Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
december
22
hétfő
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
0-6
Maximum:
+5, +10 °C
Minimum:
-2, +3 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: élénk DNY
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Hazánkban hétfon délelőtt keleten erősen felhős, borult lesz az ég, a középső tájakon és a Dunántúl keleti felén változóan, időnként erősen felhős időre van kilátás. Az Alpokalján lesz a legtöbb napsütés, ott többnyire gyengén felhős idő várható. Legfeljebb északkeleten lehet néhol szitálás, gyenge eső, másutt csapadék nem valószínű. Délután eleinte az ország északkeleti harmadában, majd a délnyugati országrész kivételével mindenhol erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Északkeleten elszórtan lehet kisebb eső, másutt csapadék nem várható. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul. Késő este 1, 6 fok lesz. Hétfőn melegfronti hatás érvényesül. Gyakori lehet a fejfájás, migrén, erősödnek a gyulladásos panaszok. Alacsony lesz az érzett hőmérséklet, a fokozottan érzékenyeknél továbbra is jelentkezhet ingerlékenység, ok nélküli idegesség. A borongós idő negatívan befolyásolja a közérzetet, fáradékonyabbak, tompábbak lehetünk. Többfelé alvászavarokra panaszkodhatunk, kialvatlanabbak leszünk. A görcsös panaszok viszont megszűnnek. A légszennyezettség továbbra is nagyon alacsony. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás süllyed.

Álmatlanok figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
december
23
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-7
Maximum:
+8, +13 °C
Minimum:
+1, +6 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: élénk DNY
Hazánkban kedden délelőtt a változóan felhős időben több-kevesebb napsütésre mindenütt lehet számítani. A legkevésbé felhős idő a déli megyékben várható, csapadék nem valószínű. Délután országszerte több órás napsütés melegíti a levegőt, csak északon, északkeleten növekszik meg időnként a felhőzet. Csapadék nem várható. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 13 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Kedden front nem érkezik. Az élettanilag kedvező időben sok napsütés melegíti a levegőt, jelentősen javul a szabadtéri komfortérzet és az érzett hőmérséklet is tovább növekszik. A szokatlanul enyhe idő az arra fokozottan érzékenyek körében fokozza a figyelmetlenségot, dekoncentráltságot. Érdemes napi 2-3 csésze zöld teával élénkíteni. A légszennyezettség alacsony. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás alig változik.
Holnapután
december
24
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
7-8
Maximum:
+8, +13 °C
Minimum:
-1, +4 °C
Szél: élénk DNY
Országszerte napos, derült, száraz idő várható. Csapadék sehol sem lesz. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 13 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag