Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban


Fórumok Időrend: növekvő
Megjelenítve (db/oldal): 
Hozzászólások száma: 145 
1234következőutolsó

Levél a moderátoroknakModerátor: patika
 
Cikk betűmérete:

280932.2012.05.12. 19:29
   gerincbaj
 
Tisztelt betegtársak!
Aki járt már Dr. Jurij Volkov úrnál attól kérdezném:
Megnézi-e a korábbi orvosi leleteket ( pl.: röntgen, CT, MR).
A műtéttől félünk, viszont a fájdalom nagy, és a zsibbadás. A fizikoterápia mérsékelten enyhíti csak a fájdalmat, járást.
Aki nemrég járt nála kérem írjon a tapasztalatairól.
Üdvözlettel VJ.


Erre kiváncsi?

Tudjon meg többet!

277915.2012.04.15. 06:50
   zsupullar
Sziasztok!

Engem is a Telkiben mutott Lazar Dr. 2011-ben gerincservvel, most 2012-ben stabilizacios mutetre varok.
Szerintem is nagyon lazan kezelte Lazar doki a mutetet, ugy beszelt rola, mint amikor valaki egy piritost csinal. Mutet utan nekem is nagy volt a fajdalmam, majd volt ketto honap javulas, azt kovetoen pedig csak romlas. Jelenleg pont ott vagyok ahol voltam kozel egy evvel ezelott. Nagyon duhos vagyok, es SENKINEK NEM AJANLOM DR. LAZAR LASZLOT,mint gerincsebeszt, ha csak nem akar meg egy mutetet es, hogy konnyebb legyen kozel 1/2 millio forinttal!!!!


269687.2012.01.05. 14:08
   gerincvedelem
Jó napot kívánok!
Szeretném figyelmükbe ajánlani gerinckímélő termékeimet:
www.gerincvedelem.fw.hu
Sokat segíthetnek a rehabilitációban! Nekem is vannak gerincproblémáim, ezért kezdtem el foglalkozni ezekkel a termékekkel.
Üdvözlettel:
L.T.


269685.2012.01.05. 14:02
   gerincvedelem
 
Jó napot kívánok!
Szeretném figyelmükbe ajánlani gerinckímélő termékeimet:
www.gerincvedelem.fw.hu
Sokat segíthetnek a rehabilitációban!
Üdvözlettel:
Gerincvédelem


266161.2011.11.19. 14:33
   bellaxa
Most jöttem erre az oldalra, próbálom megosztani a velem történteket.
Kedves vmara!
1998-ban, 2006-ban, harmadszor idén júniusban műtöttek gerincsérvvel.
Most beültettek egy titán lemezt, megcsavarozták, a kontrol mutatja, hogy elfogadtam, nem mozdúl, stb. A műtét előtti állapotomhoz képest sokkal jobban vagyok, hisz már menni sem tudtam és a fájdalmam alig viselhető volt. Most napi egy tramadol-lal elvagyok.
Ha az MR kimutatja az ujabb herminát, meg a fájdalmak is indokolják, sajna nincs más választás. Tőlem a főorvos nem kérdezte, hogy akarom-nem akarom, hisz ez már nem kívánsághangverseny volt.
Mi az, hogy "semmi jóra nem számítok". Ez ellent mond a következőnek "nem adom fel". Ne is add fel....Minden jót Klári
U.i.: gondoltam ide csatolom a röntgenfelvételt, no legközelebb. Igazán szép a lemez....


261374.2011.09.25. 11:19
   vgyuri
Az előbbi link nem működik, itt van újra:

http://epitkezes-otthon.vatera.hu/butor/szek_fotel/gerincmasszirozo_halos_hattamla_autoba_szekre_1481605883.html


261365.2011.09.25. 09:50
   vgyuri
 
Mér két évtizede küzdök a hátfájásommal, amire az jellemző, hogy ha (főleg az az irodai forgószékemből) felállok, fáj, a járástól elmúlik. A CT-n összeveszett az ottani és a gerincsebész orvos, hogy van-e már kialakult gerincsérv vagy nincs, végül abban maradtunk, hogy amíg járástól elmúlik, nincs értelme operálni

Csak hát amíg dolgoztam, de azóta is naponta több órát ültem a számítógép előtt és általában derékszögben meghajolva távoztam. (Érdekes módon egész napos rohangálás alatt sohasem fájt.

De most már akár órákat is ülhetek a gép előtt, mióta Ausztráliában élő ismerősöm fel nem hívta a figyelmemet egy nálunk nem ismert segédeszközre, a hálós háttámla kiegészítőre, ami működésében a gerincpárnához hasonlít, de sokkal praktikusabb, mert egyszerre kitámaszt, masszíroz és még a levegő is mozog a hát és a háttámla között.

Most már Magyarországon is felbukkant, a Vaterán

http://epitkezes-otthon.vatera.hu/butor/szek_fotel/gerincmasszirozo_halos_hattam...

Mindenkinek ajánlom


260212.2011.09.11. 14:20
   apolo67
Sok szeretettel udvozlok mindenkit. Fajdalom mentes napokat. 1988-ban egy nagy fenekre ules miatt zuzodtak ossze a csigolyaim.ezt kovetoen mar csak koptak aminek kovetkezmenye ez ev majus25.-en stabilizacios muteten estem at.PORCKORONGSERV GYOKINYOMASSAL.L4 L5 S1(persze mondanom se kell a fajdalmakat, ulni se allni,alvasrol nem is beszelve)Vissza terve a mutethez, nekem nagyon jol sikerult. Teljesen kicserelt ember lettem,remelem ez igy is marad !!!!!!!!!! Hala az Orszagos gerencgyogyaszati kozpont H.Zoltan Foorvosanak. Koszonet : udv mindenkinek:M

257776.2011.08.12. 11:13
   ncsai3
Szia!

Debrecenben dr. Molnár Levente idegsebész főorvost tudnám ajánlani.
Az eddigi - általam is ismert - páciensei közül mindenki csak dícséri!


256572.2011.07.26. 09:03
   hugi25
Szia.A szomszédomat is műtötték és sajnos neki is ki volt szakadva és lemezekkel fogták össze a gerincét,de hála nagyon jól van mindezek ellenére de tény hogy az időváltozást megérzi.

256571.2011.07.26. 09:01
   hugi25
 
Szia.Én 25 vagyok.Tavaly szeptemberben derült ki nálam hogy gerincsérv van kialakulóban és hogy a gerincem sem a legtökéletesebb.Ennek eredménye hogy idén elvesztettem a munkám miatta,és az álóképességem is romlott.Rengeteg gyógyszert írtak fel,inekciókat kaptam és most is kapok de a fájdalom nem múlik,még mindig zsibbad a lábam holott azt megműtötték régebben mert nem éreztem és kiderült hogy az is a gerinc okozta a tüneteket.Szteroid inekcióval 3 hónapig bírtam de az is csak annyit segített hogy a lábaim nem fájtak annyira.Énis sirogörcsöt kapok mert annyira erős a fájdalom hogy a falat kaparom kínomban.Vajon egy műtét lenne a megoldás a fájdalom ellen?

251127.2011.05.16. 15:11
   pipfax
 
Sziasztok.
engem 2002-ben és 2008-ban is műtöttek asszem L4 L5 közötti kiszakaDT PORCKORONGSAÉRVEL. Sajnos rossz érzésem van, megint hasonó tüneteket produkálok a derekamnál. 2008-as műtétem során a prof azt mondta, mivel kétszer ugyanonnan újjúlt ki a sérv, ha 3-szor is ott lesz baj akkor összecsavarozza a csigolyákat. Legalábbis valahogy így rémlik amit mondott.
Akinek volt ilyen műtétje kérem ossza meg velem, milyen élettani hatásokra számíthatok a későbbiekben.
Köszönettel: P


250405.2011.05.05. 22:31
   apheliot
Szia!

Volkov egy szélhámos. Lehet, hogy valaha jó terapeuta volt, de mostanra úgy tűnik, hogy már csak a nevével igyekszik pénzt keresni. Azt viszont valami döbbenetesen arcátlan módon.

Tegnap voltam nála. Elődomborodott porckorong, ill. valószínűleg ideg becsípődéssel. 7:50-kor volt időpontom. A váróban elvarázsolt (a már meggyőződött, erősen hívő) emberek ill. a reménnyel teli első alkalmasok, mint én.

Elégedett arcok jönnek ki a szobából, ahonnan eddig nem hogy nyögések jajgatások, káromkodások jöttek volna, hanem Volkov hangos hahotázása.

"Nagyon jó energiában van a doktor úr" állítja egy nő, ahogy kilép az ajtón. Na, ennek örülök -gondoltam magamban, mert akkor néhány ügyes és dinamikus célzott mozdulattal elkezdi helyreigazítani az elmozdult csigolyákat.

Nos, nem így történt. Volkov doktor először is végigmért, majd közölte, hogy itt nagy a baj, ezt követően összesen 6 mozdulatot csinált. Ebből 4 a klasszikus nyak ropogtatás (nyaktőnél megtámaszt, majd a mások kézzel ellenkező irányból a fejtetőre gyakorolt lökéssel a nyakcsigolyákat mozgatja meg) ugyanez a másik irányba. A másik klasszikus az oldalt fekve felső láb előrenyújt, felső kéz hátra és akkor ő még rásegít egy rántással az olal irányú rotációra, aminek következtében az alsó hát és ágyék csigolyák tudnak "kiroppanni". És végül a szintén klasszikus egyenes állás közben a kart felemelteti és egy mozdulattal hátrahúzza, ezzel nyújtva az vállízületet.

Ennyi volt a terápia kb. 3 percben. Ezután jött a bizonygatása annak, hogy mennyire érti a dolgát. Ennek során két ujjal megragadta a bokám alatt a sarokcsontomat és elkezdte szorítani: "Ugye hogy fáj?!" majd ezt követően megnyomta a nagy ülőideg kilépését a csípőlapát mögött, "Ugye, hogy ez is hogy fáj?" majd ez után a hüvelyk ujjam első ujjpercét ragadva meg -már meg sem lepődtem az ismétlődő kérdésen "Ugye ez is fáj?"
Ezután közölte, hogy bizony ez egy 15 alkalmas terápia lesz és minél sűrűbben jövök annál gyorsabb lesz a gyógyulás. Majd közölte, hogy akkor most fizessek. ( 13.000 Ft)
Odaadtam neki 13.000 Ft-ot. Érződött a levegőben a feszültség. Mintha meg is lepődött volna, hogy elmaradt a szokásos 15-20% plusz... Ekkor átküldött az asszisztenséghez a szomszéd szobába, aki még vadabbul beszélte a magyart mint ő, így nagyon kellett koncentrálni, hogy mit mond. A derekamban végig őrült fájdalom. Legalább egy kicsit segített volna rajtam. Az asszisztens meg csak sorolta a homeopáthiás szereket, amiket szednem kell. 4 drazsé reggel ebből, aztán délben 3 drazsé abból, aztán este 4 ebből, aztán ezt így tovbb 3 napig, majd három nap után egy másik kombinációban amabból 4...
Adogatta a kis fénymásolt fecniket a termékekről, amiket kiválthatok a patikákban, hogy éjszakára mivel dörzsöljem be magam....

Na ennyit Jurij-ról...

Na de, csak hogy jót is mondjak. Délután elmentem masszőrhöz, mert az orvosom a csontkovács mellett még ezt írta elő. A masszőr egyből ajánlott egy másik csontkovácsot, aki végre meghozta a megváltást. Néhány jól irányzott mozdulattal szinte azonnal megszűnt a fájdalom. Azóta is jól vagyok. Nem akarom őt reklámozni túl nagyon, de a nevét muszáj leírnom: Papp Béla ( A Táltosoknál tanult, Kovács András mellett, most Kecskeméten dolgozik)


249636.2011.04.25. 14:34
   levi079
Jo napot.Koppanyi levente vagyok.Apr 2.an mutottek lagyek servel,Nyiregyhazan.Kifakadt a servem,es surgusegibe vittek be.De egy ismeros sebesz mutott Dr.Szpaszkij Laszlo adjunktus.A nagybattyam ersebesz volt Nyiregyhazan,es evekig eggyutt dolgoztak,o ajanlotta nekem.En nyugott szivvel ajanlom a foorvost,egy tapasztalt,kozepkoru,kedves ember,es kivallo szakember!!!Sok sikert,es jo egeszseget!!!

249180.2011.04.17. 19:06
   caudasyndroma
Sorstársak!!
Felhivnám a figyelmét mindenkinek,a gerincsérv nem játék!!
Okuljatok az én balszerencsémböl!!
2éve operáltak,L.3sérv volt kiszakadva!!
sajnos rossz kezekbe kerültem,de ezzel nem szeretnék senkit untatni!
azóta-vizelet,széklet inkontinenciám van!!,deréktól lefelé 90%érzés kiesés-gát tájéktól,a talpamig elviselhetetlen zsibadás!!
lábfejemet nem tudom mozgatni!!
2éve mankozom!!

mindenkinek ajánlom olvasásra!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://www.emedicinehealth.com/cauda_equina_syndrome/article_em.htm


249178.2011.04.17. 18:47
   caudasyndroma
szia. lehet hogy hegesedés miatt vannak a tüneteid.mindenképpen kérj beutalot,neurologushoz!!

249177.2011.04.17. 18:44
   caudasyndroma
 
Szia.nyiregyházán jó az idegsebészet!!
De azt ajánlom jól válaszdmeg az orvosod!!
mert pelenka is lehet a vége


248721.2011.04.11. 17:29
   bucskone
 
Valaki tud nekem jó tényleg igazán "JÓ" Idegsebészt ajánlani Nyíregyházán??? SOS-ben kellene!!

248129.2011.04.04. 18:16
   vmara1
 
Kedves olvasok, betegetársaim , meggyógyultak vagy éppen lábadozok!
A segítségeteket szeretném kérni pontosabban nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítást tudna adni neadj isten a tapasztalatait megosztaná velem . Már kétszer volt gerincsérv műtétem az L4-es csigolyánál most másfél év múlva ugyanott egy 13 mm-es sérv van már probáltam mindenféle terápiát de sajnos nem huzodik vissza . Az orvos szerint el kellene távolítani a prockorongot és egy titán valamit ültetn be helyette. Tiszteletteljes kérdésem az lenne van-e valakinek ilyen tapasztalata, és ha igen megosztaná-e velem most már nagyon félek két műtét után semmi jóra nem számítok. De azért nem adom fel mindig remélem hogy ujra a régi leszek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Probáljatok meg kitartani.


246684.2011.03.21. 17:45
   madartej
 
Jan.11-én műtöttek.Leszakadt gerincsérvvel /4./
A kórházban sem az orvostól,sem a nővérektől nem kaptam tájékoztatást,hogy mit,és mit nem szabad,vagy kell tenni.
Voltam felülvizsgálaton,ott az orvos adminisztrált,kérdés,hogy fáj-e valahol,válasz fájdalomcsillapító.
Közvetlenül a műtét után szinte panaszmentes voltam.
most úgy 10 hét után nem vagyok jól. Újra fáj a lában , a derekam mintha meg lenne dagadva úgy érzem ,nem akar mozogni, belülről mintha szétfeszítené valami. Nem jó feküdni,ülni,állni , és járni csak rövid ideig.
Szeretném megkérdezni,hogy hol kellett volna felírni,vagy javasolni gyógy tornát,vagy valami utókezelést ?
Aki operált orvos,vagy háziorvos ?

Ha valaki tud kérem segítsen,köszi .


Margit


1234következőutolsóSzponzorált hirdetések