Hírlevelek
Regisztráció
Betlex app

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
július
31
péntek
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
5-10
Maximum:
+24, +28 °C
Minimum:
+12, +17 °C
UV sugárzás: közepes, erős
Szél: mérsékelt É
Hazánkban pénteken délelőtt nyugat felől csökken a felhőzet, de keleten az erősen felhős égből még elszórtan záporeső várható. Délután országosan lecsökken a felhőzet mennyisége és több órás napsütésre számíthatunk, csapadák már nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 24, 28 fok között alakul. Késő este 14, 20 fok lesz. Pénteken kezdetben hidegfronti hatások érvényesülnek. Az arra érzékenyek körében a hideg reggeleken gyakoriak lehetnek az ízületi panaszok, amelyeken egy kíméletes átmozgatás sokat segíthet. Jelentkező tünet lehet továbbá a görcsös fejfájás. Eleinte a felhős tájakon még a fáradékonyság, álmosság, lehangoltság és a csökkenő munkavégző-képesség lehet a jellemző, de miután egyre többfelé kisüt a nap, javul majd a humánmeteorológiai helyzet, mérséklődni fognak a problémák. Érdemes kimenni a friss levegőre, minél több időt a szabadban tölteni. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Görcsös fájdalmak gyötrik? Van megoldás! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
augusztus
1
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
10-13
Maximum:
+27, +30 °C
Minimum:
+11, +16 °C
Szél: mérsékelt K
A sok napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarhatja. Csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 30 fok között alakul.
Holnapután
augusztus
2
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
5-9
Maximum:
+25, +32 °C
Minimum:
+14, +19 °C
Szél: élénk ÉK
A napsütés mellett átmenetileg megnövekszik a felhőzet délnyugat felől és szórványosan zápor, zivatar várható. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 14, 19 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 32 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag