Biotechnológia az öregedés ellen

Kövesse a HáziPatika Facebook oldalát!

Új technológiával készülő, bőröregedést lassító készítményeket forgalmaz egy svájci biotechnológiával foglalkozó cég. A szérumok a bőrápolás legmagasabb kategóriájába, a cosmeceuticalok csoportjába tartoznak. Egyes vélemények szerint ki lehet váltani velük olyan kezeléseket, mint a botulotoxin-, kollagén-, vagy hyaluronsav-injekciózás.

A Herb Pharma termékek a hatást a bennük található peptidek segítségével érik el. A biokémiai és bőrgyógyászati kutatások során kifejlesztett peptid olyan forradalmi felfedezés, amely képes bejutni a bőr mély rétegeibe és ott kifejteni regeneráló, sejtépítő hatását, mindeközben csökkentve a Snare Komplex (az izom összerándulásáért felelős 3 komponensű receptor) kialakulásának esélyét.

Ezek szérumok a plasztikai beavatkozások biztonságosabb, gyengédebb, kevésbé költséges, de ugyanakkor hatásos változatai. A szérumok a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolják otthoni alkalmazással, mint a műtétek, csak a kötőszövet megsértése és injekciók nélkül.

Egyes szerek a bőr kollagén szintjét emelik meg, mások telt ajkakat, feszes kebleket kölcsönöznek. Segítségükkel könnyebben megállítható a ráncosodás, felfrissítik az elnehezült lábat, segítenek helyrehozni a bőrhibákat, megakadályozni a nyaki elzsírosodást, toka kialakulását. Ezekkel már eséllyel vehetjük fel a harcot a kéklő hajszálerekkel, szem környéki párnákkal és a karikákkal, vagy az érzékeny bőr kipirosodásával, mély és hangsúlyos ráncokkal.
Gyere és fuss az életmódváltókkal!
Ha kérdése van, kérdezzen szakértőnktől!

Kérdezzen Ön is!

Szakértőink által már megválaszolt kérdések száma:

Orvos válaszol

Kapcsolódó cikkek

Aktuális
Munkahelyi stressz tesztStressz

Munkahelyi stressz tesztFeszült? Úgy érzi, túl stresszes az élete?

Az intim szőrtelenítés veszélyeiSzőrtelenítés

Az intim szőrtelenítés veszélyeiMilyen veszélyeket rejthet magában a csupaszság?

Miért lehet fájdalmas az együttlét? Szexualitás

Miért lehet fájdalmas az együttlét? A jelenség mögött gyakran nőgyógyászati problémák állnak

Frissítse fel a lábait!Lábápolás

Frissítse fel a lábait!Egy hosszú nap után fáradtnak, nehéznek érezte a lábait? Tippünk!

A beteg kutat, segítenünk kell nekiOkosgyógyszer

A beteg kutat, segítenünk kell nekiLimfómánál is életet menthet a józan ész

Életmódtippek aranyereseknekAranyér

Életmódtippek aranyereseknekA legfontosabb: rendszeresség és higiénia

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Miért feketék a mitesszerek?

Tippek

Az érett bőr tisztítására a vizes-olajos emulziók a legjobbak, mert megőrzik a bőr saját, enyhén savas védőköpenyét. Kiválóak az olíva-, jojoba-, szója- vagy mandulaolajos elegyek.