Jelölt profilja

Ferenczi Zoltán

  • Település: Verpelét
  • Munkahely: Verpelét Város Önkormányzata, Rencia Otthonápolás Bt
  • Foglalkozás: Gyógytornász

Betegként találkoztam vele, és fiatal kora ellenére rendkívül céltudatos, ősznte és szakmailag a legtöbbet hozta munkája során.

Verpelét város és a környező települések lakosságának önzetlen és precíz gyógyításáért, a településeken végzett prevenciós és egészségnevelő munkájáért és soha nem csillapodó tudásvágyáért.

Zoltán, 2002-ben fizikoterápiás képesítést, 2009-ben gyógytornász, 2018-ban pedig fizioterápia Msc diplomát szerzett. Közeljövőben pedig PhD képzésben vesz részt.
A szűnni nem akaró tanulás mellett 2009-től Verpelét város gyógytornásza, és másodállásban otthoni szakápolásban és hospice ellátásban lát el rehabilitációs feladatokat. Nagyfokú empátia, kedvesség, rugalmasság, kollégákkal való kitűnő együttműködés, nagyfokú munkabírás, de ugyanakkor kíméletlen szigorúság és őszinteség jellemzi.

Hat éve kaptam csípő protézist, akkor találkoztam először Zoltánnal, és minden téren meglepett. Egyrészt a fiatal kora másrészt, hogy férfi, mivel rehabilitáció során csak lány gyógytornásszal találkoztam. De kezdeti \\"aggodalmam\\" hamar elmúlt, mert az a fiatal pörgés és szakmai minőség amit akkor kaptam kárpótolt és hálás vagyok, hogy ismerhetem. Ősszel felkar törésem volt és már nem volt kérdés, hogy újra ő jön hozzám tornára, ekkor tudtam meg, hogy a gyógytornász sosem pihenhet, midig képezi magát, mesterdiplomát csinált, és újabb és újabb tervekkel van tele. Azóta több ismerősömnél is megfordult és a szűk környezetünkben, csak a gyógytornász Zoliként hívjuk. Csodáljuk lendületét, szakmai elhivatottságát és segítőkészségét. Azért is jelöltem erre a díjra, mert példa ként kell állnia a többi fiatalnak, hogy ezt a munkát így kell végezni, illetve ezzel szeretnénk munkáját megköszönni!

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra