Lejárt Termékek

Kapcsolódó videók

VideóRendelő

VideóRendelő: Árt-e, ha lejárt szavatosságú élelmiszert fogyasztunk?

Mennyire árt az ember szervezetének, ha lejárt szavatosságú terméket fogyaszt? Terméktől, típustól is függ, hogy bevállalhatjuk-e ezeket így - erről beszél Kubányi Jolán dietetikus.

VideóRendelő

VideóRendelő: Az élelmiszereket a lejárati időn túl meg lehet enni?

Zoltai Anna, a NÉBIH Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság osztályvezetője elmondja a két fő kategória közötti különbségeket.

VideóRendelő

VideóRendelő: Lejárt tejet vettem, visszavihetem a boltba?

Zoltai Anna, a NÉBIH Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság osztályvezetője egy zöld számot (06-80-263-244) ajánl, melyen panaszt tehetünk, ha nem veszik vissza a terméket.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +16 °C
Minimum: +3 °C

A Nyugat-Dunántúlon döntően borult lesz az ég, másutt a kezdeti közepesen vagy erősen felhős időt követően délutántól borul be dél felől. Délelőtt csak a Nyugat- és Észak-Dunántúlon, késő délutántól, estétől dél felől egyre többfelé várható eső, zápor. Délen néhol zivatar is kialakulhat, az Alpokalja magasabb részein pedig havas eső, havazás is lehet. Az északi, északkeleti szelet sokfelé kísérik élénk, helyenként erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 21 fok között alakul, de a tartósan borongós Nyugat-Dunántúlon 10 fok alatti értékeket is mérhetnek. Késő este 6, 13 fok valószínű. Napközben melegfront érezteti hatását, ami miatt a frontérzékenyek tünetei ismét felerősödhetnek.