Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, július 28., csütörtök

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
+17, +22 °C

Maximum:
+25, +30 °C

UV sugárzás: közepes

Szél: élénk ÉNY

1-4
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt országszerte erősen felhősen felhős lesz az ég, csak rövid időszakokra bukkanhat elő a nap. Nyugaton és a középső országrészben többfelé várható zápor, zivatar. Délután folytatódik az erősen felhős, borult idő. Főként a középső és keleti területeken lehet záporokra, zivatarokra készülni. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 17, 22 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul. Késő este 18, 23 fok lesz. Csütörtökön gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Eleinte még okozhat panaszokat a fülledt idő, később mérséklődnek a tünetek. Erősödnek az izom- és hasi görcsök, többeknél fejfájás, vérnyomás panaszok jelentkezhetnek. A felhős időben romlik a hangulat, a hőérzet ingadozni fog, az UV-sugárzás mérsékelt marad. A szabadtéri eseményeknek nem fog kedvezni az idő, szükség lesz az esernyőkre. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Holnap, július 29., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+16, +21 °C

Maximum:
+26, +31 °C

Szél: élénk ÉNY

5-10
Napsütéses
órák száma
Eleinte sok felhő lesz az égen, majd nyugat felől szakadozik a felhőzet. Később a változóan felhős időben csak néhol alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 16, 21 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 31 fok között alakul.

Holnapután, július 30., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+16, +21 °C

Maximum:
+28, +33 °C

Szél: élénk ÉNY

9-12
Napsütéses
órák száma
A sok napsütést csak kevés felhő zavarhatja. Csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 16, 21 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 33 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag