A legnagyobb és legvidámabb megmozdulás október hetedikén - a futás napján!

Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

Futás, szurkolás, jelmez- és fotóverseny az, ami várja az ország apraját és nagyját, aki ellátogat a 2012. október 7-én rendezendő SPAR Budapest Nemzetközi Maraton ® és Futófesztivál helyszínére, az 56-osok terére.

A Városligetben megjelenő jótékonysági szervezetek, alapítványok, sportegyesületek és egyéb kiállítók mellett a főszerep természetesen a futásé lesz, kis és nagy távok közül egyaránt válogathatnak a sportolók, de minden eddiginél nagyobb szabású kampányt kezdtünk annak érdekében, hogy minél több szurkoló lelkesítse a futókat városszerte, végig a futás útvonalán.

Minden, a szurkoláshoz köthető információ megtalálható a szurkoljvelunk.hu oldalon, többek közt a futások teljes útvonala, szurkolói praktikák, illetve egy nyereményjáték is, melynek során egy letölthető, kinyomtatható kupont kitöltve wellness hétvégét, kedvenc futónk pedig egy éves ingyenes nevezési lehetőséget nyerhet. Mindenkire szükség van a pályán és a pálya mellett, a szlogen: kell a hangod, kell a tapsod! - ez látható egyébként városszerte már jó ideje különböző médiumokban a kuponnal együtt.

Hogy tényleg a legvidámabb, legszínesebb, legjobb hangulatú esemény lehessen a hétvégi, a maraton útvonalán több mint 40 helyen lesz zenés szurkolói pont, melyeken klasszikus zenétől kezdve a rockon egy a'capella koncertig minden hallható lesz. A pálya többi részén pedig - remélhetőleg szurkolók ezrei biztosítják majd a hangulatot.

És evvel nem ért véget a hangulatfokozás, hiszen meghirdettük a hagyományos jelmezes futó-, futós jelmezversenyt is - de most már tematikát is javasoltunk, ami nem más, mint Douglas Adams örökbecsű műve, a Galaxis útikalauz stopposoknak, hiszen mi más kapcsolódna egy maratoni távhoz, mint egy könyv, mely akármerre is járnak főhősei, a mágikus 42-es szám körül forog elejétől a végéig? Természetesen, aki továbbra is Csizmás Kandúr szeretne lenni, teheti.

A lényeg: ha már valaki úgy dönt, hogy eljön, s jelen van, onnantól rosszul már nem járhat. Mindenkit várunk hát, hiszen kell a hang, kell a taps, s egy kicsi mozgás mindenkinek kell.
Aktuális
Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Biohasonló gyógyszerekBiológiai terápia

Biohasonló gyógyszerekMennyire hasonló a biohasonló?

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Új rákellenes gyógyszerekonkológia

Új rákellenes gyógyszerekAz EU országai közül Magyarországon a legmagasabb a daganatos megbetegedések okozta halálozási arány

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag