Jelölt profilja

Marshall Vanda

  • Település: Budapest, 5. kerület
  • Munkahely: Faster Promotion
  • Foglalkozás: Ügyvezető igazgató

Azért szeretném Marshall Vandát, a Faster Promotion ügyvezetőjét jelölni a díjra, mert fiatal, női cégvezetőként a rengeteg feladat mellett, eredetileg népegészségügyi végzettséggel, de outsiderként a munkájában, mindig kiáll az egészségmegelőzés mellett. Rengeteg egészséges életmódhoz hozzájáruló aktivitást kezdeményez mikrokörnyezetében.

Marshall Vanda a Faster Promotion kommunikációs-és média ügynökség fiatal és dinamikus ügyvetető igazgatója. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, népegészségügyi ellenőr szakon végzett és csupán 31 évesen a már 6 éve a piacon lévő, sikeres ügynökség vezetője. Projektjei során minden esetben szem előtt tartja, hogyan hívhatja fel környezete figyelmét az egészségtudatosságra. A cég média megjelenéseit kihasználva különös hangsúlyt fektet az „egészség”irányú kampányokra:

https://marieclaire.hu/kirakat/2018/09/03/az-egeszseg-es-az-emberfeletti-teljesitmeny-kiszolgalasa-ugynoksegi-szinten/

Orvos apukával és egészségügyis anyukával a háttérben, fiatal kora óta nagyon fontos száma az egészség témaköre és a betegség megelőzés. A prevencióban hisz. Minden évben jár szűrővizsgálatokra (pl. Rákszűrés, nagyrutin, melanómaszűrés, mell UH, fogászat) és ellentmondást nem tűrő módon szólítja fel a környezetét ezek fontosságára. Rengeteg kolléga, barát, családtag dönt a preventív vizsgálatok elvégzése mellett, fiatal koruk ellenére is. Központi szerepet tölt be életében az étkezés, abban hisz, hogy a friss, szezonális, hazai alapanyagokat kell választani, melyek magas tápanyag tartalommal bírnak. Gyakran felhívja környezete figyelmét, hogy ne akarjanak pl. télen epret enni, hiszen nem lehet tudni a pontos eredetét és hogy mivel kezelték. Szenvedélye a sport és annak fontossága az egészséges életmódban. Vanda nem csak rendszeresen fut, de a cég ügyvezető igazgatójaként, a kollegáit is folyamatosan ösztönözi és motiválja, különböző sport események részvételéhez. A motiváció nem csak a sportban, de a munkahelyen is fontos. A váltóban futott maratonok alatt és az ezalatt tapasztalt kitartást a cég projektjei során is kamatoztatják a dolgozók. Vanda vezetésével a Faster Promotion már a 3. nagy maraton futására készül váltóban.Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra