Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, október 22., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
0, +10 °C

Maximum:
+9, +14 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: élénk ÉNY

3-8
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szombaton délelőtt a Tiszántúlon még sok lesz a felhő, szórványosan további eső, zápor is várható. Máshol csökken a felhőzet, egyre hosszabb napos időszakokra számíthatunk, és csapadék sem valószínű. Délután már a Tiszántúlon is csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap, máshol pedig alapvetően napos idő lesz jellemző. Számottevő csapadékra nem kell készülni. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 0, 10 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Szombaton már nem érvényesül fronthatás, javul az élettani helyzet. Keleten eleinte még előfordulhatnak keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás is, a nap folyamán azonban ezek intenzitása várhatóan csökken. Jellemzően mérséklődnek a különböző eredetű fejfájásos tünetek is, az ízületi bántalmak azonban még továbbra is gyakoriak lehetnek. A napsütés hatására javul a hangulat és a közérzet, a hőérzet pozitív irányba változik. A szabadtéri programokra is megfelelő alkalom nyílik. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnap, október 23., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+2, +7 °C

Maximum:
+11, +16 °C

Szél: mérsékelt DK

4-7
Napsütéses
órák száma
Kezdetben gyengén felhős lesz az ég, később dél felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Az északon élők számíthatnak több napsütésre. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 11, 16 fok között alakul.

Holnapután, október 24., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+4, +9 °C

Maximum:
+12, +17 °C

3-7
Napsütéses
órák száma
Napközben többnyire erősen fátyolfelhős lesz az ég, északon a gomolyfelhők is kialakulhatnak, délen várható több napsütés. Este nyugat felől vékonyodni kezd a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag

Házipatika

Szeretne további cikkeket olvasni az egészségről?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatóak a böngésző beállításainál.