Jelölt profilja

Dr. Csukly Zoltán

  • Település: 1097 Budapest, IX. ker., Albert Flórián út 5-7.
  • Munkahely: Szent István és Szent László Kórház - Rendelőintézet · Hematológia és Őssejttranszplantáció
  • Foglalkozás: Hematológus, Belgyógyász és Dietetikus

Professzionális, személyközpontú hematológiai gyógyító tevékenység és őssejt transzplantáció

Szeretném "Egészséghős" díjra jelölni Dr. Csukly Zoltán Főorvos Urat, aki professzionális személyközpontú terápiás tevékenységével a súlyos vérképző rendszeri beteg Nagymamámnál is javulást ért el. Szívből hálásak vagyunk neki. 2018 január végén Ő végezte el Nagymamámnál a csontvelő mintavételt, mivel csontvelő elégtelenséget sejtett nála, sajnos beigazolódott a feltételezése. Teljesen összetörtem, mikor kézhez kaptam február elején a szövettani eredményt, de Ő empatikus, reményt adó hozzáállásával Mellénk állt és mindvégig számíthattunk a segítségére. Az őssejt transzplantációs osztályon meghatódva láttam, milyen sok fiatal beteg várja. Dr. Csukly Zoltán Főorvos Úr holisztikus szemléletben gyógyít, a teljes Embert kezeli, a maga Test-Lélek-Mentális egységében. Ahogy Bálint Mihály mondta: "Az Orvos Személyisége maga a gyógyszer." Pozitív visszajelzéseivel mindvégig reményt adott és igyekeztünk kezdettől fogva együttműködni Vele, bíztunk Benne és a szakértelmében. Felnézünk Rá, mert tudjuk, hogy Ő őssejt transzplantációs beavatkozásokat is végez, ami a jövő terápiája, sok fiatal vérképző rendszeri beteg túlélési esélyét növelve ezzel. Részéről a bizalom jele, hogy megadta az elérhetőségét, hogy ha szükséghelyzet van, el tudjuk Őt érni. Ő sokkal többet tett értünk, mint ami elvárható lett volna, a Nagymamám meghatódva mondott köszönetet neki augusztus 22-én. Soha nem felejtjük el, amit értünk tett!
Dr. Csukly Zoltán Főorvos Úr Társ Szerzőkkel írt tudományos publikációi a Magyar Hematológiai és Transzfuziológiai Társaság honlapján és folyóirataiban is elérhetők, ill. Lymphoma és Myeloma Konferenicákon is előad.
https://www.doki.net/tarsasag/haematologia/folyoirat.aspx?web_id=&tmi=0...
Szívből köszönjük áldozatkész, Szívvel-Lélekkel végzett munkáját, amit minden betegéért tesz! Bizalommal lehet ráhagyatkozni az Ő szakmai iránymutatásaira.
Empatikus hozzáállásával reményt ad és mindig biztat.
Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra