Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
október
23
csütörtök
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+8, +16 °C
Minimum:
+3, +8 °C
UV sugárzás: gyenge, közepes
Szél: erős É
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
Hazánkban csütörtökön délelőtt északkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, beborul az ég, délnyugaton lesz eleinte még változóan felhős az ég. A délnyugati tájakat leszámítva egyre többfelé elered az eső, záporeső. Legtöbb csapadék északon, északkeleten várható. Délután többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északkeleten szakadozhat fel a felhőzet. Sokfelé számíthatunk esőre, záporra. Kiadós mennyiségű csapadék elsősorban a Dunántúlon várható. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 16 fok között alakul. Késő este 6, 11 fok lesz. Csütörtökön erős kettősfronthatás terheli a szervezetet, mind a hideg-, mind a melegfrontra érzékenyek panaszai fokozódnak. A fejfájás mellett többen tapasztalhatnak vérnyomás-ingadozást, az arra hajlamosaknál ízületi panaszok léphetnek fel. Gyakoriak lehetnek az emésztési problémák, illetve puffadás is jelentkezhet. Alvásproblémák, napközben pedig ingerlékenység lehet jellemző az ország egész területén. A szabadban alacsony lesz a hő- és komfortérzet, a nagy megfázásveszély miatt vastagabb, réteges öltözet javasolt. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, csökken. A légnyomás emelkedik.
Hasfájósok figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
október
24
péntek
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+7, +14 °C
Minimum:
+4, +9 °C
Szél: erős É
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
Többnyire erősen felhős, borult lesz az ég. Többfelé, több alkalommal számíthatunk eső, zápor kialakulására. Délutántól vékonyodhat, szakadozhat fel a felhőzet és már kevesebb helyen várható csapadék. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 14 fok között alakul.
Holnapután
október
25
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-9
Maximum:
+10, +15 °C
Minimum:
0, +6 °C
Szél: mérsékelt K
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás emelkedés
Eleinte főleg a Dunántúlon változóan, később országszerte kissé felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 0, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 15 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag