Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
január
31
szombat
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
1-6
Maximum:
0, +6 °C
Minimum:
-9, +1 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: élénk DNY
Hazánkban szombaton délelőtt nyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet, de keleten még többnyire erősen felhős, borult lesz az ég. A Tiszántúlon eleinte számíthatunk néhol havazásra, hószállingózásra, máshol csapadék már nem várható. Délután keleten még lehetnek felhős tájak, de az ország legnagyobb részén a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Számottevő csapadékra nem számíthatunk. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban -9, 1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 6 fok között alakul. Késő este -7, -1 fok lesz. Szombaton csökkenő mértékben ugyan, de még mindig kettősfronti hatás érvényesül, habár átmenetileg mérséklődnek a tünetek: reggel és napközben még többfelé, majd egyre inkább csak keleten lesz intenzív a hatás. Ennek ellenére még sokfelé jellemző lesz a fejfájás, gyakori az ingerlékenység, ok nélküli idegesség is. A napos időszakok azonban javíthanak a hangulaton, a közérzet is jobb lesz. Az érzett hőmérséklet többnyire a mért értékeknek lesz megfelelő, de a nap első felében még több fokkal az alatt alaku. Nagyon alacsony lesz a hő- és komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás erősen emelkedik.

Gyermekesek figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
február
1
vasárnap
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-1
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-7, -2 °C
Szél: erős É
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Délnyugat felől beborul az ég. Napközben főként délen és nyugaton várható változó intenzitású havazás, néhol havas eső, estére azonban a csapadéktevékenység az északkeleti tájakra is kiterjed. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban -7, -2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul.
Holnapután
február
2
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-4
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-14, -4 °C
Szél: élénk ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás emelkedés
A változóan felhős időben felhőátvonulások várhatóak, emellett mindenhol várható némi napsütés is. Csapadék napközben már nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban -14, -4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag