Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, szeptember 29., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+7, +13 °C

Maximum:
+20, +25 °C

UV sugárzás: közepes

Szél: élénk NY

8-11
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt a sok napsütés mellett fátyolfelhők is lesznek az égen, de csapadék ezekből nem várható. Délután napos, kellemes időben lesz részünk, az időnként megnövekvő fátyol- és gomolyfelhőkből nem várható csapadék. A szél napközben élénk nyugati lesz. Hajnalban 7, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul. Késő este 13, 18 fok lesz. Csütörtökön sem érkezik front, azonban a melegedésre fokozottan érzékenyek körében enyhébb fejfájás, migrén jelentkezhet. Többen fáradékonyak, szétszórtak lehetnek, kissé csökken a teljesítőképesség. Az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak, a tünetek a nap első felében lehetnek intenzívebbek. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet, ajánlott több időt a szabadban tölteni. Délután kellemes hő- és komfortérzet lesz jellemző,de reggel helyenként még mindig fokozott a megfázásveszély. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Légnyomás süllyedés

Holnap, szeptember 30., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+8, +13 °C

Maximum:
+21, +26 °C

Szél: élénk DNY

9-12
Napsütéses
órák száma
Derült, gyengén felhős lesz az ég. Csapadékra nem kell számítani. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.

Holnapután, október 1., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+9, +14 °C

Maximum:
+21, +26 °C

Szél: élénk DNY

5-9
Napsütéses
órák száma
Eleinte sokfelé derült lesz az ég, később nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem várható. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag