Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, szeptember 25., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+17, +22 °C

UV sugárzás: közepes

Szél: mérsékelt ÉK

6-10
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt sokat fog sütni a nap, gyengén, közepesen felhős idő várható. Csapadék nem lesz. Délután változóan fátyol- és gomolyfelhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul. Késő este 13, 18 fok lesz. Vasárnap nem várható fronthatás, a pihentető időt ajánlott kihasználni regenerálódás céljából. A szabadtéri tevékenységeknek kedvezően alakul az időjárás, érdemes sok időt a friss levegőn tölteni. A réteges öltözködésre ajánlott ügyelni, ugyanis reggel még hűvös idő várható, nagy a megfázásveszély. Délután a napsütéses időben már kellemesen alakul a hőérzet. Főleg délelőtt erősödhetnek a vérnyomás panaszok. Az érzékenyek körében eleinte még jelentkezhetnek ízületi bántalmak, délutánra várhatóan enyhülnek a tünetek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Holnap, szeptember 26., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+17, +22 °C

UV sugárzás: közepes

Szél: mérsékelt ÉK

7-12
Napsütéses
órák száma
Hazánkban hétfon délelőtt nyugaton közepesen, másutt derült, gyengén felhős idő várható. Csapadék nem lesz. Délután a sok napsütés mellett általában kevés gomolyfelhő lesz az égen, északkeleten lehet kicsit erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés. Csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Hétfőn frontmentes idő várható, viszonylag kedvezően alakul az élettani helyzet. Továbbra is hűvös idő lesz reggel, az érzékenyek erősödő ízületi panaszokra készüljenek. Könnyen meg lehet fázni, ajánlott ügyelni a réteges öltözködésre, valamint az immunrendszer erősítésére. Délelőtt a melegedő időben fokozódhatnak a vérnyomás panaszok. Délután a sok napsütésnek köszönhetően jó közérzetre, kellemes hőérzetre lehet számítani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnapután, szeptember 27., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+18, +23 °C

Szél: mérsékelt ÉNY

8-11
Napsütéses
órák száma
Általában derült, gyengén felhős lesz az ég, sok napsütésre készülhetünk, csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt északnyugati lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag