Jelölt profilja

Dr. Horváth Tamás

  • Település: Budapest
  • Munkahely: Bajcsy-Zsilinszky Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztály
  • Foglalkozás: főorvos

Munkája mellett megalapította a Hiteles Egészségkommunikációért Egyesületet, és tesz azért, hogy a betegek eligazodjanak az interneten található egészségügyi információk útvesztőjében.

A tavalyi évben indult projektje, az Egészségkommandó. Az Egészség Kommandó az interneten fellelhető egészségügyi oldalakat egy az átláthatóságot és szakmaiságot vizsgáló, objektív szempontrendszerben értékeli, és azokat ajánlja laikus és szakmai információszerzésre egyaránt, ezzel segítve elő, hogy előtérbe kerüljenek az értékes, hiteles egészségügyi weboldalak.

Azoknak az oldalaknak, amelyek az objektív szempontrendszerben megfelelnek, küldenek egy “Hiteles Egészségügyi Weboldal 2017” pecsétet, amelyet a kiadástól számított egy éven keresztül használhatnak weboldalunkon, s amely egy év letelte után megújítható.

https://e-kommando.hu/

2009 óta heti gyakorisággal ír egy fül- orr- gégészeti blogot (ENT House blog), rendszeresen ad elő online egészségkommunikációs és orvosi edukációval kapcsolatos fórumokon, valamint orvosi szaklapokban is publikál az internet és az orvoslás kapcsolatáról. 2017-ben neki ítélték a Magyar Orvosi Kamara Média díját egészségügyi ismeretterjesztés kategóriában.

drhorvathtamas.com

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra