Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
január
29
csütörtök
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-1
Maximum:
-1, +5 °C
Minimum:
-6, 0 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt D
Egészséget befolyásoló hatások
Hazánkban csütörtökön délelőtt már keleten is megnövekszik a felhőzet, többnyire erősen felhős, a Dunántúlon borult lesz az ég. Északnyugaton, északon hószállingózás, kisebb havazás is lehet, máshol számottevő csapadékra nem kell számítani. Délután országszerte erősen felhős, borult lesz az ég. A Dunántúl északi részén és az Északi-középhegységben szórványosan várható hószállingózás, kisebb havazás, máshol csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt déli lesz. Hajnalban -6, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 5 fok között alakul. Késő este -2, 2 fok lesz. Csütörtökön markáns fronthatás nem érvényesül, de napközben északon gyenge kettősfront miatt jelentkezhet fejfájás, vérnyomás-ingadozás és általános rossz közérzet. Estétől nyugat felől egy újabb kettősfront érkezik, a frontérzékenyek tünetei jelentősen fokozódnak. Emellett napközben általános lehet a lehangoltság, a rosszkedv, a fényszegény időben sokan kedvetlenséget tapasztalhatnak, csökken a munkavégzőképesség. A reflexek tompulnak, fokozódik a balesetveszély. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Fejfájósok figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
január
30
péntek
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-0
Maximum:
+1, +8 °C
Minimum:
-3, +2 °C
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Erősen felhős, borult lesz az ég. A Dunántúlon kiadós havazás, helyenként hófúvás is várható, a középső tájakon vegyes halmazállapotú csapadék, keleten pedig az eső lesz jellemző. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -3, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 8 fok között alakul.
Holnapután
január
31
szombat
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
2-4
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-6, +2 °C
Szél: mérsékelt DNY
Eleinte erősen felhős időre van kilátás, de napközben nyugat felől jelentősen csökken, szakadozik a felhőzet. Északon és keleten futó hózáporok alakulhatnak ki, máshol csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban -6, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag