Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban


Fórumok Időrend: növekvő
Megjelenítve (db/oldal): 
Hozzászólások száma: 2 
Levél a moderátoroknakModerátor: patika
 
Cikk betűmérete:

253204.2011.06.13. 18:26
   simonl
 
Nagyít!
A természet IGAZI EREJE

HRI-TISZTA BŐR

HRI-TECHNOLÓGIA:
Lényege, hogy a tiszta növényi hatóanyagokat egy célirányosan megtervezett rendszerben kapcsolják egymáshoz. Ezzel egyrészt egymás hatását felerősítik, másrészt intenzíven és a megcélzott betegségre koncentráltan, célirányosan fejtik ki hatásukat. E HRI technológiának tudható be a készítmények kiemelkedő hatásfoka. Nem gyógyszerek, nem helyettesítik az orvosi és gyógyszeres kezelést.
A szervezet saját öngyógyító mechanizmusait segítik, erősítik, támogatják, hatásait rengeteg nagyon jó tapasztalat mutatja!

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

PIKKELYSÖMÖR, ÖVSÖMÖR
Vannak egyelőre gyógyíthatatlan betegségek, ilyen ma még a pikkelysömör is.
E betegséget a HRI Tiszta Bőr tabletta sem szünteti meg! De nagyon sok esetben válik akár teljesen tünetmentessé e betegség a készítmény szedésével! Számos jó tapasztalat számol be továbbá, a készítmény eredményességéről szemölcsök, futószemölcsök, májfoltok, gombás fertőzések esetén;

BELSŐ KOZMETIKUM
A különböző kozmetikai készítmények csak a felületen ható, átmeneti megoldást nyújtanak, miközben sok esetben károsítják a bőr természetes élettani funkcióit (szellőzés, savköpeny, kiválasztás). A HRI Tiszta Bőr tabletta aktív gyógynövény hatóanyagai magát a probléma kiinduló okát szüntetik meg, melynek a bőr elváltozásai csak a következményei, meggátolják a kóros anyagcseretermékek (szabad gyökök, hormonszerű anyagok, kemikáliák) hámsejtekre gyakorolt hatását;


PATTANÁSOK, SZŐRTÜSZŐGYULLADÁSOK
Akár tinédzserkori kellemetlen bőrproblémák, akár hormonális, akár mérgezéses, vagy allergiára visszavezethető bőrpanaszokról van szó, nagyon jók a fogyasztói tapasztalatok!

Összetevők: szárcsagyökér, nőszirom, bojtorjángyökér

Klubtag áron vásárolhat.
www.simon.vitalioncsapat.hu


Erre kiváncsi?

Tudjon meg többet!

138709.2008.04.08. 15:40
   anon_420840
 
Egy kedves barátom az oly rettegett pikkelysömör nevű betegségben szenved, találtunk számára egy olyan készítményt, amely elősegíti a gyógyulását.
Ezt a történetet szeretném megosztani azokkal, akik hasonló cipőben járnak.

" 37 éves férfi vagyok, aki jelenleg egy psoriasis nevű betegségben "szenvedek". A betegségem kb. 5 éve tart, s rengeteg gyógymódot próbáltam már, szinte mindent egészen a steroidos készítményekig is. Nem találtam olyan szert ami enyhítette volna a tüneteket hosszabb időre. Újra és újra kiújult a betegségem. Sok szert kipróbáltam s ennyi év után végre úgy tűnik megtaláltam a gyógymódot, arra miként legyek újra egészséges! Ez a szer nem más, mint a tengeri mikro alga. Természetes gyógymód, aminek rendszeres használatát követően a gyulladások a testemen, mely a psoriasis miatt keletkezett elhalványodtak, valamint a megszáradt pikkelyes bőrdarabok eltűntek a testemről, illetve visszahúzódtak. Én sok mindent kipróbáltam már, és nem vártam hirtelen csodát de, látható a javulás a testemen.
A készítmény mellékhatása , hogy azóta, nyugodtabban alszom, a munkámból adódó stresszt nem érzem annyira, nem vagyok annyira feszült, mint amilyen voltam korábban, egyszóval nyugodtabb napjaim vannak az alga jótékony hatásának köszönhetően."

Ádám Anikó 06-20-3351-543
Szponzorált hirdetések