Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
október
25
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
1-7
Maximum:
+9, +13 °C
Minimum:
+2, +7 °C
UV sugárzás: gyenge, közepes
Szél: mérsékelt K
Hazánkban szombaton délelőtt a ködfoltok feloszlását követően sokfelé rétegfelhőzet takarja el a napot, de kelet felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, főként északkeleten már hosszabb napos időszakok is lehetnek. A Dunántúlon és délen viszont többnyire borult marad az ég, csak néhol lehet szakadozottabb a felhőzet. Számottevő csapadék nem várható. Délután mindenhol tovább szakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúlon is többfelé számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, északnyugaton és délen azonban helyenként erősen felhős marad az ég. Északkeleten és az Északi-középhegység térségében viszont túlnyomóan napos, gyengén felhős vagy derült idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 13 fok között alakul. Késő este 3, 8 fok lesz. Szombaton markáns fronthatás nem érvényesül. Elsősorban a középső és a keleti megyékben jelentősen javul a szabadtéri komfortérzet és az érzett hőmérséklet is növekszik. A Dunántúlon kevés napsütésre lehet számítani, itt az általános közérzet csak lassan javul. Az élettanilag jellemzően kedvező idő kiváló lehetőséget biztosít szabadtéri sportolásra, aktív kikapcsolódásra. A légszennyezettség alacsony, akár a nagyobb városokban is érdemes kerékpárral közlekedni. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.
Gyakran fáradt? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
október
26
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
8-11
Maximum:
+9, +14 °C
Minimum:
0, +5 °C
Szél: mérsékelt DK
A hajnalban, főként országunk északi felében képződött ködfoltok feloszlását követően napközben jellemzően kissé felhős idő várható sok napsütéssel. Délkeleten napközben átmenetileg megnövekszik a felhőzet, de csapadékra nem kell számítani. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.
Holnapután
október
27
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
7-10
Maximum:
+9, +14 °C
Minimum:
0, +5 °C
Szél: mérsékelt DK
A hajnali, reggeli órákban ködfoltok alakulnak ki elsősorban a keleti, északkeleti országrészben, később országszerte kisüt a nap. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag