Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, február 8., hétfő

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
0, +8 °C

Maximum:
+7, +14 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: erős D

0-2
Napsütéses
órák száma
Hazánkban hétfon délelőtt általában erősen felhős, borult lesz az ég. Északon, északnyugaton néhol gyenge eső előfordulhat, de számottevő csapadék nem várható. Délután folytatódik az erősen felhős idő, délkeleten lehetnek rövid napos időszakok. Egy érintő hidegfront hatására a Dunántúl északi felén elszórtan záporok alakulhatnak ki, máshol számottevő csapadékra nem kell készülni. A szél napközben eros déli lesz. Hajnalban 0, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 14 fok között alakul. Késő este 5, 10 fok lesz. Hétfőn az északi megyéket egy gyenge hidegfront érinti, máshol nem érvényesül fronthatás. A szeles tájakon az ingerlékenység, nyugtalanság sokaknál előforduló panasz lehet, ezen kívül fejfájás is jeletkezhet. A szokottnál ingerlékenyebbek, nyugtalanabbak lehetünk, csökken a teljesítőképesség. A szabadban ingadozó hőérzetre lehet számítani. Rétegesen, szélállóan érdemes öltözködni, könnyen meg lehet fázni. Az éjszakai és a reggeli órákban erősödhetnek az ízületi panaszok. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnap, február 9., kedd

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+3, +8 °C

Maximum:
+9, +14 °C

Szél: erős NY

1-3
Napsütéses
órák száma
Általában erősen felhős lesz az ég. Északon és északkeleten várható kisebb eső, másutt nem valószínű csapadék. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

Holnapután, február 10., szerda

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+2, +7 °C

Maximum:
+4, +12 °C

0-1
Napsütéses
órák száma
Általában erősen felhős, borult lesz az ég, országszerte várható eső, záporeső. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 12 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag