Jelölt profilja

Fodorné Vincze Anna

  • Település: Egerszalók
  • Munkahely: BAZ Megyei Központi Kórház Onkológiai Centruma Miskolc
  • Foglalkozás: klinikai szakpszichológus

Tevékenységünk: A daganatos betegségek kialakulásának megelőzése – szűrővizsgálatok népszerűsítése, a betegség orvosi kezelését kiegészítő, gyógyulást segítő módszerek megismertetése, lelki gondozás. A daganattal érintettek életminőségének javítása, és rekreáció – visszailleszkedés az egészségesek világába.

A szuper csapatunk törvényes neve REGEA Alapítvány. Rendkívüli emberek alkotják, az én kivételemmel valamennyien gyógyult daganatos betegek.
Sok jó programunk van. A Simonton-csoportok folyamatosan működnek Egerben és Miskolcon. Kézműves foglalkozások, speciális tornák, táncmeditáció, örömtánc, orvos-beteg találkozók, kirándulások, túrák, egyéni konzultációk, előadások, ismeretterjesztés. A csapat nagyon szeret együtt lenni, virtuális védőhálónk (nyílt és titkos facebook-csoportunk, honlapunk segítségével) a nap 24 órájában megtart minden beteg társunkat. Idén áprilisban jelent meg a könyvünk, Falevelek címmel, melyben csapattagjaink leírták a gyógyulásuk, megújulásuk történetét, azért, hogy reményt adjanak a még harcoló társaiknak. Minden évben életmód-tábort szervezünk daganatos betegeknek, mellyel az egészségügyből hiányzó rehabilitációt kívánjuk pótolni.
Önkéntesünk sok van, de a szuper csapat „kemény magját” 4 ember alkotja. Ők szervezik a programokat, mozgósítják a többieket, ötletelnek, és adják bele a szívüket-lelküket közös munkánkba. Csapatvezetőnk és projektfelelősünk Psenyeczky-Nagy Klára. Gordon-tréner, hatékony önérvényesítést tanít nekünk. Kreatív igazgatónk Tarjányi Melinda. Ő tartja kézműves foglalkozásainkat. Festünk selymet, kavicsot, készítünk harisnyavirágot, húsvéti ajtódíszeket és karácsonyi mécsestartókat, amikkel megajándékozzuk az onkológiai osztály betegeit. Foglalkozásain mindig biztos a sikerélmény, és a közös alkotás öröme. Sportnagykövetünk Tóth Mártonné Icus. Lételeme a mozgás, legyen szó kerékpáros felvonulásról, vagy sárkányhajó versenyről. Mellműtött daganatos hölgyeknek tart Pink Ribbon tornát, és figyelemfelhívó Pink Kézilabda versenyt szervez. Diákokat tanít mell önvizsgálatra. Én pedig Fodorné Vincze Anna vagyok, és pszichológusként a Simonton-módszert oktatom a daganatos betegeknek, ami egy tudományosan kidolgozott, és kutatásokkal igazoltan hatékony öngyógyító módszer.
www.regea.hu és facebook:REGEA Alapítvány

Dokumentum letöltése Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra