Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
január
25
vasárnap
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-0
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-2, +3 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: viharos É
Egészséget befolyásoló hatások
Hazánkban vasárnap délelőtt folytatódik a borongós, csapadékos idő. A Dunántúlon havazás, a középső tájakon havas eső, eső lesz, keleten eső valószínű. A Dunántúlon hófúvással is számolni kell! Délután borult időre számíthatunk, sokfelé csapadékkal, de nyugat felől egyre többfelé eláll a havazás. Keleten is felváltja az esőt a hó, de közben ott is egyre csökken a csapadékhajlam. A Dunántúlon hófúvások is várhatóak. A szél napközben viharos északi lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul. Késő este -3, 2 fok lesz. Vasárnap továbbra is kettősfront hat a szervezetre. A markáns légköri hatások nem csak a frontérzékeny, hanem az egészséges szervezetet is megviselik. Az arra hajlamosak körében vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok és rosszullét is felléphet, megterhelő időre számíthatunk. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, akár intenzíven is, az erős szél pedig még fokozhatja is a tüneteket. Türelmetlenek, ingerlékenyek lehetünk. A szabadtéri tevékenységeknek nem kedveznek a körülmények, nyugaton kifejezetten alacsonyan alakul az érzett hőmérséklet. A légszennyezettség alacsony, csökken. A porkoncentráció alacsony, csökken. A légnyomás alig változik.

Álmatlanok figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
január
26
hétfő
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-5, 0 °C
Szél: erős É
Nyugat, északnyugat felől lassan csökken, szakadozik a felhőzet, de keleten még egész nap borult marad az ég. Számottevő csapadék már nem várható. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban -5, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul.
Holnapután
január
27
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
3-4
Maximum:
-2, +3 °C
Minimum:
-7, -2 °C
Szél: mérsékelt NY
Eleinte változóan felhős lesz az ég, mindenhol várható néhány órás napsütés. Délután azonban északnyugat felől erősen növekedni kezd a felhőzet, de csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban -7, -2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -2, 3 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag