Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
október
30
csütörtök
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-9
Maximum:
+5, +12 °C
Minimum:
-2, +5 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt ÉNY
Hazánkban csütörtökön délelőtt változóan felhős lesz az ég. A reggeli ködfoltok helyenként csak lassan kezdenek megszűnni, néhol megemelkedve rétegfelhőzet is kialakulhat belőlük. Számottevő csapadék nem várható, de a párás helyeken előfordulhat szitálás. Délután északkelet, kelet felől lassan csökken a felhőzet, egyre többfelé várhatóak napos időszakok. Emellett tartósan párás, borongós tájak is lesznek, makacsabb ködfoltok is előfordulhatnak. Ezeken a helyeken lehet szitálás, de számottevő csapadék sehol sem várható. A szél napközben mérsékelt északnyugati lesz. Hajnalban -2, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 12 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Csütörtökön sem érkezik front, de többfelé ismét nyirkos, párás lesz az idő. Az ízületi panaszokkal élők bántalmai nem mérséklődnek, és a megfázásveszély sem csökken. Főleg északkeleten lehetnek tartósabban napos tájak, errefelé érdemes minél több időt a friss levegőn tölteni. A borongós, fényszegényebb körzetekben azonban alacsony hő- és komfortérzetre kell készülni, és errefelé gyakori lehet a kedvetlenség, lehangoltság is. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.
Ízületi panaszai jelentkeznek? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
október
31
péntek
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-5
Maximum:
+6, +12 °C
Minimum:
-2, +5 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt É
Hazánkban pénteken délelőtt a köd, illetve ködfelhőzet lassan, fokozatosan oszlik. A Dunántúlon zömében erősen felhős lesz az ég. A Dunától keletre helyenként pár órás napsütésben is bízhatunk. Csapadék nem várható, a ködös tájakon esetleg szitálás lehet. Délután sokfelé marad a párás, borongós idő, de főleg északon, északkeleten pár órára kisüthet a nap. Csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban -2, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 12 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Pénteken fronthatás nem érvényesül, a frontérzékenyek napokig örülhetnek a markáns változásoktól mentes időnek. A hajnali pára- és ködfoltok azonban nem csak a balesetveszélyt fokozzák, hanem az érzett hőmérsékletet is jelentősen csökkentik. Csökken a napsütéses órák száma, érdemes a szabadtéri időtöltést tudatosan megtervezni és lehetőleg rétegesen öltözködni. A légszennyezettség magas, kissé növekszik. A porkoncentráció magas, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.
Holnapután
november
1
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-5
Maximum:
+6, +12 °C
Minimum:
-1, +5 °C
Szél: gyenge szél, szélcsend
A reggeli pára- és ködfoltok csak lassan szünnek meg, délután a gyakran erősen felhős ég mellett helyenként pár órára kisüt a nap. Csapadék nem lesz, legfeljebb ködszitálás alakulhat ki. A szél napközben gyenge lesz. Hajnalban -1, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 12 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag