Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
május
23
szombat
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-3
Maximum:
+13, +24 °C
Minimum:
+10, +15 °C
UV sugárzás: közepes
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Hazánkban szombaton délelőtt délnyugat felől csapadéksáv halad északkelet felé. Északkeleten némi időre kisüt a nap, máshol borult időre számíthatunk. Sokfelé várható eső, zápor, néhol kiadós mennyiségű csapadékra kell számítani. Délután északkeleten néhol kis időre kisüthet a nap, máshol erősen felhős, borult lesz az ég. Sokfelé várható további eső, zápor, keleten zivatar is felhőszakadással, jégesővel. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 24 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Szombaton továbbra is kettősfronti hatás érvényesül. A frontérzékenyek erős fejfájást tapasztalhatnak, az arra hajlamosak körében vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok léphetnek fel. Többen fáradtsággal, koncentrálási problémákkal küzdhetnek. A szabadban alacsony lesz a hőérzet, romlik a komfortérzet, keleten pedig a fülledtség miatt a légzőszervi panaszokkal élők tünetei is fokozódhatnak. Zivatarok idején romolhat az sztmások állapota. A szabadtéri programoknak nem kedveznek a körülmények. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, csökken. A légnyomás alig változik.

Ízületi panaszai jelentkeznek? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
május
24
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-8
Maximum:
+15, +24 °C
Minimum:
+10, +15 °C
Szél: élénk É
Változóan, főként északkeleten erősen felhős lesz az ég, sokfelé várható eső, zápor, zivatar. Elsősorban keleten felhőszakadással, jégesővel kísért heves zivatarok is lehetnek. Délután nyugaton már egyre hosszabb időszakokra kisüt a nap. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 24 fok között alakul.
Holnapután
május
25
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-8
Maximum:
+18, +23 °C
Minimum:
+10, +15 °C
Szél: élénk É
Nyugaton változóan, keleten többnyire erősen felhős lesz az ég. A Dunántúlon elszórtan, keleten többfelé várható eső, zápor, ott felhőszakadással, jégesővel kísért heves zivatarok is lehetnek. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag