Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, október 23., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
0, +5 °C

Maximum:
+6, +15 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: élénk DK

0-7
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt északkeleten a ködfoltok helyenként csak nehezen kezdenek ritkulni, máshol fokozatsan kisüt a nap. Északnyugat felől közben fátyolfelhők is érkeznek, de csapadék nem valószínű. Délután változóan, keleten, északkeleten helyenként erősen felhős lesz az ég. A Dunántúlon várható a legtöbb napsütés. Csapadék nem lesz. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 15 fok között alakul. Késő este 3, 8 fok lesz. Vasárnap nem érkezik front, tovább pihenhet a szervezet. A nyirkos tájakon azonban a kopásos eredetű ízületi bántalmak felerősödésére kell számítani, a panaszok helyenként napközben is csak alig mérséklődnek. Reggel nagy megfázásveszéllyel kell számolni, a napos időszakokban azonban kellemes hőérzet lesz jellemző. Főként nyugaton vérnyomás-ingadozás is előfordulhat, itt a szélre érzékenyek enyhébb fejfájást is tapasztalhatnak. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnap, október 24., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+4, +9 °C

Maximum:
+10, +17 °C

0-3
Napsütéses
órák száma
Napközben többnyire erősen felhős lesz az ég, csak kevés helyen süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 17 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnapután, október 25., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+14, +19 °C

Szél: mérsékelt D

3-8
Napsütéses
órák száma
Változóan felhős időre van kilátás, számottevő csapadék nem valószínű. Több-kevesebb napsütésre mindenütt számíthatunk. A szél napközben mérsékelt déli lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 19 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag

Házipatika

Szeretne további cikkeket olvasni az egészségről?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatóak a böngésző beállításainál.