Ajakfeltöltés

Kapcsolódó videók

Testünk

VideóRendelő: Mit kell tudni a hialuronsavas kezelésről?

A hialuronsav egy passzív térfogatpótló anyag, amelyet elsősorban statikus ráncok esetén alkalmazunk. A kor előrehaladtával az ajkaink is elkeskenyednek, ebben az esetben is alkalmas az ajkak feltöltésére a hialuronsavas kezelés - részletezi válaszában Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológus.

Betegségek

VideóRendelő: Gondolkodom az ajakfeltöltésen. Igaz, hogy nem tartós a végeredmény?

Nagyon vékonyak az ajkaim és már egy ideje gondolkodom az ajakfeltöltésen, de nem merek belevágni. Milyen műtét ez, és mennyire fáj? Igaz, hogy nem tartós a végeredmény? - olvasónk kérdésére Dr. Petrohai Ágnes, az Álomarc Esztétikai Klinika vezetője válaszol.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +14 °C
Minimum: +3 °C

Napos idő várható gomolyfelhő-képződéssel és északnyugat felől növekvő fátyolfelhőzettel, amely délutántól az Észak-Dunántúlon már vastagszik is. Helyenként alakulhat ki zápor, északnyugaton esetleg zivatar is lehet. A nyugatias szelet az északi megyékben kísérhetik élénk, erős, záporok, zivatarok környékén esetleg viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő. Továbbra is változékony marad az időjárás.