foglalkozik az elsősegélynyújtással. Nem csak a környező iskolákban es óvodákban tanítja a gyerekeinket miként lepjenek fel ha valaki bajba kerül, de a munkahelyeken is rendhagyó oktatási módszerével tudatosítja miként kezelhetünk egy vészhelyzetet. Ápolónőként és önzetlen anyukaként mindannyiunknak példát mutat hogyan lehetünk bátrak ha baj van.

Mint Ápolónő, és mint Elsősegély oktató, az a célja, hogy az Elsősegély oktatás bekerüljön a rendszerbe. Mindenki fel legyen készítve száz százalékosan. Nagyon felkészült szakmailag, és ezt tovább szeretné adni kicsinek- nagynak.

Krisztinát régóta ismerem személyesen, de munkájába akkor nyertem betekintést, amikor az iskolában, ahol dolgozom, elsősegély oktatást tartott a gyerekeknek a diáknapon. Gyermekközeli hangnemben, humorosan, gyakorlatiasan adta át tudását. Az oktatás sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a gyerekek néhány nap múlva a stabil oldalfekvést gyakorolták spontán a játszószőnyegen. Karitatív céllal is oktat és tart tanfolyamokat, személyisége, közvetlensége nagyon jó hangulatot teremt minden alkalommal. Ő egy önzetlenül adni tudó ember, ezért jelölöm őt a díjra.

Krisztina évek óta fáradhatatlanul, saját erejét és idejét nem kímélve elsősegélyt oktat, gyakran karitatív módon, s teszi ezt olyan alázattal és alapossággal, ami példaértékű. Célja, hogy a védőnők általi alapellátásba is bekerülhessen az elsősegélyoktatás, ami rendkívül fontos lenne, mivel ezen a módon a szülők elsőkézből tehetnének szert egy olyan tudásra, amit sosem lehet elégszer ismételni, nagyon szerteágazó, sajnos, sokan nem is veszik elég komolyan, amíg baj nem történik. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a fontosságát, a szülőknek pedig óriási a felelőssége a gyereknevelés minden területén, így ha bekerülhetne az elsősegély oktatás az alapellátásba, egy olyan fontos hiányosság oldódna meg, ami életeket menthet!


Dokumentum letöltése Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra