Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
október
20
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-10
Maximum:
+18, +23 °C
Minimum:
+7, +12 °C
Szél: mérsékelt DNY
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Délelőtt a főváros környékén, a Dél-Dunántúlon és az Északi-középhegység völgyeiben többfelé tartósnak bizonyulhat, csak a késő délelőtti órákra oszlik fel a köd, illetve az alacsonyszintű felhőzet. Másutt több-kevesebb fátyolfelhőzet lesz az égen, de szűrt napsütésre sokfelé számíthatunk. Számottevő csapadék nem valószínű. Délután észak felől lassan növekedni kezd a felhőzet, de az ország nagy részén marad a fátyolfelhős, túlnyomóan napos idő. Csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
október
21
kedd
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
2-6
Maximum:
+16, +21 °C
Minimum:
+9, +14 °C
Szél: élénk ÉNY
Észak, északnyugat felől egy hidegfront érkezik, amely a nap folyamán át is halad hazánk felett. Hatására megnövekszik a felhőzet és eleinte északon és északkeleten többfelé, később országszerte szórványosan lehet eső, zápor. Este délnyugat felől egy mediterrán ciklon intenzív csapadéktömbje éri el térségünket, a Dunántúlon késő délutántól beborul az ég és keső este már többfelé várható intenzív eső, zápor, helyenként nagyobb mennyiségű csapadék is eshet. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 21 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag