Hírlevelek
Regisztráció
Csontritkulás felmérés
Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
szeptember
1
hétfő
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-7
Maximum:
+15, +27 °C
Minimum:
+12, +17 °C
UV sugárzás: közepes
Szél: élénk É
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
Hazánkban hétfőn délelőtt északkeleten, keleten a változó felhőzet mellett helyenként előbbukkanhat a nap, máshol viszont sok lesz a felhő. A Dunántúlon többfelé valószínű eső, zápor, a középső tájakon pedig szórványos csapadékra számíthatunk. Délután továbbra is kellemetlen idő lesz a Dunántúlon, a borongós időben sokfelé számíthatunk újabb esőre, záporra, néhol jelentős mennyiségű csapadékkal. Kelet felé haladva vékonyodik a felhőzet, a középső országrészben szórványosan valószínű kisebb eső, zápor. Keleten a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre készülhetünk, számottevő csapadék nélkül. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 27 fok között alakul. Késő este 15, 22 fok lesz. Hétfőn az ország keleti harmadát kivéve kettősfronti hatás érvényesül. Az érintett területeken az arra érzékenyeknél gyakori lehet a fejfájás, migrén, illetve többen vérnyomás-ingadozást és keringési panaszokat is tapasztalhatnak. A csapadékos tájakon jelentősen csökken a hő- és komfortérzet, nagy lesz a megfázásveszély. Keleten csak a fokozottan érzékenyeknél jelentkezhetnek enyhébb tünetek, ott a komfortérzet is jobb lesz, viszont országszerte csökkenő koncentrálóképességgel érdemes számolni. A légszennyezettség közepes, csökken. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
szeptember
2
kedd
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-8
Maximum:
+17, +29 °C
Minimum:
+12, +17 °C
Szél: erős ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Viharos idő
Marad a kettősség időjárásunkban: a Dunántúlon a borongós időben többfelé valószínű eső, zápor, míg keleten a változó felhőzet mellett többórás napsütés, száraz, meleg idő várható. A szél napközben erős északnyugati lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 29 fok között alakul.
Holnapután
szeptember
3
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-12
Maximum:
+23, +30 °C
Minimum:
+11, +17 °C
Szél: élénk K
Kelet felől jelentősen csökken a felhőzet, már országszerte számíthatunk több-kevesebb napsütésre. Nyugaton néhol kialakulhat futó zápor, de csapadék a legtöbb helyen nem valószínű. A szél napközben élénk keleti lesz. Hajnalban 11, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 30 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag