FIGYELMEZTETÉS

18

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek
az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V.
kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.

Gruppenszex, csoportszex, csapatjáték

Kövesse a HáziPatika Facebook oldalát!

Alapjáraton a szex két főre tervezett akció. A fejlett emlős néha továbbfejleszti a résztvevők számát. Az emberrel is előfordul.

Felfokozott örömök

Ami jólesett a kettőnek, az még jobb lenne többeknek? Szabad a vásár: most aztán gátlások nélkül eshetünk bűnbe! Vajon kinek van joga bűnnek nevezni bárkinek bármilyen szexuális szokását? (Kivétel az erőszak, ami ugye házassági keretek között is tilos a XXI. században!) Sok pár az érzelmi kiürülést akarja megúszni a csoportszex kísérletével. Némi lenézés van e mögött: használni akarják az újabb partnert - unalom ellen. Nézzen magába mindenki, azonnal rájöhet, hogy nem kívánna pótszerként szerepelni senki párkapcsolatában. Ha azonban a motiváció valódi vágy, csipetnyi kíváncsiság (és nem valami sznobság!), adott egy alkalom, hirtelen támadó ötlet, akkor mehet, persze csak minden résztvevő teljes beleegyezésével. Ezt a jó szokást mindvégig meg kell tartani! Ahogyan a kétszemélyes szexnél, úgy a csoportosnál sem történhet egy gesztus-, mozdulat, kezdeményezés se a másik akarata ellenére. Fokozott örömre számíthatnak-e a fokozott létszám esetén? Ez lehetőség, de nem ígéret. Ilyenkor fontossá válik a pillanatnyi hangulat, kreatívvá tehet a körülötted lévő ismerős és ismeretlen személy jelenléte. Ez jótékonyan segít legyőzni a gátlásokat és hárítani a szokásos érzelmi játszmákat.

Kinek a tulajdona?

Jé, itt egy láb! - nem az enyém, nem a tiéd, vajon kié? Jé, itt egy kéz: új illatú, más tapintású! Adok egy kéznek, adok egy lábnak, kapok egy szájtól, adok egy intim testrésznek, körbe-körbe adakozunk, mindig találhatsz kitapintható testtájakat, koncentrálhatsz arra, aki épp téged kényeztet, közben simogathatsz mást, aki neked örül, tombol a dili, a bizalom feltétel nélküli, a kapható öröm új és más, a gyerekeidnek és anyádnak ezt soha nem meséled el. Az együtt érkező pár nem sajátíthatja ki egymást, itt és most kommuna van, mindenkinek minden része bedobva a közösbe. Figyelem! Ez nem reklám, csupán elemzés, az életedből örökre kihagyható, senki nem ítélhet ezért jobbnak vagy rosszabbnak, te se tedd.

Kinek a kedvére?

Általában a kialakult párok "vesznek be" maguk közé még valakit vagy másik párt. Előfordul, hogy hónapokig tervezik, vitáznak, játszanak a gondolattal, sőt, válogatják a kiszemelt csoporttagot. Lásd fent a személyek használatáról szóló véleményemet. Ha a pár egyik tagja van besózva az ötletétől, nem kell a másiknak a kedve ellenére belemenni! Inkább a férfiak ötlete a gruppenszex, és inkább még egy (két?) nőt vennének be a játékba. Jó érveket szoktak felhozni: "legalább a jelenlétedben vagyok más nővel", "így legalább nem csallak meg!", "nekem úgy is te kellesz". Elfogadható az ajánlat, ha a páros női tagja is alanyi jogon akarja és nem érzelmi zsarolásra.

Csak óvatosan!

Ha ágyunkkal-testünkkel nem monogám módon vagyunk adakozók, fokozottan kell vigyáznunk a nemi úton terjedő betegségekre, fertőzésekre. Csakis akkor lehetünk szexuálisan felszabadultak, ha gondoskodtunk fogamzás- és betegséggátló technikákról. Hiszen most a civil szexről beszélünk, s nem a pornószínészek életéről.

Féltékenység és identitás-zavar

Hozható-e férfi a közös ágyba? Nos, itt már sűrűbben vétóznak a párok férfi tagjai, lásd: homofóbia, félelem attól, hogy bárki homoszexuálisnak véli. Férfiszöveg: "nem vagyok én homoszexuális, inkább akkor leszbikus, hisz én is csak a nőket szeretem!" Félelem attól, hogy a másik férfi is izgató lehet számára, nem csak egy másik nő. Félelem a férfi-rivalizálástól, a - szó szerinti és átvitt értelemben való - megmérettetéstől. Ha úgy adódik, hogy egy pár egy másik párral próbálja ki a csoportszexet, a férfiak akkor is kerülik a férfi érintését, ennél jobban csak azt, hogy őket férfi érintse. Bármilyen vagánynak képzeli magát, aki részt vesz a csoportos szexben, kulturált szexusnak csakis az előítélettől mentes szexuális gondolkodást nevezzük.
Gyere és fuss az életmódváltókkal!
Ha kérdése van, kérdezzen szakértőnktől!

Kérdezzen Ön is!

Szakértőink által már megválaszolt kérdések száma:

31901

Orvos válaszol
Aktuális
Miért kell nyáron erősíteni az immunrendszert?Probiotikumok

Miért kell nyáron erősíteni az immunrendszert?Probiotikus baktériumok nélkül nincs egészséges ember

Az álmok valóra válnak. Cukorbetegként isCukobetegség

Az álmok valóra válnak. Cukorbetegként isAz utóbbi 12 évben megduplázódott a cukorbetegek száma Magyarországon

	Kiknek jók az energiamentes édesítőszerek?Édesítőszerek

Kiknek jók az energiamentes édesítőszerek?A tudatosan táplálkozók számára is jó választás

Ez történik, ha átvilágítanakArctisztítás

Ez történik, ha átvilágítanakMelyik képalkotó eljárás miben segít?

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Hidegfront

Maximum:
+30, +36 °C
Minimum:
+18, +23 °C

Hazánkban pénteken délelőtt nyugat felől felszakadozik a felhőzet, a legtöbb napsütésre a Dunántúlon élők készülhetnek.

Egészséget befolyásoló hatások:
közepes, erős

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag