Szexuális Úton Terjedő Betegség

Kapcsolódó videók

Betegségek

VideóRendelő: A HPV vírus csak szexuális úton terjed?

Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszában kifejti a HPV vírus által való megfertőződés lehetséges okait a VideóRendelő adásában.

Betegségek

VideóRendelő: A férfiakat is kell kezelni, ha Chlamydia-fertőzésük van?

A férfiakat is kell antibiotikummal kezelni, ha Chlamydia-fertőzésük van, vagy csak a nőkre veszélyes? - Dr. Székely Éva infektológus válaszában elmondja, hogy természetesen a férfiakat is kezelni kell, hiszen ez egy szexuális úton terjedő betegség.

Betegségek

VideóRendelő: A barátnőm chlamydiás. Lehet, hogy megcsalt?

Barátnőm chlamydiás. Már egy éve vagyunk együtt és én végig hűséges voltam. Lehet, hogy megcsalt? - olvasónk kérdésére Dr. Székely Éva infektológus válaszol.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +14 °C
Minimum: +3 °C

Napos idő várható gomolyfelhő-képződéssel és északnyugat felől növekvő fátyolfelhőzettel, amely délutántól az Észak-Dunántúlon már vastagszik is. Helyenként alakulhat ki zápor, északnyugaton esetleg zivatar is lehet. A nyugatias szelet az északi megyékben kísérhetik élénk, erős, záporok, zivatarok környékén esetleg viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő. Az orvosmeteorológia terén kettősfronti hatásra kell készülni.