bezár

FIGYELMEZTETÉS

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek
az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V.
kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.

Elmúltam 18 évesNem múltam el 18 éves

A nők is akarják a csoportos szexet

Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

  Medipress

Az ausztrál nők a férfiakkal egyformán kívánnak csoportos szexben részt venni, és majdnem olyan gyakran kezdeményezik is.

Az ország második legnagyobb társkereső honlapjának felméréséből kiderül, hogy a válaszadók majdnem 40 százaléka a csoportos szex résztvevőinek egyenlő nemi eloszlásáról számolt be, miközben további 30 százalék szerint a férfiak, 30 százalék szerint pedig a nők vannak többségben.

Majdnem ugyanannyi nő gondol a csoportos szexre, mint férfi - 46 százalék az 54 százalékhoz képest a RedHotPie.com.au felmérése szerint, amelyet 1,5 millió tagja közül 8 763 fő töltött ki. A csoportszexben résztvevők szűk többsége a szinglik helyett pár, és a legtöbb pár közösen vesz részt benne.

A felmérést azután indították el, hogy híre ment a rögbi liga csoportszex kultúrájának, amely Matthew Johns, korábban a Nemzeti Rögbi Liga sztárjának televíziós és edzői állásába került. A csoportos szex leggyakoribb okai az izgalom, a változatosság, és a hosszabb kapcsolatok felélénkítése. A csoportos szex leggyakrabb formája háromfős, noha a válaszadók egyharmada szerint a legnagyobb csoport, amelyben részt vettek, öt vagy több főből állt. A résztvevők nem csinálják ezt rendszeresen, 40 százalékuk elmondása szerint egyszer próbálták ki, és tízből közel egy hetente-havonta csinálja. 80 százalékuk szerint az egész jó szórakozást jelent, persze mindenki jogainak tiszteletben tartásával. Azok, akik megbánták, főként a túlzott alkoholfogyasztást, a partnerek közötti féltékenységet és azt okolták, hogy nyomás hatására vettek csak részt az egészben.

A honlap kapcsolat-szakértője, Geoff Barker szerint a felmérés azt sugallja, hogy az ausztrál nők szexuálisan felszabadultabbak, mint a férfiak. "Azt hittem, a férfiak felé mutat a mérleg nyelve, de a valóságban a nők ugyanúgy vágynak a csoportos szexre" - nyilatkozta.

"A nők az ausztrál férfiakkal ellentétben nem érzik úgy, hogy a társadalom bírálja vagy figyeli őket. A nők szexualitását a média és a férfiak bátorítják. A férfiak kissé félénkebbek a szex terén." Szerinte a rögbi liga történetei rossz fényt vetnek a csoportszexre.

"Ez a dolog már az ősidők óta tart. Nem fejeződik be pusztán azért, mert a társadalomnak nem tetszik. A beleegyezés nagy szerepet játszik ebben. Ha ilyen szörnyen festik le a dolgot, csupán a szőnyeg alá seprik, az emberek pedig szégyellni fogják. Az élet rövid. Annyit kell megtapasztalnunk, amennyit csak szeretnénk, miközben másokat nem sértünk vele."

Baker szerint a csoportos szex jobban elterjedt, mint gondolnánk, noha a résztvevők úgy gondolják, ez senki másra nem tartozik. "A valóság tehát az, hogy a munkahelyen mellettünk ülőnek akár mindenféle érdekes játékban és szórakozásban van része, és mi erről soha nem tudunk meg semmit" - közölte.

"Egy ilyen felmérés felnyitja az emberek szemét. Ha csoportos szexben veszünk részt, azt hihetjük, eléggé egyedül vagyunk evvel, de nincs igazunk. A titkárnő vagy az építőmunkás egyszer csak azt mondhatja, 'Tudod mit? Nem érzem magam többé mocskosnak vagy furcsának emiatt, és a partneremmel is megoszthatom a dolgot'" - tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek

Aktuális

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Hasmenés és bélgázok: így tehet ellenükHasmenés

Hasmenés és bélgázok: így tehet ellenükGyakran előforduló bélrendszeri panasz a hasmenés, a túlzott bélgáztermelődés

Mi számít a betegségek kialakulásánál: az életmód vagy a genetika?Ébredj fel

Mi számít a betegségek kialakulásánál: az életmód vagy a genetika?Bizonyos betegségek kialakulásában éppoly meghatározóak lehetnek a genetikai tényezők, mint az életvitelünk.

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Vénás betegségekFÓKUSZBAN

Vénás betegségek Az aktív népesség 35 százaléka, míg a nyugdíjas korúak több mint fele szenved valamilyen vénás betegségben

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag