Hpv-Oltás

Nőgyógyásznál ezeket kérdezik meg a legtöbben
HPV-fertőzés: gyakori, de megelőzhető

Kapcsolódó videók

Betegségek

VideóRendelő: Hogyan előzhető meg a HPV vírus?

Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász beszél a VideóRendelőben a HPV elleni védekezésről és az oltás fontosságáról.

Betegségek

VideóRendelő: Miért nem oltják a fiúkat is HPV ellen?

Dr. Bartha Tünde a VideóRendelőben beszél a fiúk oltásával kapcsolatos tapasztalatokról és az esetleges változásokról, lehetőségekről a jövőben.

Betegségek

VideóRendelő: Van mellékhatása a HPV elleni védőoltásnak?

Vajon kell-e tartanunk mellékhatásoktól a HPV ellen kapott védőoltás után? - olvasónk kérdésére Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszol a VideóRendelőben.

Betegségek

VideóRendelő: Csak a szexuális élet megkezdése előtt érdemes beadni a HPV elleni védoltást?

Mikor a legideálisabb a HPV elleni védőoltás beadása? Érdemes a szexuális élet megkezdése előtt megkapni? - olvasónk kérdésére Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszol a VideóRendelőben.

Betegségek

VideóRendelő: Érdemes-e HPV elleni oltást kérnünk, ha átestünk már a fertőzésen?

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +16 °C
Minimum: +4 °C

A Nyugat-Dunántúlon erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt délelőtt még csak kisebb körzetekben lehet felhős idő, csak délutántól várható felhőzet-növekedés. Délelőtt csak a Nyugat- és Észak-Dunántúlon, késő délutántól, estétől dél felől egyre többfelé várható eső, zápor. Délen néhol zivatar is kialakulhat, az Alpokalja magasabb részein havazás is lehet. Az északi, északkeleti szelet sokfelé kísérik élénk, helyenként erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 21 fok között alakul, de a tartósan borongós Nyugat-Dunántúlon kicsivel 10 fok alatti értékeket is mérhetnek. Késő este 6, 13 fok valószínű. Az előrejelzések alapján hétfőn frontmentes időnk lesz, így a frontérzékenyek tünetei várhatóan nem erősödnek fel.