Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
április
23
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-10
Maximum:
+21, +25 °C
Minimum:
+6, +12 °C
UV sugárzás: közepes, erős
Szél: mérsékelt ÉK
Hazánkban szerdán délelőtt a ködfoltok feloszlását követően mindenhol, legkésőbb az Északi-középhegység térségében csökken a felhőzet, késő délelőtt már az ország nagy részén több órás napsütés várható. Emellett a megnövekvő gomolyfelhőzetből eleinte északkeleten, majd a déli órákban már északon és a Dunántúl keleti felén is elszórtan lehet zápor, néhol zivatar. Délután a sokfelé megnövekvő gomolyfelhők mellett mindenhol több órás napsütés is várható. Elszórtan, de nagyobb valószínűséggel az Északi-középhegységben, a Dunántúl keleti felén és délen várható eső, zápor, helyenként zivatar. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 6, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 25 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Szerdán sem érkezik front a Kárpát-medencébe, napközben általában javul a hő- és komfortérzet. Elsősorban a melegfrontra, valamint a változékonyságra fokozottan érzékenyeknél jelentkezhetnek panaszok: migrén, fáradékonyság. A napos tájakon viszont érdemes lesz kimenni a szabadba, a légszennyezettség továbbra is napi átlagban alacsony marad. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
április
24
csütörtök
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-8
Maximum:
+20, +24 °C
Minimum:
+9, +14 °C
Szél: erős É
Dél felől erősen megnövekszik a felhőzet, de északon délelőtt még több-kevesebb napsütés is várható. Eleinte elszórtan, majd délen és délkeleten többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. A szél napközben erős északi lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 24 fok között alakul.
Holnapután
április
25
péntek
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+16, +21 °C
Minimum:
+9, +14 °C
Szél: élénk K
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
Többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északkeleten lehet kevesebb felhő az égen. Sokfelé várható eső, zápor, helyenként, főleg a Nyugat-Dunántúlon és délkeleten zivatar. A szél napközben élénk keleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 21 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag