Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, november 25., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-6, 0 °C

Maximum:
+2, +6 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt K

0-3
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szerdán délelőtt északon kevesebb lesz a felhő, délen azonban előfordulnak erősen felhős tájak. A reggeli ködfoltok fokozatosan megszűnnek. Számottevő csapadékra nem kell számítani, legfeljebb a felhősebb tájakon lehet elvétve hószállingózás. Délután többnyire erősen felhős, délen borult lesz az ég, északon lehetnek naposabb területek. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a felhősebb tájakon fordulhat elő hószállingózás. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban -6, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 6 fok között alakul. Késő este -3, 4 fok lesz. Szerdán nem érkezik front, de a hűvös idő több panaszt is okozhat. Reggel sokaknál jelentkezhetnek kopásos eredetű ízületi bántalmak, amik napközben is csak lassan, néhol pedig alig mérséklődnek. A felhős tájakon fáradékonyság, lehangoltság, rosszkedv jelentkezhet. A napos tájakon javul a teljesítőképesség, érdemes kihasználni a napos időszakokat. Nagy a megfázásveszély, vastag, réteges öltözet javasolt. A bőr kiszáradásának megelőzésére ajánlott zsírdús krémeket használni. A légszennyezettség közepes, növekszik. A porkoncentráció alacsony, növekszik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnap, november 26., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-4, +2 °C

Maximum:
+1, +6 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: élénk É

0-1
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt túlnyomóan borult időre készülhetünk, csak az északi területeken bukkanhat előre rövid időre a nap. A délkeleti, keleti tájakon esőre, havas esőre, esetleg havazásra is lehet készülni. Délután az ország jelentős részén borult marad az ég, csak északon lehet erősen felhős területekre számítani. A Tiszántúlon és az Északi-középhegység keleti tájain várható csapadék, főként eső és havas eső formájában, de a magasabban fekvő területeken havazás is előfordulhat. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban -4, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 6 fok között alakul. Késő este -2, 3 fok lesz. Csütörtökön nem várható fronthatás, de a felhős, borongós területeken több panasz is jelentkezhet. Többeknél fáradtság, álmosság jelentkezhet. A koncentrációs problémák is gyakoribbá válhatnak, emiatt romlik a munkavégző-képesség is. Reggel erősödnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak, amelyek helyenként a nap folyamán is mindössze csekély mértékben mérséklődnek. A téli kabát mellé a kesztyűt, sapkát, sálat is érdemes használni, ugyanis a hideg időben nagy a megfázásveszély. Az immunrendszert gyümölcsök fogyasztásával erősíthetjük. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnapután, november 27., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-3, +2 °C

Maximum:
+2, +7 °C

Szél: élénk ÉK

1-5
Napsütéses
órák száma
Nyugaton várható a kevesebb felhő és a több napsütés. Keleten még erősen felhős, borult lesz az ég. Eleinte északkeleten még várható kisebb eső, havas eső, később sehol nem valószínű csapadék. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban -3, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag