Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, november 30., hétfő

Fronthatás:
Melegfront

Minimum:
0, +5 °C

Maximum:
+7, +12 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: erős NY

0-3
Napsütéses
órák száma
Hazánkban hétfon délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, délnyugaton süthet ki némi időre a nap. A délnyugati tájak kivételével szórványosan számíthatunk esőre, záporra. Délután az erősen felhős, borult időben délnyugaton lehet kevés napsütés. Helyenként kisebb eső, zápor is valószínű. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul. Késő este 4, 9 fok lesz. Hétfőn melegfronti hatás érvényesül. Az arra érzékenyek körében fokozódik a migrénhajlam, emellett vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. Csökken a teljesítőképesség, többen koncentrálási problémáktól szenvedhetnek. A gyulladásos panaszok és areuma felerősödésére is számítani kell. A szabadban romlik a hő- és komfortérzet, a fertőzések terjedésének kedveznek a körülmények. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció közepes, kissé csökken. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Holnap, december 1., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+2, +7 °C

Maximum:
+6, +11 °C

Szél: erős NY

0-4
Napsütéses
órák száma
Az ország jelentős részén erősen felhős, borult marad az ég, többfelé kell esőre számítani. Délnyugaton lehet kicsit több napsütésre számítani, itt csapadék nem lesz. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.

Holnapután, december 2., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+1, +6 °C

Maximum:
+7, +12 °C

Szél: élénk DNY

7-9
Napsütéses
órák száma
Csak kevés felhő zavarhatja a sok napsütést. Csapadék nem lesz. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag