Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
november
22
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-3
Maximum:
+3, +8 °C
Minimum:
-1, +4 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: gyenge szél, szélcsend
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Hazánkban szombaton délelőtt a reggeli ködfoltok helyenként megmaradnak, megemelkedve pedig többfelé rétegfelhőzet képződik belőlük. Emellett országszerte sok lesz a felhő, napos körzetek főként keleten és a nyugati határnál fordulhatnak elő. Csapadék szitálás formájában alakulhat ki. Délután az ország legnagyobb részén erősen felhős, borult lesz az ég, nyirkos, párás idő várható. Napos időszakokra a nyugati határ mentén, illetve északkeleten van esély. Néhol előfordulhat szitálás, csapadék ezen kívül nem várható. A szél napközben gyenge lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul. Késő este 1, 6 fok lesz. Szombaton sem érkezik front, ennek ellenére kellemetlen lesz a humánmeteorológiai helyzet. Már reggel többen ébredhetnek ízületi panaszokkal, és a fájdalmak egész nap kitarthatnak. A szürke, fényszegény tájakon lehangoltság, rosszkedv jelentkezhet, sokan tapasztalhatnak indokolatlan álmosságot. A szabadban alacsony hő- és komfortérzetre számíthatunk, nagy lesz a megfázásveszély, és a kórokozók terjedésének is kedveznek a körülmények. A légszennyezettség közepes, növekszik. A porkoncentráció alacsony, növekszik. A légnyomás alig változik.

Gyakran fáradt? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
november
23
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+3, +8 °C
Minimum:
-1, +4 °C
Szél: mérsékelt ÉK
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
A reggeli ködfoltok helyenként makacsnak bizonyulnak, és napközben is sokfelé nyirkos, párás lesz a levegő. Nyugaton vékonyodhat el néhol a felhőtakaró. Számottevő csapadék nem ígérkezik, de szitálásra többfelé számítani kell. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul.
Holnapután
november
24
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-5
Maximum:
+3, +8 °C
Minimum:
-2, +3 °C
Szél: mérsékelt K
A reggeli ködfoltok feloszlását követően a felhőzet átmenetileg többfelé felszakadozik, némi időre kisüt a nap, majd ismét befelhősödik az ég. Számottevő csapadék nem várható, a ködfoltok területén azonban kialakulhat szitálás. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag