10 szexgyilkos dolog, amit sosem tehetünk meg

Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

Létezik-e jó szex egy kapcsolatban? Igen, de ehhez néhány szexgyilkos tényezőt ki kell küszöbölnünk.

Tíz hétköznapi dolgot sorol fel a FitforFun.de, amelyeket érdemes elkerülni, ha boldog párkapcsolatban szeretnénk élni.

A boldog párok titkai

A tartós és harmonikus párkapcsolatnak számtalan titka van - ráadásul mindenki másra esküszik. Egyetlen dolog helyett több olyan tanács is van, amelyet érdemes megfogadni ahhoz, hogy sokáig boldogok lehessünk. Kattintson a folytatásért!

Kezdetben minden kapcsolatot a rózsaszín köd lengi be, később azonban nyilvánvalóvá válik, hogy a másiknak olyan tulajdonságai, szokásai vannak, amelyek egyáltalán nem szexisek. Ezek "lassan ölő" mérgek persze, nem egy alkalom alatt válnak szexgyilkossá - tartós alkalmazásuk azonban garantáltan rombolja a kapcsolatokat. Természetesen nem a szándékos tettekről van szó, az öntudatlanul elkövetett hibákra szeretnénk felhívni a figyelmet.

Büdös papucsok. Különösen ősszel és télen hasznosak a papucsok, otthoni mamuszok és hasonló alkalmatosságok. Ám különösen a poliészterből készült darabok "hajlamosak" már rövid használat után bűzleni, ezért érdemes őket gyakrabban cserélni.

Molyette pólók alváshoz. Természetesen senki nem arról beszél, hogy tangában feküdjünk le esténként, de azért ez nem azt jelenti, hogy abban a szakadt trikóban kászálódjunk be az ágyba, amit még általános iskolás korunkban, a nyári táborból mentettünk ki.

Mindennapi hagyma- és fokhagymaevés. Valódi szexgyilkos tényező ez - bármennyire is szereti valaki az effajta dolgokat, néha adjunk egy kis szünetet a partnerünknek. Szenvedélyes csókot váltani hagymaevés után - ez a gyakorlatban szinte lehetetlen.

Nyitott ajtónál pisilni. Mindez felesleges tiltásnak tűnik, de sok párnál előfordul: amíg az egyik a fürdőkádban ül, addig a másik vécére megy. Ezzel a szokással mindenképpen fel kell hagyni. Még ha a szeretőjét kezdetben nem is zavarja a dolog, egy idő után mindenképpen utálatossá válik.

Állandó gyomor- és bélpanaszokról beszélni. Mindegy, hogy mennyire gyakoriak az effajta problémái, ne ezzel fárassza a partnerét. Elég annyit mondani: "Drágám, ma fáj a hasam." Aztán a többit a legjobb barátnőnkkel vagy anyukánkkal beszéljük meg.

A hálószobát a rokonok képeivel kidekorálni. Képzelje el, hogy a legerotikusabb pillanatban Önre pillant Joli néni vagy Guszti bácsi - nem folytatjuk az elemzést.

Szexgyilkos dolog a piszkos ágynemű

Szexgyilkos dolog a piszkos ágynemű


Koszos ágynemű. Figyel a testi higiéniájára? Szuper! Akkor tessék ügyelni az ágy állapotára is. Takarók, kispárnák, lepedők legalább tíznaponta, de inkább hetente cserélendők. (Alvás közben is izzadunk ugyanis.)

A problémák esti megbeszélése. Sok pár estefelé találkozik először "igazán" a nap folyamán. Ekkor kell a problémákat megoldani? Inkább ne! Aki a vacsoránál vitatkozik vagy hosszas fejtegetésekbe bocsátkozik, éjjel aligha van kedve a forró szexhez. Ha lehetséges, halasszuk el a problémák megvitatását hétvégére.

Tévé a hálószobában. Elalvás előtt tévézni - ez remek, például, ha könnyebben akarunk elaludni. De ez nem a szexuális vágy felkeltésére alkalmas. Kivétel a német újság szerint egy erotikus film lehet, ami egy szép este bevezetése lehet.

Kihagyni a vacsorát, mert Ön túl "kövér". Az erotika akkor érvényesül, ha erotikusnak tartjuk magunkat. Ám aki állandóan a saját alakja miatt nyafog, vagy akár a vacsorát is kihagyja emiatt - nos, az nemcsak a másik, hanem a saját vágyait is lelohasztja.

Ha kérdése van ebben a témában, kérdezzen szakértőnktől!

Kondorné dr. Orosz Ágnes
klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
Kérdezek tőle

Aktuális
Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Biohasonló gyógyszerekBiológiai terápia

Biohasonló gyógyszerekMennyire hasonló a biohasonló?

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Új rákellenes gyógyszerekonkológia

Új rákellenes gyógyszerekAz EU országai közül Magyarországon a legmagasabb a daganatos megbetegedések okozta halálozási arány

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag