Jelölt profilja

Sinka Miléna

  • Település: Vác
  • Munkahely: Egyéni vállalkozó - \\
  • Foglalkozás: Egészségfejlesztő, Health Coach, aktivista

Sinka Miléna vagyok, ember, nő, anya, sikeres életmódváltó, egészségfejlesztő és a Health Coach. 2016 óta a Mezítlábas szuperhős blog írója.

Sinka Miléna vagyok, ember, nő, anya, sikeres életmódváltó,egészségfejlesztő & Health Coach. 2016 óta a Mezítlábas szuperhős blog szerzője.
Célom az, hogy a mindennapi tevékenységeimmel felnyissam az emberek szemét arra, hogy az ősi egészség állapota természetes módszerekkel is elérhető a mai rohanó, modern világban.
Ennek érdekében több egészségfejlesztő kötetet jelentettem meg, életmódváltó programokat, online kurzusokat, szemétszedő akciókat szervezek illetve azt is küldetésemnek tekintem, hogy olyan hagyományos ételkészítési módszerek is újra népszerűvé váljanak, mint a fermentálás, nyers étkezés vagy a \\"spejzolás\\".
A tápanyagsűrű táplálkozás mellett, a mezítlábas szemlélet részeként szeretném népszerűsíteni a saját testsúlyos evolúciós mozgásformákat, a megfelelő alváshigiénia, a bélflóra egyensúly, a személyiségfejlesztés, a természettel való érintkezés fontosságát (hidegterápia, napozás, földelés) illetve felhívni a figyelmet a mértéktelen elektroszmog, műanyaghasználat és stressz káros következményeire is.
A pályázaton elsősorban azért szeretnék részt venni, hogy népszerűsíteni tudjam a \\"mezítlábas szemlélethez\\" tartozó életmód területeket az arra nyitott emberek számára. Egyúttal megalapozni a lehetőségét annak, hogy az utánunk következő generációk részére is elérhetővé váljanak olyan edukációs programok, amelyek játékos formában ölelik fel a fent említett témákat.

Könyveim:
2016. Mezítlábas szuperhős kézikönyv
2017. Fermentált finomságok receptfüzet
2017. Egy ágyban az egészséggel - Útmutató az optimális alvásminőség elnyeréséhez
2018. A csodálatos zselatin - kiadás alatt

Facebook elérhetőségem: https://www.facebook.com/mezitlabasszuperhos/
Weboldalam: www.mezitlabasszuperhos.hu

Mottóm: Ősi egészség természetes módszerekkel egy modern világban

Köszönöm a lehetőséget. Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Dokumentum letöltése Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra