Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, január 25., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-14, -6 °C

Maximum:
-7, +2 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt É

0-5
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szerdán délelőtt a ködfoltok lassanként ritkulnak, feloszlanak, északon helyenként kisüt a nap. Máshol többnyire erősen felhős marad az ég, foltokban tartósan párás idő is előfordul. Néhol lehet hószállingózás. Délután fokozatosan tovább tisztul az idő, a felszakadozó felhőzet mellett északon lehetnek naposabb körzetek. Foltokban azonban tartós köd is előfordulhat, errefelé hószállingózás kialakulhat. Máshol csapadékra nem kell készülni. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban -14, -6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -7, 2 fok között alakul. Késő este -8, -2 fok lesz. Szerdán fronthatás nem érvényesül, a legtöbb panaszt az erősen szmogos idő okozhatja. A légzőszervi megbetegedésekkel élők, a kisgyerekek és az idősek a legveszélyeztetettebbek, de az egészségesek körében is gyakran jeletkezhet köhögés, fulladás. Emellett a vérnyomásproblémák is fokozódhatnak, romolhat a szívbetegek állapota. A tartósan borult, fényszegény tájakon többen lehangoltságot, csökkent teljesítőképességet tapasztalhatnak. Továbbra is nagy a megfázásveszély, illetve a fertőzések terjedésének is kedveznek a körülmények. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció magas, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnap, január 26., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-14, -4 °C

Maximum:
-7, +3 °C

0-7
Napsütéses
órák száma
A hajnali pára- és ködfoltok nyugaton néhol tartósan megmaradhatnak, máshol változóan felhős időre van kilátás. A legtöbb napsütés északkeleten valószínű. A borult tájakon előfordulhat hószállingózás, máshol csapadék nem várható. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -14, -4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -7, 3 fok között alakul.

Holnapután, január 27., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-15, -6 °C

Maximum:
-7, -1 °C

0-5
Napsütéses
órák száma
Napos és felhős, párás tájak váltakoznak. Helyenként szitálásra, ónos szitálásra lehet számítani, de jelentős csapadék nem lesz. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -15, -6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -7, -1 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag

Házipatika

Szeretnék elsőként értesülni az időjárási frontokról!