Fül-Orr Gégész

Kapcsolódó videók

Betegségek

VideóRendelő: Mitől érezhetjük, hogy evés után a torkunkon maradt az étel?

A torkunkon megtapadt étel okozója egy egyszerű garatnyálkahártya-szárazság is lehet, amelyen gargarizálással könnyen segíthetünk. Ha tüneteink mégsem múlnak el pár hét alatt, akkor mindenképpen érdemes felkeresni egy szakembert - mondja el válaszában Dr. Molnár-G. Etelka fül-orr-gégész szakorvos.

Betegségek

VideóRendelő: Orrpolipműtéttel biztosan megszüntethető a horkolás?

Dr. Molnár-G. Etelka fül-orr-gégész a VideóRendelőben beszél az orrpolip kezelési lehetőségeiről, illetve az orrpolip okozta horkolás megszüntetéséről.

Betegségek

VideóRendelő: Mennyire hatásosak a horkolás ellen hirdetett szerek, eszközök?

Sajnos olyan horkolásgátló eszközt még nem találtak fel, amely minden típusú horkolásra megoldást nyújthat. Célszerű minden esetben a szakorvos véleményére hagyatkozni és a horkolásgátlókat csak kiegészítésként használni - mondja el válaszában Dr. Molnár-G. Etelka fül-orr-gégész.

Betegségek

VideóRendelő: Mi állhat a gátolt orrlégzés hátterében?

A gátolt orrlégzés, orrfolyás és zöldes váladék mindenképpen gyulladásos folyamatra utal, amit egy alapos fül-orr- gégészeti vizsgálat teljes pontossággal diagnosztizálni tud. Ha tudjuk, mi áll a panaszok hátterében, egész biztosan megszüntethető ez az évek óta elhúzódó állapot.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +21 °C
Minimum: +6 °C

A fátyol- és átmenetileg megnövekvő gomolyfelhőzet mellett legalább több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A délnyugati, déli szelet élénk, a nyugati országrészben erős, főként az Északnyugat-Dunántúlon helyenként viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18 és 24 fok között várható. Késő estére általában 12 és 17 fok közé hűl le a levegő. Időjárási frontra az előrejelzések szerint nem kell számítani, így az időjárásra érzékenyek tünetei várhtóan csillapodnak majd.