Biotechnológia az öregedés ellen

Kövessen minket!

Új technológiával készülő, bőröregedést lassító készítményeket forgalmaz egy svájci biotechnológiával foglalkozó cég. A szérumok a bőrápolás legmagasabb kategóriájába, a cosmeceuticalok csoportjába tartoznak. Egyes vélemények szerint ki lehet váltani velük olyan kezeléseket, mint a botulotoxin-, kollagén-, vagy hyaluronsav-injekciózás.

A Herb Pharma termékek a hatást a bennük található peptidek segítségével érik el. A biokémiai és bőrgyógyászati kutatások során kifejlesztett peptid olyan forradalmi felfedezés, amely képes bejutni a bőr mély rétegeibe és ott kifejteni regeneráló, sejtépítő hatását, mindeközben csökkentve a Snare Komplex (az izom összerándulásáért felelős 3 komponensű receptor) kialakulásának esélyét.

Ezek szérumok a plasztikai beavatkozások biztonságosabb, gyengédebb, kevésbé költséges, de ugyanakkor hatásos változatai. A szérumok a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolják otthoni alkalmazással, mint a műtétek, csak a kötőszövet megsértése és injekciók nélkül.

Egyes szerek a bőr kollagén szintjét emelik meg, mások telt ajkakat, feszes kebleket kölcsönöznek. Segítségükkel könnyebben megállítható a ráncosodás, felfrissítik az elnehezült lábat, segítenek helyrehozni a bőrhibákat, megakadályozni a nyaki elzsírosodást, toka kialakulását. Ezekkel már eséllyel vehetjük fel a harcot a kéklő hajszálerekkel, szem környéki párnákkal és a karikákkal, vagy az érzékeny bőr kipirosodásával, mély és hangsúlyos ráncokkal.
Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?
További cikkek
Hozzászólások

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Melyik az a testrészünk, ahol nem alakulhat ki pattanás?

Tippek

Minden szélsőséges fogyókúrát megsínylenek a bőr elasztikus rostjai. Egy-két kiló súlyfeleslegért nem szabad bántani a bőrt, egy kis masszázs és sport megoldást jelenthet.