Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
február
28
szombat
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
0-5
Maximum:
+8, +13 °C
Minimum:
-1, +5 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt É
Hazánkban szombaton délelőtt nyugaton felszakadozik a felhőzet, másutt többnyire erősen felhős lesz az ég és elszórtan kisebb eső, zápor kialakulhat. Délután elsősorban a Dunántúlon pár órás napsütésben bízhatunk, mástt még többször lesz erősen felhős az ég, főleg keleten kisebb eső, zápor lehet. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban -1, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 13 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül, az intenzitása pedig napközben egyre csökken. A fokozottan érzékenyek körében enyhébb fejfájás jelentkezhet, illetve kisebb izomgörcsöket is tapasztalhatnak. Reggel a kopásos jellegű ízületi bánbtalmakkal élők fájdalmai is fokozódhatnak. A szabadban ingadozó hőérzetre, napközben pedig változó komfortérzetre lehet számítani. A betegségek terjedésének még mindig kedveznek a körülmények, érdemes fokozottan ügyelni a higiéniára. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció magas, alig változik. A légnyomás alig változik.

Görcsös panaszai jelentkeznek? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
március
1
vasárnap
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
0-6
Maximum:
+7, +11 °C
Minimum:
0, +5 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt DNY
Hazánkban vasárnap délelőtt feloszlanak a ködfoltok, jellemzően közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. A Kisalföldön és az Alpokalja térségében vékonyodik el a felhőtakaró, itt hosszabb időre kisüt a nap. Délután a Tiszántúlon jellemzően borongós, erősen felhős idő várható, nyugat felé haladva azonban csökken a felhőzet, a Dunántúl északi részén sok napsütés valószínű. Csapadék csak a Tiszántúlon várható ismétlődő eső, gyenge eső formájában. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 11 fok között alakul. Késő este 4, 9 fok lesz. Vasárnap eleinte nem érkezik front, majd a nap második részében nyugat felől egy melegfront éri el hazánkat. Hatására már a hajnali óráktól jelentkeznek alvászavarok a Dunántúlon élők körében, napközben az arra érzékenyek körében országszerte jelentkezik fejfájás, nyugtalanság, figyelmetlenség. A panaszok mérséklése érdekében ajánlott kávé helyett zöld teát fogyasztani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.
Holnapután
március
2
hétfő
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
2-4
Maximum:
+8, +15 °C
Minimum:
+1, +6 °C
A nap első felében változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, majd a délutáni órákban az északi határszélen és a Tiszántúlon eső, zápor alakul ki. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 15 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag