Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban


Fórumok Időrend: növekvő
Megjelenítve (db/oldal): 
Hozzászólások száma: 13 
Levél a moderátoroknakModerátor: patika
 
Cikk betűmérete:

269111.2011.12.29. 14:29
   szuperfater
 
Nekem sokat segítettek a gyógynövények! Tulajdonképpen az egészségemet kaptam vissza, mivel 43 évesen infarktust kaptam és a műtétem után hatféle gyógyszer lett a napi adagom. Ezért kerestem az alternatív megoldásokat. Beleástam magamat az internetbe és sokat megtudtam a gyógynövények erejéről. Felfedeztem azt, hogy a gyógynövényekről a legősibb tudással a keleti gyógymódok képviselői, a kínai-tibeti medicina bír. Ötezer-éves tapasztalat formálta az egyre összetettebb készítményeit. Találtam egy céget, mely nem csak e tapasztalatokat, hanem a titkos császári receptúrákat is összegzi természetes termékeiben. Három hónapos kúrám után helyre állt a vérnyomásom, és azóta is különböző termékeivel javítom szív- és érrendszeri problémáimat. Gyermekei immunrendszere is nagyban megerősödött, a gyógynövények és a biokalcium jóvoltából, azóta alig hiányoznak az oviból.
A megelőzéshez óriási segítséget nyújthatnak a gyógynövények és az ezekből készített táplálék kiegészítők, de a betegség leküzdésében is támaszt jelenthetnek!
Szívesen segítek, itt bővebben ezekről: http://goo.gl/mMWKu


Erre kiváncsi?

Tudjon meg többet!

253205.2011.06.13. 18:33
   simonl
 
Nagyít!
A természet IGAZI EREJE

HRI-VITALION

HRI-TECHNOLÓGIA:
Lényege, hogy a tiszta növényi hatóanyagokat egy célirányosan megtervezett rendszerben kapcsolják egymáshoz. Ezzel egyrészt egymás hatását felerősítik, másrészt intenzíven és a megcélzott betegségre koncentráltan, célirányosan fejtik ki hatásukat. E HRI technológiának tudható be a készítmények kiemelkedő hatásfoka. Nem gyógyszerek, nem helyettesítik az orvosi és gyógyszeres kezelést.
A szervezet saját öngyógyító mechanizmusait segítik, erősítik, támogatják, hatásait rengeteg nagyon jó tapasztalat mutatja!

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:
CSONTRITKULÁS
A szervezet csontépítő folyamatait, a csontépítő enzimeket aktivizálva, a táplálkozás során bevitt kalciumot valóban beépíti a csontokba, visszafordítva a csontleépülés folyamatát. Megszűnnek a fájdalmak, elkezd visszaépülni a csonttömeg;
ÉRSZŰKÜLET
Az érfalakról leoldódnak az elzáródásokat okozó koleszterin, vagy meszes alapú plakkok, lerakódások. Segítségével érműtétek és amputálások is megelőzhetők!
MESZESEDÉS, LERAKÓDÁSOK
Legyen szó akár izületi lerakódásokról, köszvényről, akár gerincoszlop, vagy bármely szervünk elmeszesedéséről, segít a készítmény ezeket lebontani és eltakarítani;
CUKORBETEGSÉG
Sok esetben magának az alapbetegségnek a tüneteit is enyhíti, csökkenthető a bevitt inzulin mennyisége, illetve megszűnnek a túlzott cukorszint-ingadozások. De a betegség valamennyi igen káros szövődményét is segít csökkenteni;
KRÓNIKUS FEJFÁJÁS, FRONTÉRZÉKENYSÉG
A fenti hatások miatt számos pozitív "mellékhatás" is tapasztalható, így a krónikus fejfájások, a frontérzékenységek megszűnése, jobb a közérzet, növekszik a vitalitás, sok esetben javul a hallás, a látás, csökken a magas vérnyomás stb.

Összetétel: Alma, szőlőlevél, hibiszkusz, csipkebogyó, narancshéj, bodzavirág

Klubtag áron hozzájuthat a termékhez.
www.simon.vitalioncsapat.hu


121266.2007.10.02. 13:56
   anon_487970
 
Üdv Mindenkinek!
Most járok itt először és célom, hogy elmondjam és megismertessek mindenkit egy céggel, ami az egészséges életet tartja szem előtt. Termékeink alapanyaga a Ganoderma Lucidum, amit japánban elsősorban a daganatos betegségek kezellésében használnak sikerrel. Másodsorba jó hatással van a népbetegségeknek számító magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás, magas koleszterin szintre is. Nézd meg honlapomat: www.ganoegeszseg.shp.hu
Célunk Magarországon egészséges generációt nevelni!
Üdvözlettel: Ildikó


119794.2007.09.16. 17:11
   anon_495107
Szia, Evilu!

Sajnálom, de én nem tudok ilyesmivel szolgálni, és azt hiszem, Kaposvár is messze van. Az egyetlen gyógynövényszerűség, ami megterem nálunk, az a menta. Semmi más nem élte túl, amit megpróbáltunk telepíteni.

Azért remélem, hogy valaki erre téved, és tud segíteni neked!


119780.2007.09.16. 14:29
   anon_486052
 
Én medvehagyma gyökér után érdeklődöm. Szeretnék medvehagymát a kertbe. Tavasszal kaptam 1 db-ot, de sajnos az idei nyarat nem bírta ki, hiába öntöztem. Kérdésem: van-e valakinek, aki tudna nekem pár darabot adni. Kaposváron lakom. Előre is köszönöm.
Évi


119103.2007.09.07. 18:22
   anon_495107
 
Most mondok egy példát, hogy ne csak mellébeszélésnek tűnjön az egész. Mert egyáltalán nem az.
Tehát a már említett könyvet (Maria Treben: Egészség Isten patikájából) fellapozva szinte minden betegségre találhatunk alternatív gyógymódot; az enyhétől az egészen súlyosig. Könnyedén utánanézhetünk, hogy rokonunk, ismerősünk, barátunk panaszára vagy a saját problémánkra milyen gyógymódot javallott alkalmazni.
Tehát íme egy személyes példa. Jó néhány éve szemölcsszerű, de annál sokkal apróbb "dudorok", bőrelváltozások voltak a tenyeremen. Az egyik, a hüvelykujjamon, már nagyon régóta meg volt, de nem zavart. Aztán szépen lassan megjelentek hasonlók a tenyeremen, az ujjaim belső felén, mindkét kezemen. Semmiben sem zavartak, és nem voltak szembetűnek, de azért ez mégsem volt természetes, úgyhogy eldöntöttem, kb. 1 év után, hogy most már jó lenne, ha eltűnnének... És akkoriban rátaláltam a fenti könyvre. Gyógynövények szerint van felosztva, de a végén van egy lista a különböző betegségekről. Mivel az én panaszom leginkább a szemölcsre hasonlított, ezért megnéztem az arra vonatkozó részt. A könyv vérehulló fecskefüvet javasolt. (Tudom, hogy elég furcsán hangzik a neve, de tényleg létezik ilyen növény. ) A környéken nem találtam, de ismertem egy idősebb urat, aki a kertjében a legkülönbözőbb gyógyhatású növényeket termesztette. Elmentem hozzá, aki adott néhány tövet (ezek sajnos nem maradtak meg nálam), de ott helyben is "kezeltem" magam. A növény szárának sárga színű levét csepegtettem a problémás helyekre. Azt nem mondhtaom, hogy rögtön felszívódott mindegyik, erre senki se számítson, de néhány alkalom után, mintha tényleg kisebbek lettek volna... Mivel nem tudtam állandóan biztosítani a friss növényt, ezért aztán egy homeopátiás-alternatív gyógymódos-gyógynövényes üzletben (ilyenek már szinte mindenütt vannak) keresgéltem vérehulló fecskefüves készítmény után. Találtam is egy kenőcsöt. Kenegettem vele a dudorokat néhány hétig, és egyre kisebbek, halványabbak lettek. Végül 1-2 hónap után teljesen és végérvényesen megszűntek. A mai napig sincsenek hasonló panaszaim.

Hát, remélem, hogy más is, bármilyen problémája van is, bátran és bizalommal fordul a gyógynövényekhez.


118854.2007.09.05. 08:30
   anon_559988
 
Nagyon sok jó termék van a piacon, ezért Én is szeretnék hozzáfűzni egy gondolatot! Ismerem szinte mindegyiket.
A döntésemhez ez is hozzájárult.
S ha már gyógynövényekről beszélünk, ideje megismernie mindenkinek azt a rendszert, amely a legmagasabb hatásfokkal rendelkezik. S itt nem ámításról, elferdített információkról van szó!
Ennek a levédett gyártástechnológiának köszönhetően egyedülállóan tiszta, és élő anyag a végeredmény.
"azok vagyunk amit megeszünk" Ezt Hipokratesz mondta nagyon nagyon régen! Mert a hasznos mellé bevisszük a segédanyagokat is, ami majd később megmutatkozik.Itt a guargumi botrány, s sorolhatnám.....Megnézi-e valaki, a dobozon az összetételt? Vagy tudja-e mi micsoda???
www.marpi.shp.hu egy információ,,,


118312.2007.08.30. 15:59
   anon_495107
 
Kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen tapasztalataitok, élményeitek vannak a gyógynövények hatásával kapcsolatban! Segítettek-e, esetleg nem volt eredménye a módszernek? Várom véleményeiteket!

118309.2007.08.30. 15:47
   anon_495107
 
Igazából a gyógynövényekkel való gyógyításnak több módja is van, például házilag begyűjteni az adott növényeket, feldolgozni, és előírásnak megfelelően alkalmazni.
Ehhez nyújtanak segítséget a témával foglalkozó könyvek, például az, amit a 2. hozzászólásban ajánlottam. Ez a körülményesebb módszer, bár tény, hogy a frissen szedett gyógynövények a leghatásosabbak. Ebben az esetben azonban nagyobb a tévesztési lehetőség, hiszen könyvből nem lehet mindent megtanulni. Az ábrák ellenére is össze lehet téveszteni a növényeket, és rosszul is el lehet őket készíteni, bár tényleg a home-made módszer a leghatásosabb. De hát, nem mindenki él olyan környezetben, ahol maga tud szedni gyógynövényeket.

Erre nyújtanak megoldást a herbál-üzletek, amik viszont szinte minden városban elérhetőek. Az ott árult termékek szintén gyógynövényekből készültek, egy kis gyári finomítás és kozmetikázás után jönnek ki a kenőcsök, porok, teakeverékek, pakolások, de azért mégis van jótékony hatásuk, és ez a módszer könnyebb is, mint a házilag készített tinktúrák, krémek, forrázatok összeállítása.

Tessék választani! A hangsúly a gyógynövényeken van.


118305.2007.08.30. 15:31
   anon_495107
Szia, Kockaretek!

Örülök a sikerednek, és annak, hogy másoknak is jót tettek / tesznek a gyógynövények. És az is jó dolog, hogy a nyugati orvoslás után az alternatív gyógymódokhoz fordultál. Ez talán jelzi azt is, hogy már nem "boszorkányságnak" és átverésnek tartják például a kínai orvoslást, ami szintén nem a mesterséges gyógyszerek híve...

Félreértés ne essék, én is járok orvoshoz, ha kell, bízom az orvosokban, hiszen ők minden tőlük telhetőt megtesznek, de vannak helyzetek, amikor nem tudnak hatásosan segíteni. Ilyenkor lehet az alternatív módszerekhez fordulni, kiegészítő kezelésként például.

Mindenesetre gyógyulj továbbra is!


118211.2007.08.29. 16:13
   anon_484616
 
Szia!
Nekem elég komoly allergiás tüneteim voltak másfél évvel ezelőtt, ekcéma tetőtől talpig, és a bőrgyógyász nem tudott mit kezdeni vele, még rühvel is kezelt, allergiavizsgálattól se lettem okosabb. Elmentem természetgyógyászhoz, aki Sunrider termékeket adott nekem, ezek mind gyógynövény tartalmú teák-kapszulák. Tisztító teát és immunerősítő kapszulát szedek egy éve, és nagyon szépen csökkennek a tüneteim. A teljes összetevőit nem tudom ezeknek a termékeknek, de a lényeg, hogy használnak, és az tradicionális kínai orvoslás alapján rakták össze ezeket, ami nekem már bizalmat ébresztő, mert holisztikus szemléleten alapul, és a probléma mélyére megy, nem csupán a tünetet kezeli.


118083.2007.08.28. 12:00
   anon_495107
 
És aki nem jártas a témában, az nézzen körül itt, a Házipatikán, vagy látogasson el a www.gyogynoveny.lap.hu oldalra.

Aki esetleg nyomtatott formában szeretné bővíteni ismereteit a gyógynövényekkel kapcsolatban, az lapozza fel Maria Treben "Egészség Isten patikájából" című könyvét (Hunga Print Nyomda és Kiadó). Ebben a kiadványban az olvasó megismerkedhet a főbb gyógynövényekkel, alkalmazási módjaikkal, illetve hatásukkal, valamint olvashat a sikertörténetekről is.

Jobbulást!


118082.2007.08.28. 11:53
   anon_495107
 
Üdvözlök mindenkit!

Manapság ismét kezd felélénkülni az érdeklődés a gyógynövények iránt. Régen kuruzslásnak tartották az ősi bölcsességet, miszerint egyes növények gyógyító hatással rendelkeznek. Ma már vizsgálatok bizonyítják, hogy némely növényfaj kedvező hatást gyakorol az emberi egészségre. Ebbe a kategóriába rengeteg növény tartozik. Vannak kevésbé hatásosak, és vannak olyanok is, amelyek valósággal csodákra képesek. Nemhiába mondja a régi világ: fűben, fában orvosság.

És ha belegondolunk, tudományos alapon, tudjuk, hogy minden erőnek van egy ellentétes hatású párja. Ha léteznek betegségek, akkor vannak természetes gyógymódok is. Valamint sok gyógyszer és kozmetikum növényi kivonatokból készül, azoknak természetből fakadó jó tulajdonságaira támaszkodva. S habár ezeket a termékeket egyre inkább felváltják a szintetikus gyógyszerek, a kereslet mégis nő a természetes gyógyhatású készítmények irányt.

Várom a tapasztalataitokat és véleményeteket a gyógynövényekkel kapcsolatban!

Üdvözlettel:

Nóra
Szponzorált hirdetések