A legjobb csoportpraxis a Vanderlich Egészségcentrum

Kövesse a HáziPatika Facebook oldalát!

A zsűri értékelése alapján a csoportpraxisok versenyében a veszprémi székhelyű Vanderlich Egészségcentrum nyerte a szakmai díjat a HáziPatika.com által meghirdetett, az Év Magánrendelője 2015 pályázaton. Misszióról, elhivatottságról Dr. Vándorfi Győző, a centrum ügyvezető főorvosa beszélt.

A Vanderlich Egészségcentrumot 2012-ben orvosok alapították azzal a céllal, hogy sokéves tapasztalataikat felhasználva a régió járóbeteg-ellátásában egy teljesen új modellt hozzanak létre. Veszprém központjában, az egyetem felső campusának szomszédságában alakították ki a rendelőt.
"A gyógyítás mellett kiemelten fontosnak tartjuk a megelőzést és szűrővizsgálatokat, hiszen a korán felfedezett rizikófaktorok megszüntetése, vagy kezelése az élet meghosszabbításához és az életminőség megőrzéséhez vagy javításához elengedhetetlen" - vallja az ügyvezető főorvos és hozzáteszi, hogy felelősséget éreznek a hozzájuk fordulók egészségben tartásáért (egészségének megőrzéséért), megromlott egészségi állapotának helyreállításáért, romlási ütemének lassításáért.

Foglaljon időpontot!

A Vanderlich Egészségcentrum megfelelő szakorvosához is foglalhat időpontot a HáziPatika Orvoskereső szolgáltatásában. Kattintson ide!Hitvallásuk a megelőző jellegű orvoslás gyakorlatának, az egészség megbecsülésének terjesztése. A főorvos kiemelte, hogy a szakmai szempontok mellett nagy hangsúlyt fektetnek a személyes kapcsolat kialakítására, maximális törődéssel és odafigyeléssel foglalkoznak pácienseikkel, amit a négyszemközti vizitek és a külön nővéri, dietetikusi ellátás/konzultáció is biztosít.

"A gyors és rugalmas előjegyzés mellett fontos, hogy páciensünk várakozás nélkül kapja meg mindazt a figyelmet, ami az orvoshoz fordulónak jár a 21. században. Minden szolgáltatásunkról számlát adunk. Törekszünk arra, hogy helyben lehetőséget teremtsünk a kivizsgáláshoz, a gyógyításhoz és mindenre kiterjedő segítséget nyújtsunk az otthoni önkezeléséhez. Lehetőséget biztosítunk a diagnosztizált betegség követésére és a kezelések menedzselésére. A szakmai kompetenciánkat meghaladó esetekben megszervezzük a legoptimálisabb ellátást" - sorolja a szakmaiságon túlmutató "extrákat" Dr. Vándorfi Győző.

A Vanderlich Egészségcentrum a szakmaiság mellett a személyes kapcsolatok ápolásában is hisz

A Vanderlich Egészségcentrum a szakmaiság mellett a személyes kapcsolatok ápolásában is hisz


Büszkén jegyzi meg: "A Vanderlich Egészségcentrum országosan elismert, kimagasló szaktudással és tapasztalattal rendelkező orvos és nővér gárdával rendelkezik, akik képesek csapatként is a hozzánk fordulók és egymás üdvére lenni. Hippokratész szellemisége nyomán a betegségeikkel hozzánk forduló aktív és nyugdíjas orvos kollégáinkat grátisz vizsgáljuk és kezeljük."

Az Év magánrendelője díj pályázat kapcsán az ügyvezető főorvos örömét fejezte ki, amiért szép számú szavazatot, és nagyon sok építő, elismerő kommentet kaptak. Úgy véli, ez arra is bizonyíték, hogy egy két éves, vidéki városban is lehet minőségi és közkedvelt szolgáltatást nyújtani.

A siker kulcsát az alapos piackutatáson alapuló tervezésben látja: - Ennek gyümölcse volt, hogy kiváló, a környéken ismert, de országos hírnévre is szert tett orvosok, empatikus nővérek és recepciósok a csapat tagjai. De legalább ilyen fontos még a folyamatos, nem üzleti ízű kommunikáció a honlapunkon, hírleveleinkben, a közösségi, valamint az elektronikus regionális és országos médiában - tette hozzá.
Gyere és fuss az életmódváltókkal!
Ha kérdése van, kérdezzen szakértőnktől!

Kérdezzen Ön is!

Szakértőink által már megválaszolt kérdések száma:

Orvos válaszol
Aktuális
Munkahelyi stressz tesztStressz

Munkahelyi stressz tesztFeszült? Úgy érzi, túl stresszes az élete?

Az álmok valóra válnak. Cukorbetegként isCukorbetegség

Az álmok valóra válnak. Cukorbetegként isAz utóbbi 12 évben megduplázódott a cukorbetegek száma Magyarországon

	Kiknek jók az energiamentes édesítőszerek?Édesítőszerek

Kiknek jók az energiamentes édesítőszerek?A tudatosan táplálkozók számára is jó választás

Ez történik, ha átvilágítanakArctisztítás

Ez történik, ha átvilágítanakMelyik képalkotó eljárás miben segít?

BokarándulásSérülések

BokarándulásEzért kell komolyan venni!

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Nincs front

Maximum:
+29, +35 °C
Minimum:
+15, +20 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt észak felől átmenetileg csökken a felhőzet, többfelé kiderül az ég.

Egészséget befolyásoló hatások:
közepes, erős

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag