Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, október 27., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+1, +6 °C

Maximum:
+9, +14 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt É

3-8
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt általában változóan felhős időre van kilátás, a középső és a nyugati országrészben várható több felhő. Több-kevesebb napsütésre mindenütt számíthatunk, csapadékra nem kell készülni. Délután továbbra is változóan felhős lesz az ég, nem történik jelentős változás. Keleten várható a legtöbb napsütés. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul. Késő este 3, 8 fok lesz. Csütörtökön nem érvényesül fronthatás, javul az élettani helyzet. A reggeli hűvös idő és az alacsony hőingás miatt gyakoriak maradhatnak az arra hajlamosak kopásos ízületi panaszai, melyek napközben sem enyhülnek jelentősen. Az fokozottan érzékenyek körében egyeseknél enyhe vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A többfelé napos idő miatt javulhat a hő- és komfortérzetünk, azonban a kellemes időben könnyű megfázni. Az immunrendszer erősítésére ajánlott a vitamindús idénygyümölcs- és zöldségek fogyasztásának növelése, a kinti programok során a réteges öltözet! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnap, október 28., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
0, +5 °C

Maximum:
+8, +13 °C

Szél: mérsékelt NY

3-8
Napsütéses
órák száma
Kezdetben többfelé párássá válik a levegő, ködfoltok képződnek, de a délelőtt folyamán várhatóan feloszlanak. Napközben gyengén, közepesen felhős idő, és több-kevesebb napsütés várható. Számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 13 fok között alakul.

Holnapután, október 29., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+5, +10 °C

Maximum:
+10, +15 °C

Szél: erős ÉNY

3-6
Napsütéses
órák száma
A változóan felhős időben több-kevesebb napsütés mindenütt várható. Számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 5, 10 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 15 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Viharos idő

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag

Házipatika

Szeretne további cikkeket olvasni az egészségről?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatóak a böngésző beállításainál.