A kormányfő felesége ad tanácsot férje intézkedése ellen

Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

Tony Blair brit miniszterelnök feleségének tanácsait is igénybe veszi egy londoni erotikus éjszakai bár üzemeltetője, aki arra készül, hogy bíróságon támadja meg a július elsejétől életbe lépő teljes dohányzási tilalmat.
Cherie Blair szerepe tökéletesen ellentétes férje álláspontjával, hiszen Tony Blair kormánya hozta azt a rendeletet, miszerint az év második felétől tilos lesz rágyújtani a szórakozóhelyeken.
A londoni HeyJo klub tulajdonosa, a mintegy 100 millió fontos vagyonnal rendelkező Dave West kérte fel a Cherie Blairt is foglalkoztató tanácsadó irodát a munkára. A cég a szóbeli és írásbeli tanácsadásért 3.500 fontot (1,3 millió forint) számolt fel.
A miniszterelnök felesége személyesen kereste fel a klubot, megmutatták neki a mosdókban található aranyozott, péniszt formázó csapokat is, amelyekhez saját elmondása szerint maga a tulajdonos állt modellt.
Jog a füstöléshez
A 63 éves Dave West attól tart, hogy a dohányzás miatt be kell zárnia a HeyJo-t, mivel a vendégek legfeljebb az utcán gyújthatnak rá, de félő, hogy így a szomszédokat zavarják majd.
Az üzletember elszánt, mint mondta, ha kell, egészen az Európai Bíróságig elmegy az igazáért, és szeretné, ha törekvésében a többi éjszakai bár is támogatná.
Dave West jogásza kijelentette: a dohányosoknak is vannak jogaik, amelyeket megvédenek.
Cherie Blair egyébként azt tanácsolta, hogy még ebben a hónapban, a rendelet hatályba lépése előtt adják be a keresetüket.
Véletlenül szignálták rá
A tanácsadó iroda - melynek Cherie Blair alapító tagja - közölte: nem szándékosan jelölték ki Cherie-t a feladatra, az ügymenet alapján véletlenül jutott neki.
A kormány a nemdohányzók egészségének megvédésével indokolja a szigorítást, az egészségügyi miniszter szerint a rendelet sok életet ment meg a jövőben.

Kapcsolódó cikkek

Aktuális
Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Biohasonló gyógyszerekBiológiai terápia

Biohasonló gyógyszerekMennyire hasonló a biohasonló?

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Új rákellenes gyógyszerekonkológia

Új rákellenes gyógyszerekAz EU országai közül Magyarországon a legmagasabb a daganatos megbetegedések okozta halálozási arány

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag