Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, augusztus 24., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+13, +18 °C

Maximum:
+23, +28 °C

UV sugárzás: közepes, erős

Szél: erős É

10-13
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szerdán délelőtt derült, gyengén felhős lesz az ég, sokat fog sütni a nap. Csapadék nem lesz. Délután a sok napsütést kevés gomolyfelhő zavarhatja. Csapadék nem várható. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul. Késő este 16, 21 fok lesz. Szerdán nem várható fronthatás, viszonylag kedvező lesz az élettani helyzet. A szélre érzékenyek körében továbbra is jelentkezhet fejfájás, nyugtalanság, ingerlékenység. Enyhébb vérnyomás panaszok is felléphetnek. A napsütésnek köszönhetően javul a hangulat. A szabadtéri programoknak kedvező idő várható, a hő- és komfortérzet azonban kissé ingadozhat. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Holnap, augusztus 25., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+14, +19 °C

Maximum:
+25, +30 °C

Szél: élénk ÉK

10-13
Napsütéses
órák száma
Felhő is alig lesz az égen, sokat fog sütni a nap. Csapadék nem várható. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 14, 19 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Holnapután, augusztus 26., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+14, +19 °C

Maximum:
+26, +31 °C

Szél: mérsékelt K

10-13
Napsütéses
órák száma
Gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 14, 19 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 31 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag