Hírlevelek
Regisztráció
Allergiateszt
Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
július
31
csütörtök
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+23, +31 °C
Minimum:
+16, +21 °C
UV sugárzás: közepes
Szél: mérsékelt ÉK
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
Hazánkban csütörtökön délelőtt erősen felhős, borult marad az ég, sokfelé alakul ki eső, zápor. A Duna vonala mentén és attól nyugatra zivatarokra is lehet számítani. Délután egyre nagyobb területen várható eső, zápor, zivatar. Országos eső várható, helyenként felhőszakadás, jégeső is kialakulhat. A Dunántúlon egész napos csapadékra kell készülni, a délkeleti megyékben azonban napközben pár órára a nap is kisüthet. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 16, 21 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 31 fok között alakul. Késő este 19, 24 fok lesz. Csütörtökön kettősfront fejti ki hatását, ami mind a hideg-, mind a melegfrontra érzékenyek szervezetét megviseli. A gyakori vérnyomás-ingadozás mellett gyakori panasz lesz a fejfájás, az arra érzékenyek körében a migrén. Emellett felerősödhetnek a szívbetegek panaszai is. A gyakori nehézlégzés, szédülés miatt a megterhelő tevékenységeket érdemes elhalasztani. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
augusztus
1
péntek
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-12
Maximum:
+27, +34 °C
Minimum:
+16, +21 °C
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
A változóan felhős időben északkeleten süt ki leghosszabb időre a nap, az ország középső és nyugati megyéiben az erősen felhős időben kevés napsütés várható. Itt gyakran alakul ki zápor, gyenge eső. A délutáni órákban a megnövekvő gomolyfelhőzetből az északkeleti megyék kivételével sokfelé várható zivatar. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 16, 21 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 34 fok között alakul.
Holnapután
augusztus
2
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
8-15
Maximum:
+29, +35 °C
Minimum:
+15, +20 °C
Szél: mérsékelt D
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Jelentősen fokozódik a nappali felmelegedés, hőhullám veszi kezdetét, kevesebb felhő lesz az égen. A sok napsütés mellett főként a Dunántúlon gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és itt néhol előfordulhat zápor, esetleg egy-egy zivatar. Északkeleten derült, napos, száraz idő várható. A szél napközben mérsékelt déli lesz. Hajnalban 15, 20 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 29, 35 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag