Dr. Szemerédy Viktória

Kapcsolódó videók

VideóRendelő

VideóRendelő: Gyászmunka évekkel később?

Mit lehet tenni akkor, ha valaki évekkel vagy akár évtizedekkel később döbben rá, hogy nem "végezte" el a megfelelő gyászmunkát egy szerette távozásakor? Dr. Szemerédy Viktória pszichológus válaszolt erre a nehéz kérdésre.

VideóRendelő

VideóRendelő: Hogyan lehet gyorsan kigyógyulni a pánikbetegségből?

58 éves olvasónknál három hónapja pánikbetegséget diagnosztizáltak az összes ismert tünettel: szorongással, vérnyomásproblémákkal. Hogy milyen terápia a leghatékonyabb ilyenkor, és hogy mennyit kell várni a felírt gyógyszerek hatására, arról dr. Szemerédy Viktrória pszichológus beszélt.

VideóRendelő

VideóRendelő: Beleszólhatok a lányom életébe?

Egy édesanya kért segítséget dr. Szemerédy Viktória pszichológus szakértőnktől, mert úgy érzi, lánya szenved jelenlegi házasságában. A szakértő elmondta, mi szükséges ahhoz, hogy a lánya is észrevegye, nem jó irányba halad férje mellett az élete.

VideóRendelő

VideóRendelő: Miért járhatnak a lelki betegségek testi tünettel?

"A pszichoszomatikus eredetű gyomorfájdalmat miért kíséri testi tünet?" - kérdezte dr. Szemerédy Viktória pszichológus szakértőnktől egyik olvasónk.

VideóRendelő

VideóRendelő: Segítség, nem egyformán szereti az unokáit a nagymama!

"Az anyósom különbséget tesz a két gyermekem között: az ötéves kislányomat elkényeztetni, a két és fél éves kisfiamról pedig tudomást sem vesz. Annyira közömbös, hogy meg sem öleli a kisfiam. A férjemet is zavarja ez a viselkedés. Mit tehetnénk?" - kérdezte pszichológus szakértőnket egy olvasónk. Dr. Szemerédy Viktória válaszáért érdemes megnézni videónkat.

VideóRendelő

VideóRendelő: Egyszerű hiszti vagy hisztériás személyiségzavar?

Mi a különbség a hiszti és a hisztéria között, és ez utóbbira mikor mondja a szakember, hogy betegség? Dr. Szemerédy Viktória a gyerekek felől közelíti a kérdést, és a felnőttekre jellemző hisztrionikus személyiségzavarról is beszél, és ismerteti a tünetegyüttes jellemzőit, a személyiségzavar ismertetőjegyeit.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13 °C
Minimum: +2 °C

A felhős tájakon is szakadozik a felhőzet, általában sok napsütés valószínű a gomolyfelhő-képződés mellett. Helyenként - nagyobb eséllyel nyugaton és északkeleten - valószínű zápor. Az északnyugati szelet a délnyugati és északkeleti tájak kivételével élénk széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű. Napközben kettős fronthatás okozhat kellemetlen tüneteket az időjárásra érzékenyek körében.