Jelölt profilja

Mágoriné Sinka Eszter

  • Település: Felsőzsolca
  • Munkahely: Miskolc Háziorvosi Rendelő
  • Foglalkozás: Körzeti nővér

Áldozatos munkát végez mint nővér, sokszor munkidő után is. Adományozási területen is kimagasló eredményeket ért el. Lehetetlent nem ismer. Csupaszív, segítőkész Aranyanyu.

www.aranyanyu.hu 2016 díjazott egészségügyi szakdolgozó kategóriában
www.adjkiraly.hu megyei ügyintéző partner
Zsaruellátó Miskolc fb csoportot vezeti
Áldozatos munkát végez mint nővér, sokszor munkaidő után is. Csupaszív, segítőkész. Azt vallja a beteg mögött meg kell ismerni az embert. Páciensei lányukként szeretik. Családias légkört teremt a rendelőben. Mindenkihez van egy kedves szava, nem ismer lehetetlent. Adományozási területen is kimagasló eredményeket ért el.
Mindezt olyan hittel, természetességgel teszi, ahogy kevesen kėpesek! A jóság, a szeretet, a segíteni akarás olyan neki, mint a levegővétel, nélküle nem létezne ill. nem lenne Ő Sinka Eszter! Ha egyszer kézen fogott, megérintett a személyes varázsa, megpróbálsz hasonlóvá válni, így téve szebbé a világot! Igazi tündér, mert meghallja még a ki nem mondott kívánságot is!

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK:

Eszter Miskolcon dolgozik körzeti nővérként egy háziorvosi rendelőben. Munkáját mindig száz százalékosan végzi, minden beteghez van kedves szava. A betegei szinte családtagként tekintenek rá, van anyukája, apukája, nagymamája. Ha esetleg úgy alakul, akkor akár hétvégén vagy éjszaka is elindul, hogy segítsen a betegeknek. Emellett teljes lelkesedéssel végzi az adományozási munkát is, a szegény sorsú embereknek gyűjt ruhákat, tartós élelmiszert, bútorokat, mikor mire van szükség. A gyűjtésen felül az adományok szállításából is kiveszi a részét, szinte minden esetben saját autójával viszi el azokat a családokhoz. Idén második alkalommal szervezte meg Felsőzsolcán a gyereknapot ismerősök, barátok és családtagok segítségével, és ezért semmiféle anyagi ellentételezést nem várt el. 3 éve a Zsaruellátó Miskolc Facebook - csoportot vezeti, amely a déli határon szolgáló rendőröknek és katonáknak nyújt segítséget. www.aranyanyu.hu www.adjkiraly.hu


Eszter csupasziv ember, akihez bármilyen problémával bármikor fordulhatunk, biztosak lehetünk benne, hogy segíteni fog. Szakmai tudása kimagasló. Szívén viseli a rászoruló emberek sorsát is, nem hagyja magukra őket, de mindenkinek szívvel-lélekkel segít. Ritka az ilyen ember, különleges szeretet árad belőle. Magát nem kímélve törődik a környezetében élő emberekkel, akkor is mosolyog, ha ő éppen fáradt vagy esetleg beteg. Mindig mindenkihez van egy-egy kedves szava, mosolya, kedves gesztusa. Munkája mellett maximálisan ellátja családját, és a háztartását. 2016.-ban Aranyanyu díjra jelölték. Az Adjkirály! Adományozó oldal megyei ügyintéző partnere.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra