Hírlevelek
Regisztráció
Kórházak adatlapjai

Az év kórháza 2012

Kalocsa Városi Önkormányzat Szent Kereszt Kórház

11.

Eddigi értékelés


Információk, kapcsolat:

Cím: 6300 Kalocsa, Kossuth Lajos u. 34-36.ÚtvonaltervTérkép

Igazgató: Dr. Vadász Mária

Tel.: 78/ 564-001

Fax: 78/ 564-137

Web: www.kalocsa-korhaz.hu

Kórházbemutató
Ugrás a témába

Utolsó vélemény a kórházról

#1.

komoly

előzmény: #2.

2012.11.08 10:20

Sziasztok engedjéttek bemutatkoznék Lengyel Mihálynak hívnak.Ha megengeditek én is hozzá szólok a kórház jó híréhez.Amijen nehéz a megélhetés és megtartani a jó lehetűségét kérlek beneteket segítcsük ezt a kórházat jó szavazattal.Én rólam sajnos régótta beteg vayok és abban a betegség miatt sokszor vagyok bent,de szép épülettek vanak a területtén,és van benne szép parkja is.És főleg jó orvosok és kíváló nővérek is.Egyszóval a kórház mindet megtesz a betegekért.
További hozzászólásokért kattintson:Ugrás a témába

Amennyiben az oldalon Ön is közzé kívánja tenni hozzászólását, kérjük, azt konkrét tapasztalatai alapján és az általánosan elfogadott normáknak megfelelő megfogalmazásban és stílusban tegye. A szerkesztőség mindezek mellett is fenntartja magának a jogot arra, hogy az elveivel ellenkező tartalmú vagy stílusú szövegeket az oldalról eltávolítsa. Vissza a főoldalra

Az Év Kórháza szavazás 2012. december 16-ig tart. A szavazáson minden állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő, fekvőbeteg-ellátást végző intézmény részt vesz. Öt kategóriában kell értékelni; minden kategóriában az egyes a legrosszabb, az ötös a legjobb értékelés. Érvényes szavazatot csak az adhat le, aki mind az öt kategóriában értékeli az adott intézményt. Szavazatot érvényesíteni csak Facebook-fiók megadásával lehet. Egy fiókkal egy intézményre egyszer lehet szavazni. Egy fiókkal legfeljebb öt különböző intézményre adható le szavazat. A szavazás hitelességének biztosítása érdekében csak azokat a szavazatokat vesszük figyelembe, amelyeket 30 napnál régebbi bejegyzéssel vagy 30 napnál régebbi like-kal vagy 30 napnál régebben feltöltött képpel rendelkező Facebook-fiókkal érvényesítettek. A Facebook-fiókokat egy "HáziPatika.com" Facebook-alkalmazás segítségével ellenőrizzük. Az érvényesítést csak abban az esetben tudjuk elvégezni, ha engedélyezi az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen a fiók alapadataihoz (név, felhasználónév, Facebookon használt e-mail cím, Facebook-azonosítószám), továbbá az alábbi kiegészítő adatokhoz: adatlap, nyilvános fotók és videók, üzenőfali bejegyzések. A kiegészítő adatokhoz való hozzáférésre csak a szavazat megerősítése érdekében van szükség; ezeket az adatokat nem tároljuk és más szolgáltatásunkban nem használjuk fel. Amennyiben hozzájárul, a Facebook-falán bejegyzés jelenik meg a szavazás tényéről.