Hírlevelek
Regisztráció
Év magánrendelője szavazás

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
április
27
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
7-10
Maximum:
+21, +26 °C
Minimum:
+7, +12 °C
UV sugárzás: közepes
Szél: erős D
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Hazánkban hétfon délelőtt a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett fátyolfelhők lesznek az égen, illetve egyre többfelé gomolyfelhők is képződnek. Északkeleten előfordulhat futó zápor. Délután napos és felhős időszakok váltakoznak. A pár órás napsütés mellett többször erősen megnövekvő gomolyfelhőkből szórványosan számíthatunk zápork kialakulására, néhol zivatar is lehet. A szél napközben eros déli lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Hétfőn a frontmentes idő ellenére ismét a vérnyomásproblémák és a keringési zavarok erősödésére lehet számítani, emellett fejfájás és ingadozó komfortérzet is jelentkezhet. A szélre érzékenyek ingerlékenységet is tapasztalhatnak, csökken a teljesítőképesség és tompulnak a reflexek. Az érzett hőmérséklet pár fokkal a mért értékek alatt alakul. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció közepes, kissé csökken. A légnyomás süllyed.

Álmatlanok figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
április
28
kedd
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
2-6
Maximum:
+12, +17 °C
Minimum:
+8, +13 °C
Szél: viharos ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Viharos idő
Országszerte erősen felhős lesz az ég. Sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatarok is kialakulnak. Néhol jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. A szél napközben viharos északnyugati lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.
Holnapután
április
29
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-8
Maximum:
+13, +18 °C
Minimum:
+1, +6 °C
Szél: élénk ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás emelkedés
Nyugat felől lassan csökken a felhőzet, a Dunántúlon már több órára kisüt a nap. Keleten a változékony időben eleinte lehet egy-egy zápor, délután azonban már sehol sem várható csapadék. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag