Jelölt profilja

Skultéty Dóra

  • Település: Budapest, XII. kerület
  • Munkahely:
  • Foglalkozás: szexuális nevelés oktató

Párkapcsolati és szexuális nevelés munkát végzek a középiskolákban, így a diákok egy 10 alkalmas kurzus során megismerkednek a szexuális életük egészségének megőrzésén túl a párkapcsolat működtetéséhez szükséges ismeretekkel is.

A 13-18 éves korosztály számára nyújtok átfogó egészségügyi és pszichológiai ismereteket ahhoz, hogy a párkapcsolatukat és a szexuális életüket tudják irányítani.
A “Párkapcsolatok egészséges jövőjéért” programot 2014-ben indítottam útjára és kb. 1000 gyerekhez jutott el ez a kurzus.

A diákok megtanulnak randevúzni, a másik és a maguk személyiségét megismerni és megszeretni, érvelni, az egészségüket megóvni. Megtanulják a férfi és a női gondolkodásmód eltéréseit és a szeretnyelveket felismerni. A nemi betegségekről, a fogamzásgátlásról és az örömszerzésről ismeretekhez jutnak. A féltékenységet, szakítást megtanulják feldolgozni és azt is megtanulják, hogy mikor érdemes lezárni egy kapcsolatot.

Az előadássorozatban nem csupán a nemi úton terjedő betegségekről és a fogamzásgátlásról kapnak ismereteket a gyerekek, hanem egészségügyi, pszichológiai és szociológiai oldalról nézve egy átfogó képet kapnak a szexuális egészségük megóvása érdekében és egy jól működő párkapcsolat kialakításában kapnak segítséget. Kommunikációs tecnnikákat tanulnak és olyan ismereteket, amellyel hatékonyan tudják irányítani a kapcsolataikat.

Honlapom címe: www.parkapcsolatineveles.hu

Dokumentum letöltése Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra