Jelölt profilja

Garamvölgyiné Szombathelyi Rózsa Erzsébet

  • Település: Szeged
  • Munkahely: Nyugdíjas
  • Foglalkozás: Nyugdíjas

Nyugdíjasként, rendszeresen sportolok és népszerűsítem az egészséges életmódot társaim körében. A testmozgás mellett követem a reform konyhát és saját recepteket állítok elő a kertünkben termesztett bio gyümölcsök felhasználásával.

Az egykori Egészségügyi Minisztérium 2002-ben meghirdetett \\"Hagyományos magyar konyha egészségesen\\"pályázatban, részvételemmel hozzájárultam Egészséges Nemzetért Népegészségügyi Program előrejuttatásában és annak megvalósításában. A szóban forgó népegészségügyi program a nők és a gyermekek egészségének fejlesztésére helyezte a hangsúlyt, ennek keretén belül hirdette meg háziasszonyok számára a másik \\"FŐ és NŐ az egészség\\" elnevezésű receptversenyt. \\"Vegetáriánus paprikás\\" receptemmel második helyezést értem el a versenyen, az általam írt recept pedig publikálásra került.
71 éves nyugdíjasként rendszeresen végzek testmozgást annak érdekében, hogy minél egészségesebben éljek. Társaimat is igyekszem rávenni a biciklizésre és futásra, sokszor együtt járunk futóversenyekre.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra