Hírlevelek
Regisztráció
Betegséglexikon alkalmazás

Betegséglexikon

Szeretné megelőzni a betegségeket? Többet akar tudni róluk? Itt minden hasznos ismeretet megtalál!

Folyamatosan bővülő adatbázisunkban a leggyakoribb betegségekről gyűjtöttünk össze hasznos információkat. Orvosszakértőink valamennyi betegségnél ismertetik az előfordulásra, diagnózisra, okokra, tünetekre, de még a megelőzésre, kezelésre vonatkozó tudnivalókat is.

A tünetek megadásával végigböngészheti, milyen betegségei lehetnek.

Ha az adott betegséghez kapcsolódó hasznos tanácsokra van szüksége, kattintson a kapcsolódó cikkek menüpontra, és máris tájékozódhat.

Az ingyenes alkalmazás letölthető Windows és Android készülékekre is. Az alkalmazás letöltésével az információk offline is elérhetők lesznek, így a betegségleírásokban akkor is tud keresni, ha nem csatlakozott az internethez.

9 hónap

9 hónap - a kisbaba és a kismama hétről-hétre

Babát vársz? Kövesd a fejlődését az telefonod segítségével! Olvasd el, melyik héten mit tud a kis magzat, és mit él át a várandós anya!

A program kiszámítja a szülés várható időpontját az utolsó ciklus első napja, a fogantatás napja vagy saját információd alapján. Így a terhesség alatt folyamatosan követheted a magzatod és saját változásaidat, sőt, azt is láthatod, hogyan néz ki a benned lakó csöppség. Mindehhez mindennap más hasznos tipp vár a képernyőn!

Az alkalmazás letölthető Android és iOS készülékekre is.

Naptár
Láthatod, mekkorára nőtt a kis magzat, elolvashatod, mennyire érett, mit érez, tapasztal, majd a női test változásairól olvashatsz, és mindezt megoszthatod ismerőseiddel számos módon.

Babanevek
Válassz nevet a babának! Az összes adható név szerepel a 9 hónap alkalmazásban, külön a fiú és külön a lánynevek. A tíz-tíz legnépszerűbb nevet is megtalálod. Válogassátok ki a kedvenceket, hogy a legszebbet kapja a ti kicsitek!

Tippek
Kérdésed van? A legfontosabbakra itt a válasz! Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a várandósság idejére a táplálkozás, az életmód, a szex, az egészség és az orvosi vizsgálatok területéről. Elkészítettük a legfontosabb dolgok listáját, amire az újszülött érkezése után szükséged lehet.

Bevásárlólista
Hogy mindenre gondolhass mielőtt a szülőszobába mész, egy nagyon okos bevásárlólista segít Téged az egyes kellékek beszerzésében.
Töltsd le a 9 hónapot és tudj meg mindent a kisbabádról.


Töltse le Android készülékre9 hónap alkalmazás Android készülékre
Töltse le iOS készülékre9 hónap alkalmazás iOS készülékre