Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, május 25., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+9, +14 °C

Maximum:
+19, +25 °C

UV sugárzás: közepes, erős

Szél: élénk ÉNY

7-10
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szerdán délelőtt a napsütés mellett megindul a gomolyfelhő-képződés, de csapadék általában még nem valószínű. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többször megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elsősorban északkeleten és nyugaton várható egy-egy futó zápor. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 19, 25 fok között alakul. Késő este 13, 19 fok lesz. Szerdán nem érvényesül fronthatás. A hidegfrontra érzékenyek helyzete fokozatosan javul, mérséklődnek a görcsös panaszok. A változékony időben azonban az arra hajlamosaknál vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, ennek intenzitása estére várhatóan csökken. A szelesebb tájakon az arra érzékenyek ingerlékenységet, nyugtalanságot tapasztalhatnak, a gyerekek is élénkebbek lehetnek a megszokottnál. A szabadban ingadozó hőérzetre kell készülni, a napos időszakokban viszont javul a hangulat. A légszennyezettség alacsony, csökken. A porkoncentráció alacsony, csökken. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Holnap, május 26., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+9, +14 °C

Maximum:
+21, +26 °C

Szél: élénk ÉNY

7-10
Napsütéses
órák száma
Sok napsütés várható, de főként keleten időnként megnövekszik a felhőzet. Ott néhol futó zápor, egy-egy helyi zivatar kialakulhat, máshol csapadék nem várható. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.

Holnapután, május 27., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+11, +16 °C

Maximum:
+22, +27 °C

7-10
Napsütéses
órák száma
Eleinte mindenhol napos idő lesz, majd a Dunántúlon többfelé megnövekszik a felhőzet. Itt szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar, máshol csak néhol lehet futó zápor. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag