Jelölt profilja

Dr. Hajdinák Adrienn

  • Település: Budapest XII. kerület
  • Munkahely: Szent János Kórház
  • Foglalkozás: Szülész-nőgyógyász

Szakmai tevékenysége fiatal kora ellenére kiemelkedő a magyar egészségügyben.

Dr. Hajdinák Adrienn, szülész-nógyőgyász szakorvos jelölt, fiatal kora ellenére kiemelkedő teljesítményt nyújt a magyar egészségügyben. Elsődleges munkahelye a Szent János kórház, ahol napi szinten látja el a különböző nőgyógyászati problémákkal odaérkező pácienseket, valamint segít a születendő gyermekek világra jövetelében.
A kórházban kötelezően töltendő napi 8 órás munkaidőt a legtöbbször túllépi, hogy minél több és különfélébb műtétet végezhessen el a rossz körülmények ellenére a lehető legkiválóbb módon.
Gyakran 24 órás ügyeleten kell bent maradnia a kórházban, hogy az akkor érkező kisebb illetve nagyobb gondokkal érkező betegeket ellássa.
Szakmai tudására már a korai években felfigyeltek, de fiatal, intelligens nő létére nehéz volt kivívnia a tiszteletet az idősebb és magukat tapasztaltabbnak tartó férfi orvosok között. A jég egy idő után megtört, ugyanis számos megkeresést kapott, illetve kap azóta is a szakvizsgájának letételét követő időszakra, valamint különböző nőgyógyászati műtétek során felmerülő komplikáció esetén az ő segítségére számítanak.
Nem csak Magyarországon, de az egész világon nehéz Nő orvosként helyt állni, főleg szülész-nőgyógyászként, azonban Dr. Hajdinák Adrienn a jelenlegi egész országot érintő egészségügyi probléma ellenére is minden nap képes megküzdeni a különböző kihívásokkal és emberségesen, kedvesen bánni a páciensekkel. Magabiztos hozzáállása, empátiája és szakmai kiválósága miatt tartom hősnek Dr. Hajdinák Adriennt.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra