Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, január 22., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-18, -7 °C

Maximum:
-9, -1 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: gyenge szél, szélcsend

0-6
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt a ködfoltok helyenként csak lassan, vagy egyáltalán nem ritkulnak, emellett gyengén felhős, napos körzetek is előfordulnak. Számottevő csapadék nem várható, de a borongós helyeken hószállingózás kialakulhat. Délután a ködből képződő rétegfelhőzet, illetve néhol a nyirkosság tartósan megmaradhat, emellett azonban szikrázóan napos vidékek is előfordulnak. Legfeljebb a felhős tájakon lehet hószállingózás. A szél napközben gyenge lesz. Hajnalban -18, -7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -9, -1 fok között alakul. Késő este -13, -5 fok lesz. Vasárnap frontmentes időre készülhetünk, azonban a tartósan borongós tájakon továbbra is fáradékonyság, álmosság, illetve lehangoltság jelentkezhet. Errefelé alacsony a hő- és a komfortérzet, a szabadtéri tevékenységeknek nem kedveznek a körülmények. Országszerte fokozódhatnak a vérnyomáspanaszok, romolhat a szívbetegek állapota. Fontos a réteges, vastag öltözet, magas a fertőzések és a megfázás kockázata. Az ízületi bántalmak enyhülése továbbra sem várható. A légszennyezettség közepes, növekszik. A porkoncentráció magas, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnap, január 23., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-15, -4 °C

Maximum:
-10, -2 °C

0-2
Napsütéses
órák száma
Felhős, párás idő lesz, csak kevés helyen süthet ki a nap. Néhol ónos szitálás, hószállingózás is kialakulhat. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -15, -4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -10, -2 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnapután, január 24., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-15, -5 °C

Maximum:
-11, 0 °C

Szél: élénk É

0-8
Napsütéses
órák száma
Északon napos időre van kilátás, máshol azonban sok felhő, borongós idő várható. Néhol hószállingózás is kialakulhat. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban -15, -5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -11, 0 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag

Házipatika

Szeretnék elsőként értesülni az időjárási frontokról!