Vissza az iskolába! Bioderma Sébium nyereményjáték

Vissza az iskolába! Bioderma Sébium nyereményjáték
Kedves Látogatónk!

Bőrünk az egyik legösszetettebb szervünk. Védelmet nyújt és egyúttal kapcsolatot teremt a külvilággal. A bőr állapotát korunk, életvitelünk, érzelmi állapotunk és a környezet egyaránt befolyásolja. A problémás bőr hatással van önbizalmunkra, frusztrációt okozhat és könnyen társadalmi kirekesztettséghez vezet. A BIODERMA által zsíros és problémás bőrre kifejlesztett Sébium termékcsalád minden tagja, aktív hatóanyagai révén visszaállítja a faggyú egészséges összetételét, így hatékonyan előzi meg a pattanások kialakulását. Vegyél részt nyereményjátékunkban, nyerd meg a 3 db 30.000 Ft értékű Sébium ajándékcsomag egyikét és kezdd Te is az iskolát problémamentes ragyogó bőrrel.

A nyereményjáték időtartama:

2017. szeptember 4-
október 4
között

Nyeremény

Vegyél részt nyereményjátékunkban, nyerd meg a 3 db 30.000 Ft értékű Sébium ajándékcsomag egyikét és kezdd Te is az iskolát problémamentes ragyogó bőrrel.

Bioderma ajándékcsomag a problémamentes egészséges bőrért a Sébium termékcsalád tagjaiból

Bioderma ajándékcsomag a problémamentes egészséges bőrért a Sébium termékcsalád tagjaiból

Bioderma ajándékcsomag a problémamentes egészséges bőrért a Sébium termékcsalád tagjaiból. A csomag értéke 30.000 Ft

1.Miről ismerhető fel a zsíros, kombinált bőr?

2.Mi okozza a pattanásokat?

segítség

3.A felnőttkori akné kialakulásának legfőbb okai

segítség

Adatmegadás*kötelezően kitöltendő adatok

Személyes
adatok*
Postacím*
További
adatok


Játékszabályzat: Egy Játékos csak egy e-mail címről jelentkezhet a játékba. A helytelenül küldött válaszokat érvénytelennek tekintjük. A nyertesek kiválasztása a Centrál sorsoló programjával történik a helyes válaszadók között. Játékban való részvétel feltétele a személyes adatok kitöltése, amelyet a vonatkozó adatvédelmi törvény szerint bizalmasan kezelünk. A Játékban csak belföldi magánszemélyek vehetnek részt. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, és az Üzemeltető (Centrál Médiacsoport Zrt.) alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói. A Nyertes értesítése e-mailben történik. Amennyiben a Nyertes nem kap értesítést, de a weboldalon közzétett információk alapján felismeri magát, a Szervezők által fenntartott info@hazipatika.com, és/vagy az info@babaszoba.hu e-mail címen jelentkezzen a neve, telefonszáma, postacíme megírásával, feltüntetve azt is, hogy melyik játékban és mikor nyert. A Nyertes köteles együttműködni a nyeremény igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremények érvényesítése meghiúsul, a nyeremények a továbbiakban nem vehetők igénybe, és a Szervezőt és az Üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli. A Nyeremények átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, valamint a Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.) a Szervező és az Üzemeltető felelősséget nem vállal! A Nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A Nyertesek neve és települése nyilvánosságra kerül. Ön a válaszok elküldésével a fenti szabályzat tartalmát elfogadja. További információ: Általános Szerződési Feltételek IX. pontjában

Vissza a játékokhoz

Humánmeteorológia