A legfurcsább karácsonyi kérések 2007-ből

Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

A ABC News 2007-es közvélemény-kutatása kiderítette, hogy milyen érdekes dolgot kívánnának maguknak a felnőttek karácsonyra.
A kívánságok között gyakoriak a humanitárius jellegűek, sokan kívántak szeretetet és békét, de volt néhány szokatlan kérés, az egyik megkérdezett például új fogakat kért volna magának - ha levelet írt - vagy írt volna - volna a Mikulásnak, aki a karácsonyi ajándékokat viszi Amerikában.

A tanulmány kimutatta, hogy tavaly az amerikaiak 10 százaléka új kocsira vágyott.

6 százalékuk szeretett volna készpénzt, az összeg pedig 300 ezer dollártól 10 millió dollárig terjedt. Az összeget becsomagolva és szalaggal átkötve kellene elküldeni a bankba, javasolta egy minneapolisi asszony, aki még azt is hozzátette, hogy "szeretném kifizetni a számláimat!"

Az egyik texasi levélíró, aki addig csűrte-csavarta az "egy" ajándék-kérés szabályát, hogy végül kért pénzt, kölcsönt, egy nyertes lottószelvényt, és egy új autót, de nem is akármilyent: egy Bentleyt!

Számos nő ékszerekre vágyik, míg a férfiak olyan dolgokra, mint például az egy teljes idényre szóló bérlet a St. Louis Cardinals meccseire, vagy elektromos gépek, sőt volt aki egy csinos, magas barna nőt szeretett volna a Mikulástól Karácsony reggelé.

A tanulmányból kiderült még néhány szokatlan kívánság, mint egy hatezer négyszögöles faház, vagy egy férfi vágya, aki 30. születésnapjára egy függőágyat, és egy kárpit-tisztítót kért.

Volt olyan, aki egy új férjet akart, de voltak teljesíthetetlen kívánságok is. Az egyik asszony New Jerseyből kijelentette: "Azt szeretném, ha a férjem, aki elment, visszatérne hozzám. De nem fog, mert már meghalt."

Egy másik nő arra vágyott, hogy az édesanyja térjen vissza hozzá, egy nyugdíjas pedig arra, hogy: "Bárcsak itt lennének velem az unokáim." Egyszerű kívánság is volt: "Egy család. Azt akarom, hogy körülöttem legyenek!" - mondta egy egyedülálló férfi.

Egy idős, Tennessee-ből való hölgy pedig társaságra vágyott: "Túl öreg vagyok már az ajándékokhoz" - mondta.

Egy másik ember a tüdőráktól szeretett volna megszabadulni, és volt olyan is, aki arra vágyott, hogy képes legyen ismét járni.

Kapcsolódó cikkek

Aktuális
Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Biohasonló gyógyszerekBiológiai terápia

Biohasonló gyógyszerekMennyire hasonló a biohasonló?

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Új rákellenes gyógyszerekonkológia

Új rákellenes gyógyszerekAz EU országai közül Magyarországon a legmagasabb a daganatos megbetegedések okozta halálozási arány

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag