Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, május 24., kedd

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
+11, +18 °C

Maximum:
+14, +24 °C

UV sugárzás: közepes

Szél: erős ÉNY

0-2
Napsütéses
órák száma
Hazánkban kedden délelőtt erősen felhős vagy borult lesz az ég, szórványosan záporokra, néhol zivatarokra is lehet készülni. Délután erősen felhős, borult marad az ég. Többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, amelyeket felhőszakadás kísérhet. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 11, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 24 fok között alakul. Késő este 13, 18 fok lesz. Kedden hidegfronti hatás érvényesül. A romló humánmeteorológiai helyzetben fokozódnak a szívpanaszok és az infarktusveszély. Ajánlott kerülni az extra terhelést és a stresszes helyzeteket. Az érzékenyek körében növekszik a görcshajlam, többeknél jelentkezhet fejfájás, vérnyomás-ingadozás, erősödhetnek az ízületi panaszok. A hő- és komfortérzet az előző napokhoz képest sokat romlik, az öltözködésre érdemes nagy hangsúlyt fektetni. A légszennyezettség alacsony, csökken. A porkoncentráció alacsony, csökken. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Holnap, május 25., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+10, +15 °C

Maximum:
+20, +25 °C

Szél: erős ÉNY

7-10
Napsütéses
órák száma
Csökken a felhőzet, a változékony időben egyre több napsütésre van kilátás. Csak néhol alakulhat ki futó zápor. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Viharos idő

Holnapután, május 26., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+9, +14 °C

Maximum:
+21, +26 °C

Szél: élénk ÉNY

7-10
Napsütéses
órák száma
A változóan felhős időben csak néhol fordulhat elő zápor. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag