Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
július
2
csütörtök
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
9-15
Maximum:
+26, +31 °C
Minimum:
+12, +17 °C
UV sugárzás: erős
Szél: élénk ÉK
Egészséget befolyásoló hatások
Extrém UV-sugárzás
Hazánkban csütörtökön délelőtt a sok napsütést kevés felhő zavarhatja. Csapadékra nem kell számítani. Délután napos, gomolyfelhős idő várható, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 31 fok között alakul. Késő este 19, 24 fok lesz. Csütörtökön nem várható front, azonban a melegedésre fokozottan érzékenyek körében továbbra is intenzívebb panaszok jelentkezhetnek. Alvászavaroktól szenvedhetnek, fejfájásra, migrénre is lehet számítani. A tünetek a következő napokban tovább erősödhetnek. Napközben jellemző lehet a fáradékonyság, tompaság, csökken a fizikai és a szellemi munkavégző-képesség. Ellenben sok napsütés várható, amely javítja a hangulatot és a közérzetet, illetve a kellemes lesz a hő- és a komfortérzet. Az UV-sugárzás értéke a déli órákban eléri a nagyon erős fokozatot, célszerű a leégésre odafigyelni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Nem tud aludni? Ne csodálkozzon rajta! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
július
3
péntek
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
8-15
Maximum:
+28, +32 °C
Minimum:
+14, +19 °C
UV sugárzás: erős
Szél: élénk K
Egészséget befolyásoló hatások
Extrém UV-sugárzás
Hazánkban pénteken délelőtt a sok napsütést kevés felhő zavarja. Csapadék nem várható. Délután szikrázóan napos, igazi strandidő valószínű, csak kevés gomolyfelhő lesz az égen. Csapadék nem lesz. A szél napközben élénk keleti lesz. Hajnalban 14, 19 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 32 fok között alakul. Késő este 20, 25 fok lesz. Pénteken nem várható front, ellenben a hőség miatt extrém igénybevételnek van kitéve a szervezet. Az arra érzékenyek körében fejfájásra, migrénre lehet számítani, sokan alvászavaroktól szenvedhetnek. Fáradékonyság, koncentrálási problémák jelentkezhetnek. A nap elején és este kellemes, napközben viszont nagyon magas lesz a hő- és komfortérzet. Az UV-sugárzás értéke a déli órákban eléri a nagyon erős fokozatot, 11 és 15 óra között fokozott lesz a leégésveszély! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.
Holnapután
július
4
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
14-15
Maximum:
+28, +33 °C
Minimum:
+15, +20 °C
Szél: mérsékelt K
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Tovább folytatódik a felmelegedés. A derült időben csapadék nem lesz. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 15, 20 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 33 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag