Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, szeptember 25., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+17, +22 °C

UV sugárzás: közepes

Szél: mérsékelt ÉK

6-10
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt sokat fog sütni a nap, gyengén, közepesen felhős idő várható. Csapadék nem lesz. Délután változóan fátyol- és gomolyfelhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul. Késő este 13, 18 fok lesz. Vasárnap nem várható fronthatás, a pihentető időt ajánlott kihasználni regenerálódás céljából. A szabadtéri tevékenységeknek kedvezően alakul az időjárás, érdemes sok időt a friss levegőn tölteni. A réteges öltözködésre ajánlott ügyelni, ugyanis reggel még hűvös idő várható, nagy a megfázásveszély. Délután a napsütéses időben már kellemesen alakul a hőérzet. Főleg délelőtt erősödhetnek a vérnyomás panaszok. Az érzékenyek körében eleinte még jelentkezhetnek ízületi bántalmak, délutánra várhatóan enyhülnek a tünetek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Holnap, szeptember 26., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+17, +22 °C

Szél: mérsékelt ÉK

7-11
Napsütéses
órák száma
Gyengén, közepesen felhős lesz az ég, sokat fog sütni a nap. Csapadék nem lesz. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Holnapután, szeptember 27., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+18, +23 °C

Szél: mérsékelt ÉNY

8-11
Napsütéses
órák száma
Általában derült, gyengén felhős lesz az ég, sok napsütésre készülhetünk, csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt északnyugati lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag