Orvos nővért és orvoslátógatt ábrázóló kép

Jelölt profilja

Placeholder

Szijártó Nikolett

Niko fiatal kora ellenére közel 10 éve küldetésszerűen dolgozik azon, hogy megújítsa a hazai masszázskultúrát, tudatosítsa a masszázs fontosságát az egészséges életvitel részeként. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vendégeivel/pácienseivel megismertesse az emberi szervezet működését, a problémák kialakulásának okait, illetve megelőzésük lehetőségeit.

Saját blogot vezet, továbbá aktív social media kampányt folytat, amiben az egészséges életmóddal kapcsolatos, illetve az egészségügyi problémák megelőzésével kapcsolatos témákat tárgyal közérthető módon - és sokszor interaktív formában. Ennek része a Facebookon általa létrehozott, rövid idő alatt 1200 főt elérő „Masszőrt keresek!” csoport is, amelynek célja a masszőrök és a professzionális masszázst keresők összekötése.

Mindezeken túl Niko igyekszik megragadni minden olyan médiaszereplési lehetőséget is, amelyben az egészségtudatosságról, a megelőzés fontosságáról és a masszázs jótékony hatásáról beszélhet. Ennek az edukációs törekvésnek része a professzionális, anatómiai ismeretekre alapuló és kezelési tervet magában foglaló masszázsterápiák népszerűsítése is a Magyarországon nagy számban elérhető alternatív kezelésekkel szemben.

Niko folyamatosan képezi magát, újabb és újabb technikákat sajátít el, hogy a hozzá fordulók a lehető legkorszerűbb és leghatékonyabb masszázsterápiában részesülhessenek. Jelenleg gyógymasszőri tanulmányokat folytat, amit várhatóan idén fog befejezni.

Ezen túlemőnen több karitatív kezdeményezés résztvevője vagy szervezője. Masszőrként részt vett anyaotthon szépítő napján, elsőként csatlakozott a „Szépítsd a dokit!” kampányhoz, amelyet saját masszázs-közösségén belül is népszerűsített. Az ORFI-ban és Lukács fürdőben töltött szakmai gyakorlatát követően keresi a lehetőségét, hogy idősotthonokban masszőrként önkénteskedhessen. Mindezek mellett rendszeresen szervez ajándékgyűjtő eseményeket sérült vagy beteg gyerekeket kezelő intézmények számára.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra