2015 legjobb egyéni praxisa a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ

Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

A zsűri értékelése alapján az egyéni magánrendelők versenyében a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ lett a HáziPatika.com által meghirdetett, Az év magánrendelője 2015 pályázat legjobb praxisa. A szakmai díj bizonyíték arra, hogy egy kis rendelő is nyújthat magas színvonalú szolgáltatást.

A VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ 2014 nyarán nyitotta meg kapuit az európai színvonalú, nemzetközileg is elismert visszérspecialista, Dr. Szabó Attila vezetésével.

A neves érsebész, a VP-Med Egészségcentrumban Közép-Kelet-Európában egyedülálló visszérműtétekkel, ambuláns visszérkezelésekkel, érsebészettel, érfejlődési rendellenességekkel és kompressziós kezelésekkel foglalkozik, ezenkívül a szakmai oktatás és a pszichiátria is teret kap a szolgáltatások között.

Foglaljon időpontot

A VP-MED szakorvosaihoz is foglalhat időpontot a HáziPatika.com Orvoskereső szolgáltatásában. Kattintson ide!

A modern visszérműtétek legnagyobb előnye, hogy a beavatkozást követően a páciensek szinte azonnal felkelhetnek és folytathatják megszokott tevékenységüket. A legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, modern rendelőben doppleres vagy ultrahangos keringésvizsgálat, EKG, valamint egyéb kiegészítő műszeres és laboratóriumi vizsgálatok biztosítják a komplex betegellátást.

Magyarországon kizárólag a VP-Mednél érhető el az érzéstelenítést nem igénylő visszérműtét. Az egészségcentrum névválasztásakor szerepet játszott az a tény, hogy az intézmény családi vállalkozásként jött létre. A központban két orvos, Dr. Szabó Attila és Dr. Szegvári Olga pszichiáter rendel, munkájukat kilencfős asszisztencia segíti. A VP-Med nevében a "V" a visszérgyógyászatot, míg a "P" a pszichiátriát jelöli. Szlogenjük is ezt erősíti: "Egészséges lábak, ép lélek."

Dr. Szegvári Olga és Dr. Szabó Attila a VP-MED orvos vezetői Az év magánrendelője 2015 díjátadón

Dr. Szegvári Olga és Dr. Szabó Attila a VP-MED orvos vezetői Az év magánrendelője 2015 díjátadónA közeljövőben az egészségcentrum kibővül, a napokban kezdődött meg egy új rendelő építése, melynek célja egy vezető kardiovaszkuláris központ kiépítése. Az új intézményben lehetőség nyílik minden ilyen betegségben szenvedő páciens egy helyen történő, magas színvonalú és teljes körű ellátására. A központban olyan szakterületek is megtalálhatóak lesznek, mint az angiológia, a nyiroködéma kezelés, sebkezelés, kardiológia, ultrahang, valamint a reumatológia, melyekhez biztosítják a kórházi hátteret is. A pontos diagnózisok felállításához speciális műszeres és átfogó laboratóriumi vizsgálatok nyújtanak segítséget.

A betegek gyógyításához nélkülözhetetlen körülmény a megnyugtató környezet, világszínvonalú gyógyító eszközök és a rövid várakozási idő. A technikai adottságok mellett az orvosok szakmai hozzáértése, tapasztalata, valamint a munkatársak empátiája, kedvessége szintén elősegíti a gyógyulást. Egy magánrendelő sikerességét az elégedetten távozó betegek és a kiemelkedő eredmények tükrözik, mindehhez hozzájárul a megfelelő marketingtevékenység és a célzott hirdetések.A VP-Med Egészségcentrum küldetése a páciensek maximális odafigyeléssel és teljes tudással történő kiszolgálása. A legnagyobb elismerést az jelenti a VP-Med számra, ha elégedett, gyógyult emberek távoznak a rendelőből.

A HáziPatika.com által meghirdetett verseny díjának elnyerésével a rendelő számtalan gratulációt kapott, mind szakmai körökből, mind a betegektől. A páciensek személyesen, és a különböző közösségi média felületeken fejezték ki elismerésüket.
Ha kérdése van ebben a témában, kérdezzen szakértőnktől!

Dr. Egri Gábor
proktológus, sebész, mellkassebész
Kérdezek tőle

Szakértőink által már megválaszolt kérdések:Kérdezzen Ön is!

30058

További proktológus magánrendelésekért kattintson!

Aktuális
Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Biohasonló gyógyszerekBiológiai terápia

Biohasonló gyógyszerekMennyire hasonló a biohasonló?

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Új rákellenes gyógyszerekonkológia

Új rákellenes gyógyszerekAz EU országai közül Magyarországon a legmagasabb a daganatos megbetegedések okozta halálozási arány

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag