Hírlevelek
Regisztráció
Csontritkulás felmérés
Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
augusztus
30
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-12
Maximum:
+24, +29 °C
Minimum:
+9, +14 °C
UV sugárzás: közepes, erős
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Hazánkban szombaton délelőtt északnyugat felől tovább növekszik a felhőzet, a Kisalföldön erősen, a középső országrész északi felén közepesen felhős lesz az ég. Másutt napos, kissé fátyolfelhős idő várható. Csapadék nem valószínű. Délután délen és keleten eleinte napos, fátyolfelhős idő várható, majd ott is kissé megnövekszik a felhőzet. Másutt több lesz a felhő az égen, a Dunántúlon és a főváros környékén többfelé erősen felhős időre számíthatunk. Számottevő csapadék legfeljebb késő délután, az északnyugati határszélen lehet zápor, esetleg egy-egy zivatar formájában. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 24, 29 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton sem érkezik front, folytatódik a frontmentes, markáns változásokat mellőző idő. Ugyan a változékonyság kissé megnövekszik, de ez csak a fokozottan érzékenyeknél okozhat enyhébb vérnyomás-panaszokat. Ezt leszámítva kellemes, igazi kirándulóidő várható, érdemes lesz sokat tartózkodni a szabadban. A hűvös reggelen alacsony lesz az érzett hőmérséklet. Az UV-sugárzás a déli órákban is mérsékelt marad, nem fenyeget leégésveszély. A növények pollenszórása tovább erősödik, a parlagfű pollenkoncentrációja elérheti a nagyon magas szintet, az allergiások erős tünetekre számítsanak. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
augusztus
31
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+23, +29 °C
Minimum:
+11, +17 °C
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Napközben többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, csak rövidebb napos időszakok várhatóak, elszórtan lehet kisebb eső, futó zápor, néhol egy-egy zivatar. Este északnyugat felől hidegfront érkezik, hatására megvastagszik a gomolyfelhőzet és eleinte északnyugaton, majd a Dunántúlon egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 11, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 29 fok között alakul.
Holnapután
szeptember
1
hétfő
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-8
Maximum:
+14, +30 °C
Minimum:
+12, +18 °C
Szél: erős É
Az előző nap este érkezett, behullámzó frontzóna alakítja hazánk időjárását. A Dunántúlon erősen felhős, borult lesz az ég, az ország keleti felén viszont a váltakozó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés is várható. Nyugaton sokfelé, keleten elszórtan várható eső, zápor, helyenként zivatar. A szél napközben erős északi lesz. Hajnalban 12, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 30 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag