Orvos nővért és orvoslátógatt ábrázóló kép

Jelölt profilja

Placeholder

Czakó-Kádár Viktória

Czakó- Kádár Viktória 2014 óta szakmai koordinátorként dolgozik a szentesi Egészségfejlesztési Iroda munkatársaként. Munkája során számos helyi és térségi intézménnyel, szervezettel épített ki gyümölcsöző kapcsolatot, a lakosság egészségének védelme érdekében. Tudását folyamatosan fejleszti, összesen 6 tréneri, tanácsadói végzettséget szerzett, hogy minél professzionálisabb tudással segítse a lakosokat. A Soproni Egyetemen egészségügyi szóvivő végzettséget szerzett.

Nagy hangsúlyt helyez, nemcsak a testi egészség, hanem a mentális támogatás területére is. Előadásokat, workshopokat tart hátrányos helyzetű célcsoportok számára is (mentális problémákkal, fogyatékkal élők, demenciával küzdők). Évek óta aktívan segíti a Nordic Walking csoportok alakulását, valamint az országban elsők között dohányzás leszoktató csoportot is indított. Személyisége által nagyfokú empátiával, türelemmel és fokozott motivációs képességgel bír, így sikerült nagyon sok lakost aktivizálnia, akik ezidáig kevesebb hangsúlyt helyeztek az egészséges életmódra. Figyelme kiterjed a munkahelyi egészségkultúra fejlesztésére is. Komoly eredményt értek el a "Boldogságklub" beindításával, mely program kiterjesztésre került a környező óvodák nevelési programjába is. Napjaink egyik népbetegsége a mozgásszervi (gerinc) problémák prevenciós csoportját is megszervezte.

Az Ő életvitele garancia arra, hogy példaként szolgáljon nemcsak az egészségügyi/szociális dolgozók számára, hanem széles körben is elfogadottá váljon szakmai küldetése, hogy az "Egészségünk legfőbb értékünk" és nem nélkülözhető saját felelősségünk a tudatosabb életmód kialakításában.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra