Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
április
17
csütörtök
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-6
Maximum:
+12, +19 °C
Minimum:
+1, +6 °C
UV sugárzás: gyenge, közepes
Szél: erős É
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
Hazánkban csütörtökön délelőtt északnyugaton és az északkeleti határ mentén kevesebb lesz a felhő, ott hosszabb-rövidebb napos időszakokra lehet számítani. Máshol erősen felhős, borult lesz az ég, és ismétlődő eső, zápor várható. Délután továbbra is északnyugaton, illetve az északi tájakon várhatóak hosszabb-rövidebb napos időszakok, emellett változóan felhős lesz az ég. Délen, délkeleten azonban sok felhőre kell számítani ismétlődő eső, zápor mellett. A szél napközben erős északi lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 19 fok között alakul. Késő este 6, 12 fok lesz. Csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül. Többen tapasztalhatnak vérnyomás-ingadozást, fejfájást, migrént, általánosan rossz lehet a közérzet. Az esetleges alvászavarok és kimerültség miatt alacsony teljesítőképességre lehet számítani. A szabadban csökken a hőérzet, nagy a megfázásveszély, réteges öltözet javasolt. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
április
18
péntek
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
5-8
Maximum:
+18, +23 °C
Minimum:
+2, +7 °C
Szél: élénk É
A napsütés mellett többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Az Északi-középhegységben kialakulhat futó zápor, máshol számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.
Holnapután
április
19
szombat
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-7
Maximum:
+17, +23 °C
Minimum:
+4, +9 °C
Szél: erős ÉK
A délkeleti tájakat egy ciklon érinti, ott a borult időben ismétlődő eső várható. Máshol kezdetben napos idő lesz, a nap második felében pedig a gomolyfelhőkből futó záporok, helyenként zivatarok alakulnak ki. A szél napközben erős északkeleti lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 23 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag