Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
március
3
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
8-11
Maximum:
+6, +11 °C
Minimum:
-1, +4 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: erős ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás emelkedés
Hazánkban kedden délelőtt az ország nagyobbik részén gyengén felhős, derült idő várható, keleten lesz több felhő az égen, illetve a főváros környékén növekedhet meg a gomolyfelhőzet. Északkeleten jellemzően erősen felhős, borult marad az ég, ott szórványosan előfordulhat kisebb eső, gyenge zápor. Másutt csapadék nem valószínű. Délután északkeleten eleinte felhős lesz az ég és elszórtan lehet eső, zápor, majd megszűnik a csapadék és egyre nagyobb területen csökken a felhőzet. Másutt gyengén felhős, derült, napos, száraz idő várható. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul. Késő este 0, 5 fok lesz. Kedden napközben már nem érvényesül fronthatás, azonban a szeles idő többeknél okozhat panaszokat. Erős, tartós fejfájás, alvászavarok jelentkezhetnek, illetve többen ingerlékenyek is lehetnek. Általánosan csökken a teljesítőképesség, illetve a gyerekeknél kezelhetetlenséget, agresszívebb magatartást tapasztalhatunk. A szabadban a mérté értékeknél több fokkal alacsonyabban alakul az érzett hőmérséklet, romlik a komfortérzet. Nagy lesz a balesetveszély! A légszennyezettség alacsony, csökken. A porkoncentráció közepes, csökken. A légnyomás emelkedik.

Gyermekesek figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
március
4
szerda
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
1-4
Maximum:
+6, +11 °C
Minimum:
-2, +3 °C
Délelőtt északnyugat felől erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, eleinte délkeleten lehet napos az idő, illetve délnyugaton lehet szűrt napsütés. Az északi határvidéken elszórtan lehet kisebb eső, gyenge zápor, az ország nagy részén azonban csapadék nem valószínű. Délután délkeleten is beborul az ég, erősen felhős, a Dunántúlon és később délen is sokfelé borult lesz az ég. Eleinte északon és északkeleten lehet elszórtan eső, zápor, majd a délnyugati határnál egyre többfelé alakul ki eső. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.
Holnapután
március
5
csütörtök
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+3, +8 °C
Minimum:
-1, +4 °C
Szél: erős É
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Az ország déli, majd délkeleti felén-kétharmadán erősen felhős, borult idő várható, északon és északnyugaton viszont vékonyabb lesz a felhőzet. A déli területeken havas esőre, havazásra kell számítani, máshol csapadék nem várható. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag