Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, május 6., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+8, +13 °C

Maximum:
+18, +23 °C

UV sugárzás: közepes, erős

Szél: élénk ÉK

6-11
Napsütéses
órák száma
Hazánkban pénteken délelőtt országszerte derült, gyengén gomolyfelhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Délután általában gyengén, közepesen gomolyfelhős idő várható. A középső és az északnyugati országrészben átmenetileg megnövekedhet a felhőzet, itt elszórtan futó záporok előfordulhatnak, másutt nem valószínű csapadék. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Pénteken nem érvényesül fronthatás, kellemes, pihentető, mérsékelten meleg idő várható. Érdemes sok időt a szabadban tölteni, kiváló alkalom a regenerálódásra. A fokozottan érzékenyek körében enyhe fejfájás, vérnyomás panaszok még előfordulhatnak. A változékony időben ingadozó hőérzetre lehet számítani, a szél kissé ronthatja a komfortérzetet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Holnap, május 7., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+7, +12 °C

Maximum:
+17, +22 °C

Szél: élénk ÉK

3-9
Napsütéses
órák száma
Gyengén és erősen felhős területek és időszakok egyaránt előfordulhatnak, elszórtan egy-egy futó záporra lehet számítani. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Holnapután, május 8., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+8, +13 °C

Maximum:
+16, +21 °C

Szél: mérsékelt K

1-6
Napsütéses
órák száma
Napközben erőteljesen megnövekszik a gomolyfelhőzet, elszórtan alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 21 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag