Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
február
2
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-5, 0 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt NY
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás emelkedés
Hazánkban hétfon délelőtt a pára- és ködfoltok csak lassan oszlanak fel, helyenként tartósan megmaradhatnak. Eleinte mindenhol erősen felhős, borult lesz az ég, majd nyugat felől a Dunántúlon többfelé csökken a felhőzet, a Budapest-Pécs vonaltól keletre viszont borult marad az ég. A középső országrészben és délen többfelé várható hószállingózás, futó hózáporok, délnyugaton eleinte havazás. Másutt számottevő csapadék nem valószínű. Délután nyugat felől tovább csökken, majd nyugaton ismét növekedni kezd a felhőzet. kezdetben a Dunántúl keleti felén, majd a középső országrészben várható a legtöbb napsütés. Keleten borult marad az ég. Eleinte főleg a középső országrészben, majd néhol lehet hószállingózás, futó hózápor. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban -5, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul. Késő este -5, 0 fok lesz. Hétfőn a kettősfront elhagyja térségünket, nyugat felől egyre többfelé javul a humánmeteorológiai helyzet. Eleinte még többfelé, majd már csak keleten lehet a fokozottan érzékenyeknél fejfájás, migrén. Főként a Dunántúlon mérséklődnek a vérnyomáspanaszok, az ott élők délután sok napsütésre, kellemes hő- és komfortérzetre számíthatnak. Keleten a borongós, szürke időben azonban lehangoltság, fáradékonyság jelentkezhet, nehezebben indul a hét a munkahelyen. Az ízületi panaszok azonban reggelre többfelé kiújulnak és helyenként tartósnak bizonyulhatnak. A légszennyezettség nem változik számottevően, jellemzően az egészségügyi határérték alatt marad. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás emelkedik.

Ízületi panaszai jelentkeznek? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
február
3
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
-1, +5 °C
Minimum:
-10, -3 °C
Szél: élénk D
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Eleinte a legtöbb helyen erősen felhős, borult, helyenként párás lesz az ég. Majd főként keleten felszakadozik a felhőzet, de lesznek olyan helyek is, ahol egész nap borult marad az idő. Számottevő csapadék nem várható. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban -10, -3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 5 fok között alakul.
Holnapután
február
4
szerda
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-2
Maximum:
-1, +6 °C
Minimum:
-10, -1 °C
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Dél, délnyugat felől mindenhol beborul az ég, egyre többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék: északon és északnyugaton havazás, délen és keleten eső, havas eső valószínű. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -10, -1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 6 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag