Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
december
21
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-6
Maximum:
+5, +10 °C
Minimum:
0, +5 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: élénk NY
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás emelkedés
Hazánkban vasárnap délelőtt az ország nagy részén gyengén felhős, derült lesz az ég, később a főváros tágabb környezetében növekszik meg erősen a felhőzet, de számottevő csapadék ott sem valószínű. Délután a Dunántúl középső és keleti részén is megnövekszik a felhőzet, az Alpokalján és keleten viszont marad a gyengén felhős, derült, napos idő. Csapadék nem várható. A szél napközben élénk nyugati lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul. Késő este 0, 5 fok lesz. Vasárnapra virradó éjszaka újabb hidegfront halad át felettünk. Az arra érzékenyek körében görcsös fejfájás, izomgörcsök jelentkezhetnek, fokozódik az infarktusveszély. Többen alvászavarokat is tapasztalhatnak, a szélre érzékenyek körében pedig ingerlékenység, nyugtalanság léphet fel, a gyerekek kezelhetetlenebbek lehetnek. Napközben és este már frontmentes, de szeles idő várható. A sok napsütés kedvezően hat a közérzetünkre, de a szél miatt a szabadban több fokkal csökken az érzett hőmérséklet, amely még így is az ilyenkor szokásos felett alakul. A légszennyezettség alacsony, csökken. A porkoncentráció alacsony, csökken. A légnyomás emelkedik.

Menedzserek figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
december
22
hétfő
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+6, +10 °C
Minimum:
-2, +3 °C
Szél: erős DNY
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
A Dunántúlon délelőtt átmenetileg csökken, majd délutántól észak felől ott is erősen megnövekszik a felhőzet. Az ország keleti felén erősen felhős, borult lesz az ég. Napközben csak északkeleten, késő délutántól a Dunántúlon is lehet szórványosan eső, zápor, de az ország nagy részén számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben eros délnyugati lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 10 fok között alakul.
Holnapután
december
23
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
5-8
Maximum:
+9, +13 °C
Minimum:
0, +6 °C
Szél: erős NY
Délelőtt csökken a felhőzet, az ország nagy részén a déli óráktól derült, napos, száraz idő várható, északkeleten lehet több-kevesebb felhő az égen, és az ottani határvidéken fordulhat csak elő kisebb eső, futó zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 0, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 13 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag