Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
március
27
péntek
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+10, +20 °C
Minimum:
+4, +9 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: erős ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Hazánkban pénteken délelőtt a középső és nyugati tájakon erősen felhős lesz az ég és többfelé alakul ki eső, zápor. Keleten, északkeleten a változóan felhős ég mellett kevés napsütés is lehet. Délután Zömében erősen felhős lesz az ég, nyugaton szakadozhat fel helyenként a felhőzet. Nyugaton csak helyenként, középen és keleten többfelé alakul ki eső, zápor, keleten néhol zivatar is lehet. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 20 fok között alakul. Késő este 6, 12 fok lesz. Pénteken is kettősfront hat a szervezetünkre. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, migrén, éjszaka alvászavarok, napközben pedig fáradékonyság. A keringési problémákkal küzdőknél is felerősödhetnek a tünetek, amik egész nap jellemzőek lesznek. A szél fokozhatja a panaszokat, az arra érzékenyeknél emellett ingerlékenységet, nyugtalanságot is kiválthat. A szabadban csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet, az erős légmozgás pedig a szabadtéri tevékenységeket is zavarharja. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A porkoncentráció közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Álmatlanok figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
március
28
szombat
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-7
Maximum:
+10, +15 °C
Minimum:
+4, +9 °C
Szél: erős ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Viharos idő
Eleinte erősen felhős lesz az ég, majd a Dunántúlon már felszakadozik, csökken a felhőzet. Délelőtt középen és keleten még várható eső, zápor, majd délután már csak futó zápor alakulhat ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 15 fok között alakul.
Holnapután
március
29
vasárnap
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
4-8
Maximum:
+11, +16 °C
Minimum:
+1, +7 °C
Szél: erős ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Viharos idő
Változóan felhős égre számíthatunk. Az időnkénti erősebb felhősödésből futó zápor alakul ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 1, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 11, 16 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag