Sziasztok! 1 kérdéssel fordulok hozzátok és szeretném ha tudnátok segíteni, hogy mit tegyek!? Május 10- én jött meg és most nyálkás vér folyik , mi lehet az oka, Köszönöm ha tudtok segíteni!!
Udvozletem mindenkinek!
Azzal a problemaval fordulok ide:marc.6-an jott meg a mensesem20-an mult el,elvileg,de meg mindig tart 2 napja meg vereztem,most meg barna folyasom van,es leszakad a derekam.
Voltam korabban,a mult honapban nogyogyasznal,mert sokaig verzek,es a fajdalmam nagyon eros 2 napig,kb2 level gyogyszer elmegy ilyenkor.
Azt mondta a nogyogyasz mert nem szedek fogamzas gatlot.
Amugy nem is szedhetek,mert antiepilepticum gyogyszert szedek,meg nem szednek mert trombozis stb...
regen szedtem es magasvernyomast idezett elo..
Mit tegyek?32-eves vagyok.gyerekem nincs.
azt szeretnem ha a fajdalmam enyhebb lenne.
Elore is koszonom,ha valaki tud mondani valami biztatot.
Udvozlettel:Meli.
Jó napot kívánok!Én egy kétségbe esett 24 éves 2 gyermekes anyuka vagyok.Szeretnék érdeklődni hogy október 27-én volt utóljára menszeszem azóta nem de ma volt egy barna folyásom ez azt jelenti hogy terhes vagyoki vagy csak be van gyulkadva a petefészkem?Várom válaszukat.előre is köszönöm
Lehet de mi van ha valami fertőzés? Itt van egy orvos aki gyorsan válaszol: http://www.intimflora.hu/orvos/?recent bár lehet hogy ezen az oldalon is találnál. És hogy vagy egyébként így az abortusz után?
Lehet de mi van ha valami fertőzés? Itt van egy orvos aki gyorsan válaszol: http://www.intimflora.hu/orvos/?recent bár lehet hogy ezen az oldalon is találnál. És hogy vagy egyébként így az abortusz után?
Nekem az a problémám van hogy július 21.én abortuszom volt, és a mai napon barna folyásom jelentkezett hogy a ketttő lehet össszefüggésben egymásssal ez lenne a kérdésem!! A válaszokat előre is köszönöm!!!
Nekem az a problémám van hogy július 21.én abortuszom volt, és a mai napon barna folyásom jelentkezett hogy a ketttő lehet össszefüggésben egymásssal ez lenne a kérdésem!! A válaszokat előre is köszönöm!!!
Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne,hogy már 1 éve próbálkozunk a babával a férjemmel........sikertelenül!Az utólsó két menstruációm érdekes volt!az időtartama kb4 napos volt,majd elmúlt ,majd rá 4napra barnás folyadék jött ki belőlem,és nagyon fáj a derekam és a hasam is,mint amikor meg amikor meg akar jönni!Tudna nekem valaki választ adni arra,hogy ez mi lehet?
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Aki tud, kérem segítsen!
A problémám: 04.13-án 27. napra elkezdtem vérezni nagyjából 17-18áig tartott. Viszont azóta folyamatos barna folyásom van, ami elég kellemetlen ...
E mellé ma még társult egy enyhe szúró fájdalom.
Vajon mi lehet a háttérben???
Sziasztok!
23 vagyok, és eddig mindig rendes volt a mensesem, de múlt hónapban 2-3 napig volt barnás folyás, 3. nap végére rendesen megjött, utána két napig volt rendesen piros színű, utána való napon barnás és pirosas színű de kicsit több piros, utána 1-2 napig megint barnás. Tegnap jött meg rendesen 28 napra a múlt havi első barnás naptól számítva, tegnap is és ma is még barnás minden.
Eddig a legelső napon, és az utolsó 1-2 napon volt ilyen, a második-negyedik maximum 5. napon mindig piros volt, rendes. Mi lehet az oka?
szijasztok én 14 vagyok. 1 hónapja jött meg és most vettem észre egyik reggel a bugyimon ezt a barna folyást és 3 napja ez van nem tudom , hogy mit jelent . Nem szeretnék szólni anyának mert ő biztos elvinne nőgyógyászhoz és én nagyon szégyellős vagyok . Segítenétek nekem , hogy mi ez és hogy szóljak-e anyának?
Sziasztok!
Azért írok ide mert nekem is hasonló problémám volt a napokban,és egyértelmű válaszokat találtam rá,gondoltam beírom nektek ide,hátha segítek vele
"A menstruáció előtt és után észlelt barnás folyás nagyon egyszerű jelenség, ez is vérzés, csak olyan kis mennyiségű, hogy a vérfesték a hüvely savas vegyhatásától így átszíneződik.. Ez
teljesen természetes dolog, nem kell aggódnia miatta. Ilyen esetekben előfordul, hogy a peteérés, illetve a sárgatest működése nem teljesen szabályos, és nehezített lehet a teherbe esés. erről hormonvizsgálat révén könnyen meg lehet győződni. Ha teherbe esik, valószínűleg semmi problémát nem fog okozni ez a tünet. ( nekem volt egy terhességem,és az előtt is tapasztaltam már ilyet,ezért gondolom ez tényleg így van - divus )
A menstruáció előtti napokban észlelt barnás vérezgetésnek minden bizonnyal az az oka, hogy nem megfelelő a sárgatest hormon szintje, ennek a hátterében pedig állhat az is, hogy nem kielégítő a peteérés. Amíg nem szeretne teherbe esni, addig lehet kezelni a problémát tünetileg, ha viszont babát szeretne, akkor valószínűleg szükség lesz egy kis gyógyszeres kezelésre."
Nekem még az igazi első menstruációm még nem jött meg, és erra a "barna folyásra azt hittem, hogy az, de akkor mégsem? És mi ez? És ennek semmi köze az "igazihoz". Nekem elötte fehérfolyásom volt kb egy évig.
sziasztok !
Van ötletem, mert én ugyan ebben a cipőben vogyok.
3 évig szedetett velem a volt dokim egy olyan f.gátlót, ami sem az életkoromnak, sem a súlyomnak nem felelt meg.
Pár napja kaptam egy másikat. Remélem ez már a jó lesz.
Ez alatt az idő alatt nekem is ilyen barnás folyásom volt időszakosan eleinte, de 1-2 nap és elmúlt.Aztán 2 hete nem akart elmúlni, elmentem egy másik dokekrhez, aki nem mellesleg emberségből dícséretes, és ő felvilágosított.
az történt ugyanis, hogy a szervezetem így próbált védekezni a gyógyszer ellen.
Gondoltam megosztom az én is történetem, hátha segítek ezzel valamelyest.
Sziasztok.18 éves vagyok, cypromixet tablettát szedek, azonban 5 napja elfogyott, és nem tudtam még beszerezni újabb dobozt.A menstruációm május 3.án jött meg. 4 napja gyomorrontásom volt, és sokat hánytam.Ma reggel szagtalan barna folyásom volt.Szerintetek az mitől lehet?Elöre is köszönöm.Erika
Sziasztok!Van egy kis problémám és gyanús,h a gyógyszer miatt!Lindeinette 20 !Holnap kéne abba hagynom a havi gyógyszert,de már ez a második hete,hogy valami barnás vagy véres folyásom van!Fogalmam sincs miért?Valakinek van véleménye vagy esetleg hasonló tapasztalata?Előre is köszi
Szia dori 13! Szerintem ezeket a dolgokat édesanyáddal kéne megbeszélned mert egy kicsit fiatal vagy ahhoz hogy ilyen portálon érdeklődj.azt hiszem édesanyád esetleg nem tudja a választ valamire elvinne egy nőgyógyászhoz. Ezt csak azért mert én is anya vagyok és van egy lányom és biztos hogy nem örülnék ha vadidegen emberektől érdeklődne mi a menstruáció .Azt hiszem kitérnék a hitemből.Nem megbántani akartalak csak közöltem a tényeket .anett29