Jelölt profilja

Nőgyógyászati Osztály Szakápolói

  • Település: Gyula
  • Munkahely: BÉKÉS MEGYEI KÖZPONTI KÓRHÁZ PÁNDY KÁLMÁN TAGKÓRHÁZ NŐGYÓGYÁSZATI OSZTÁLY
  • Foglalkozás: Ápolónő, szülésznő (k)

A Gyulai Pándy Kálmán kórház nőgyógyászati osztály szakápolóinak professzionális, odadó és alázatos munkavégzése az eszköz hiányosságok ellenére.

Igen súlyos betegség lehetséges következményével operáltak a Gyulai Pándy Kálmán kórházban. A műtét előtt és után a betegségemnek megfelelő osztályra, jelen esetben a a nőgyógyászi osztályra kerültem.
Itt találkoztam éltemben először azzal a kollektív odaadó, áldozatos, alázattal végzett ápolással, amivel előtte még soha sehol.
Minden szakdolgozó ( beleértve a segítő személyzetet is ) mérhetetlen türelemmel ápolták, segítették a betegeket. Mindegy volt, hogy milyen napszak volt. A szolgálatban lévő nővér mindig készségesen rendelkezésre állt, mosolyogva, kedvesen látott el bennünket. Bár a kórház ezen része nem túl régen lett felújítva, a tervezésben és kivitelezésben óriási hiányok vannak, melyek megnehezítik az ápolók áldozatos munkáját. A folyamatos eszköz hiány ( tiszta ágynemű, hálóing ) sem segítik őket a munkavégzésben. Még rendes nővérszobájuk sincs
Remélem, hogy a jövőben nem kell megtapasztalnom egyik egészségügyi intézmény beteg ellátását, de ha mégis, kizárólag ilyen helyre szeretnék kerülni.
Azért jelölöm őket a címre, mert kivétel nélkül fantasztikusak, nagyszerűek, PROFIK!
Nem tudnám közülük kiválasztani a legjobbat. Mind nagyszerű!

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra