Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, február 7., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-2, +4 °C

Maximum:
+6, +12 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: viharos D

5-9
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt gyengén és erősen fátyolfelhős területek egyaránt előfordulhatnak, viszonylag sok szűrt napsütés várható. Csapadék nem lesz. Délután általában marad a változóan fátyolfelhős idő, sok szűrt napsütésre lehet készülni. Nyugaton azonban megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A szél napközben viharos déli lesz. Hajnalban -2, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 12 fok között alakul. Késő este 2, 9 fok lesz. Vasárnap nem érvényesül fronthatás, de a szélre érzékenyek panaszai erősödhetnek, többeknél jelentkezhet fejfájás. Az ingerlékenység, nyugtalanság sokaknál előforduló panasz lehet. A napsütéses, de szeles időben ingadozó hőérzetre lehet számítani. Rétegesen, szélállóan érdemes öltözködni, könnyen meg lehet fázni. Az éjszakai és a reggeli órákban erősödhetnek az ízületi panaszok. Az immunrendszer erősítésének érdekében célszerű nagyobb hangsúlyt fektetni a helyes táplálkozásra, pótolni a szervezet számára szükséges vitaminokat. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Viharos idő

Holnap, február 8., hétfő

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
0, +7 °C

Maximum:
+7, +13 °C

Szél: erős D

1-4
Napsütéses
órák száma
Többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, délkeleten azonban több órára kisüthet a nap. Északon és nyugaton várható eső, délen és keleten nem valószínű csapadék. A szél napközben eros déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 13 fok között alakul.

Holnapután, február 9., kedd

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+3, +8 °C

Maximum:
+9, +14 °C

Szél: erős NY

1-3
Napsütéses
órák száma
Általában erősen felhős lesz az ég. Északon és északkeleten várható kisebb eső, másutt nem valószínű csapadék. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag