Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, október 9., péntek

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+8, +13 °C

Maximum:
+12, +17 °C

UV sugárzás: gyenge

0-2
Napsütéses
órák száma
Hazánkban pénteken délelőtt folytatódik a borongós idő, csak néhol szakadozhat fel a felhőzet. Sokfelé gyenge esőre, szitálásra lehet számítani. Délután többfelé felszakadozik, elvékonyodik a felhőzet, de továbbra is erősen felhős lesz az ég. Elszórtan még lehet gyenge esőre, kisebb záporokra készülni. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Pénteken országszerte kettősfronti hatásokra lehet készülni. Az érzékenyek körében gyakoribb tünet lehet a fejfájás. Sokaknál vérnyomás panaszok léphetnek fel. Emésztési problémák is felléphetnek. A borongós időben gyakori lesz a lehangoltság, rosszkedv, illetve fáradékonyság is jelentkezhet. Reggel az ízületi bántalmak erősödésére van kilátás. Réteges öltözködés javasolt, alacsony hőérzetre lehet számítani. A levegő minőség továbbra is kiváló lesz. A pollenterhelés alacsony marad, az allergiásoknak nem kell intenzív tünetekre számítaniuk. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnap, október 10., szombat

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+7, +12 °C

Maximum:
+12, +17 °C

Szél: élénk ÉK

0-2
Napsütéses
órák száma
Északkeleten rövid időre előbukkanhat a nap, de a legtöbb helyen borult lesz az ég. Délnyugaton a nap második felében már lehet számítani esőre, másutt számottevő csapadék nem várható. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnapután, október 11., vasárnap

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+5, +10 °C

Maximum:
+8, +13 °C

Szél: erős ÉK

0-1
Napsütéses
órák száma
Országszerte borult lesz az ég. Dél felől egyre többfelé várható ismétlődő eső, zápor. Helyenként kiadós csapadék hullhat. A szél napközben eros északkeleti lesz. Hajnalban 5, 10 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 13 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag