Jelölt profilja

Tóth Judit

  • Település: Mátészalka
  • Munkahely: Fecske patika
  • Foglalkozás: gyógyszerész asszisztens

Életmód tanácsadóként glutén-, és laktóz intoleranciában szenvedőknek segít a tanácsaival és ételrecepjeivel a normális, nélkülözés mentes, egészséges életvitelben.

Tóth Judit, életmód tanácsadó, nem csak Mátészalka város de az én személyes hősöm is.
Judit az egészséges életmód terjesztésére, mások önzetlen segítésére tette fel életét. A munkahelyein (biobolt, gyógyszertárak) a betegeknél és saját kislányánál tapasztalt táplálkozási problémák inspirálták arra, hogy folyamatosan képezze magát az egészséges, főként a glutén- és laktózmentes táplálkozás területén.
Mára már több száz receptet alkotott könnyen elkészíthető, egészséges, ízletes és egyben gyönyörű ételekből, melyek megmutatják, hogy nem kell lemondanunk a finom fogásokról bármilyen diéta vagy ételtolerancia esetén sem. Judit minden hozzáfordulóval szívesen megosztja tudását, és önzetlenül segít tanácsaival személyes vagy internetes megkeresés esetén, akár ismeretlenül is. Óvodai, iskolai intézményekben, éttermekben, egészségmegőrző programokon a célközönség igényinek megfelelő előadásokat tart. Facebook posztjaiban és a róla megjelent sajtó cikkekben is bebizonyítja, hogyan tehetjük egy kis odafigyeléssel a főzést élvezetessé, szervezetünket egészségesebbé olyan receptekkel, melyek nem tartalmaznak glutént, laktózt vagy éppen csökkentet szénhidráttartalmuknak köszönhetően kiválóak fokozatos, biztonságos és tartós fogyás elérésére éhezés nélkül.
Judit nemcsak kislányának, de az életmód tanácsait lelkesen követőknek is megmutatja, hogy bármilyen táplálkozási rendellenesség mellet is élhetünk normális életet megfelelő tudás, odafigyelés és szeretet birtokában. Judit a hozzáérkező kérdésekre azonnal, boldogan, nagy szeretettel válaszol.
Az általa átadott tudás egy lehetőség mindenki számára, hogy a helyes táplálkozással a mindennapjaink jobbá és boldogabbá váljanak, immunrendszerünk ellenállóbb legyen. Megmutatja, hogy a főzés és az egészséges táplálkozás egy nagyszerű kalanddá és őrömmé válhat mindannyiunk számára.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra