Diszkrét megoldás a hölgyek problémájára

Kövesse a HáziPatika Facebook oldalát!

Vannak élethelyzetek, amikor nem merünk kiállni mások elé problémánkkal. Sőt olyan is lehet, hogy ez eddig titokban tartott probléma újabb fokozatba kapcsol. És az is lehet, hogy pont ilyenkor jön egy minden eddiginél jobb megoldás.

Mária sosem merte bevallani családjának, hogy gondjai vannak vizelettartással. Férjén kívül csak az orvosa tudott a problémáról, aki speciálisan vizeletvesztésre alkalmas betétet javasolt számára. Évek óta élt már együtt a problémával, amely azonban az utóbbi időben erősödött is, egyre többször vette észre, hogy már nem elég a vastag betét sem. Bár problémájával nincs egyedül, sokan elvesztik önbizalmukat és bezárkóznak, ha a vizeletvesztés olyan mennyiségű és gyakoriságú, hogy az már a mindennapi életben is befolyásol, pláne, ha egy betét már nem elég.
Mi következhet ezután? - kérdezte magától Mária is, sorstársaihoz hasonlóan. A válasz eleinte az ő számára is ijesztőnek tűnt: hordjak talán pelenkát? Szerencsére Mária nem volt rest szakszerű segítséget kérni: úgy döntött, leküzdi ellenállását és még egy embert beavat titkába, így az orvosa mellett megkérdezte gyógyszerészét is, mit ajánl jelenlegi helyzetére.

"Nem kell lemondani a játékról az unokával, a baráti találkozókról, a munkáról, az utazásokról, élményekről, hiszen létezik diszkrét és esztétikus megoldás a panaszára!" - világosította fel a gyógyszerész Máriát. Sőt, meg is mutatta: van egy diszkrét és kényelmes megoldás a vastag betétek és a kényelmetlen pelenkák helyett: az esztétikus, fehérneműként viselhető pelenkanadrág.Bárki számára elérhető, lényegében átmenetet képez a nagy betétek és a pelenkák között, ráadásul úgy néz ki, mint egy fehérnemű. És bár egyáltalán nem pelenka benyomását kelti, annak valamennyi előnyét magában hordozza: teljes biztonságot nyújt bármilyen helyzetben az aktív életet élőknek - tette hozzá a patikus.

Előnyeinek köszönhetően így nyugodtan járhatunk munkába, kirándulhatunk, vagy épp táncolhatunk - nem kell aggódnunk a foltok miatt. A fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág viselése rendkívül kényelmes, mivel puha tapintású, lágy anyaga kényelmessé teszi a mindennapos viseletét.

És még valami: a pelenkanadrág felső része szinte teljesen gumírozott, aminek köszönhetően nagyon jól passzol alakunkhoz és így az, hogy mit viselünk, női titok marad.

Mária jól döntött, hogy megosztotta dilemmáját a gyógyszerészével is. Nemcsak megértést, hanem szakértő segítséget is kapott, sőt egy új, hasznos termékkel is megismerkedhetett.Keressük az Év magánrendelőjét!

Ossza megmásokkal is személyes
tapasztalait!

Szavazatával wellness hétvégét nyerhet!

Ha kérdése van, kérdezzen szakértőnktől!

Kérdezzen Ön is!

Szakértőink által már megválaszolt kérdések száma:

31285

Orvos válaszol
Aktuális
Csicseriborsó-levesCsicseriborsó

Csicseriborsó-levesKülönleges finomság, melyet az egész család szívesen fogyaszt

Aranyér és a sportSport

Aranyér és a sportMozogjon a keringéséért!

Van megoldás?Striák

Van megoldás? Mik azok a striák, és mit lehet tenni ellenük?

Természetes bőrápolókBőrápolás

Természetes bőrápolókA 8 legnépszerűbb szépítő növény

A zsíros korpaKorpásodás

A zsíros korpaEgy alattomos fertőzés eredménye

TSH-szintPajzsmirigy

TSH-szintMekkora az ideális érték?

A fogamzásgátló elhagyásának következményeiFogamzásgátló

A fogamzásgátló elhagyásának következményeiOlykor felborul a ciklus és rendszertelenül jelentkezik a vérzés

Kiemelt téma cikkei

Inkontinencia teszt

Ha vizelnie kell, azonnal el kell-e mennie a WC-re, vagy tud vele várni?