Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
július
1
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
12-15
Maximum:
+27, +30 °C
Minimum:
+11, +16 °C
UV sugárzás: erős
Szél: mérsékelt É
Egészséget befolyásoló hatások
Extrém UV-sugárzás
Hazánkban szerdán délelőtt szikrázóan napos időre számíthatunk, később kisebb gomolyfelhők jelenhetnek meg az égen. Délután a napsütést csak gomolyfelhők zavarhatják, csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 30 fok között alakul. Késő este 17, 23 fok lesz. Szerdán sem érkezik front, azonban a melegedésre fokozottan érzékenyek továbbra is intenzívebb panaszokra számíthatnak. Náluk fejfájás, migrén jelentkezhet, többen pedig alvászavaroktól szenvedhetnek. A tünetek a következő napokban sem szűnnek. Napközben fáradékonyságot, tompaságot tapasztalhatunk, csökken a fizikai és a szellemi munkavégző-képesség. A sok napsütés ezt ellensúlyozza, javítja a hangulatot és a közérzetet, illetve a hő- és a komfortérzet is a kellemes tartományban alakul. Az UV-sugárzás a déli órákban eléri a nagyon erős fokozatot, fennáll a leégés veszélye! A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció közepes, kissé csökken. A légnyomás alig változik.

Szétmegy a feje? Tegyen a fejfájás ellen! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
július
2
csütörtök
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
9-15
Maximum:
+26, +31 °C
Minimum:
+12, +17 °C
UV sugárzás: erős
Szél: élénk ÉK
Egészséget befolyásoló hatások
Extrém UV-sugárzás
Hazánkban csütörtökön délelőtt a sok napsütést kevés felhő zavarhatja. Csapadékra nem kell számítani. Délután napos, gomolyfelhős idő várható, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 31 fok között alakul. Késő este 19, 24 fok lesz. Csütörtökön nem várható front, azonban a melegedésre fokozottan érzékenyek körében továbbra is intenzívebb panaszok jelentkezhetnek. Alvászavaroktól szenvedhetnek, fejfájásra, migrénre is lehet számítani. A tünetek a következő napokban tovább erősödhetnek. Napközben jellemző lehet a fáradékonyság, tompaság, csökken a fizikai és a szellemi munkavégző-képesség. Ellenben sok napsütés várható, amely javítja a hangulatot és a közérzetet, illetve a kellemes lesz a hő- és a komfortérzet. Az UV-sugárzás értéke a déli órákban eléri a nagyon erős fokozatot, célszerű a leégésre odafigyelni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.
Holnapután
július
3
péntek
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
14-15
Maximum:
+27, +32 °C
Minimum:
+13, +18 °C
Szél: élénk ÉK
Túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 32 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag