Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
április
24
csütörtök
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-3
Maximum:
+19, +25 °C
Minimum:
+9, +15 °C
UV sugárzás: gyenge, közepes
Szél: élénk ÉK
Hazánkban csütörtökön délelőtt többnyire erősen felhős lesz az ég. Délen lesz zártabb a felhőtakaró, északon időnként előfordulnak napos időszakok is. Elsősorban a Tiszántúlon és délnyugaton valószínű eső, zápor. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő, de északon, északnyugaton némi időre kisüthet a nap. Az ország déli felén és keleten egyre többfelé várható zápor, zivatar, de a Kisalföldön estig számottevő csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 19, 25 fok között alakul. Késő este 14, 17 fok lesz. Csütörtökön ismét kettősfronti hatás érvényesül, emellett a fülledtség is országszerte okozhat panaszokat. Vérnyomás-ingadozás, rosszullét, nehézlégzés léphet fel, felerősödhetnek a keringési rendellenességekkel élők panaszai. Zivatarok idején romolhat az asztmások állapota. A levegőminőség jó, romlás a következő napokban sem várható. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
április
25
péntek
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-6
Maximum:
+18, +22 °C
Minimum:
+10, +14 °C
UV sugárzás: közepes, erős
Szél: élénk DK
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Hazánkban pénteken délelőtt erősen felhős, borult lesz az ég, délnyugaton és északkeleten elszórtan, másutt sokfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. Délután eleinte mindenhol erősen felhős, borult lesz az ég, majd főleg délen és a Dunántúlon felszakadozik a zártabb felhőzet. Az erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből viszont sokfelé várható eső, zápor, többfelé, főleg a Nagykanizsa-Győr vonalban és délkeleten zivatar is valószínű. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 10, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 22 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Pénteken folytatódik a kettősfronti hatás, sokaknál jeletkezhet fáradékonyság, csökkent munkavégző képesség, a melegfrontra fokozottan érzékenyek migrénre is számítsanak. A vérnyomáspanaszok is tartósan fennállhatnak. általában rossz lesz a komfortérzet, zivatarok környezetében a hőérzet is hirtelen lecsökken. A légszennyezettség és a pollenkoncentráció viszont továbbra sem erősödik. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.
Holnapután
április
26
szombat
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
2-6
Maximum:
+18, +23 °C
Minimum:
+8, +14 °C
Szél: erős DK
Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd szakadozik, csökken a felhőzet. Délutántól a megnövekvő gomolyfelhőzet mellett több-kevesebb napsütés is várható. Elszórtan lehet eső, zápor, a legnagyobb valószínűséggel délkeleten zivatar is lehet. A szél napközben erős délkeleti lesz. Hajnalban 8, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag