Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Állítsd be kezdőoldalnak!

Kezdjen a legegészségesebb oldalon!

Hogy kezdi a napját? Egy csésze kávéval, öt perc tornával vagy bekapcsolja a számítógépet és megnézi a legfontosabb híreket? Kezdje az internetezést is egészségesen:
állítsa be kezdőoldalának a HáziPatika.com-ot, Magyarország leglátogatottabb* egészségügyi-életmód portálját!

Ha nálunk kezdi a böngészést, azonnal értesülhet a legújabb kutatások eredményeiről, az egészséges életmód újdonságairól, a fontosabb egészségügyi helyzetek kezeléséről. Ha beteg, és gyógyulni szeretne vagy egészségét szeretné megőrizni, elég egyetlen oldalt megnéznie: a megújult HáziPatika.com mindent egy helyen kínál, amire szüksége lehet.

Ráadásul, ha most állítja be kezdőoldalának a HáziPatika.com portált, lehetősége van megnyerni az 5 db. kétszemélyes wellness-pihenés egyikét!

Kattintson, válaszoljon kérdésünkre, pihenjen és legyen tájékozott!

1. lépésÁllítsa be a HáziPatikát kezdőlapként!

Ha a Házipatika.com-ot állítja be kezdőlapként, minden indításkor ez fog megjelenni a böngészőjében. Késöbb természetesen bármikor megváltoztathatja a kezdőlapját!

Kattintson a böngésző címsorában a www.hazipatika.com előtt levő kis ikonra, és tartsa lenyomva az egér bal gombját. Keresse meg a "házikó" (kezdőlap) ikont, és húzza rá azt!

- Kattintson a jobb sarokban a Google Chrome személyre szabásai és beállításai ikonra:

- Válassza ki a megjelenő legördülő menüben a "Beállítások" opciót!

- Az Alapok részben a Kezdőoldal után írja be a "http://www.hazipatika.com" linket:

2. lépésVálaszoljon a kérdésre!

A megújult HáziPatika.com nyitóoldalának melyik részén lehet megtalálni a kiemelten fontos tartalmakat?

3. lépésAdja meg az elérhetőségét!

Az alábbi mezőkbe írja be nevét és e-mail címét!

Kérjük, olvassa le az alábbi képen látható szót, és írja be az alatta található mezőbe!
Ha nem olvashatóak a betűk, kérjen másik kódot az "Új képet kérek!" linkre kattintva. Ez védelmet biztosít az automatizált üzenetek és a kéretlen reklámleveleket küldő programok ellen.

captcha

Új képet kérek!


* Forrás: Medián Webaudit

A Játék időtartama: 2012. április 2-29. Egy Játékos csak egy e-mail címről jelentkezhet a játékba. A helytelenül küldött válaszokat érvénytelennek tekintjük. Nyertesek kiválasztása a következőképpen történik: a helyes megfejtések számát elosztjuk a nyeremények számával, majd a szükséges kerekítést követően kapott szám és annak egész számú (2x, 3x stb.) többszörösei jelölik ki a megfejtések beküldésének időpontja szerint sorba rendezett listán a nyertesek pozícióját. Játékban való részvétel feltétele a személyes adatok kitöltése, amelyet a vonatkozó adatvédelmi törvény szerint bizalmasan kezelünk. A Játékban csak belföldi magánszemélyek vehetnek részt. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, Üzemeltető (Central Digitális Média Kft.) alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói. A Nyertes értesítése e-mailben történik. Amennyiben a Nyertes nem kap értesítést, de a weboldalon közzétett információk alapján felismeri magát, a Szervezők által fenntartott info@hazipatika.com, és/vagy az info@babaszoba.hu e-mail címen jelentkezzen a neve, telefonszáma, postacíme megírásával, feltüntetve azt is, hogy melyik játékban és mikor nyert. A Nyertes köteles együttműködni a nyeremény igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremények érvényesítése meghiúsul, a nyeremények a továbbiakban nem vehetők igénybe, és a Szervezőt és az Üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli. A Nyeremények átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, valamint a Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.) a Szervező és az Üzemeltető felelősséget nem vállal! A Nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A Nyertesek neve és települése nyilvánosságra kerül. Ön a válaszok elküldésével a fenti szabályzat tartalmát elfogadja.

Nyeremény

Budapesttől alig 60 km-re, egy 25 ezres barokk hangulatú kisvárosban találjuk meg a Hotel Kiss-t. A családias hangulatú, 47 szobával rendelkező hotel, kicsik és nagyok igényeinek is egyaránt megfelelő. A külső és belső medencével, szaunákkal, kerékpárokkal, felszerelt szálloda, jó és rossz idő esetén is számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra! Borkedvelőknek a saját családi pincészetet ajánljuk, mely díjnyertes boraival egyre nagyobb elismerést vív ki az Ászár -Neszmélyi borvidéken! Kiváló programlehetőség kisebb csapatoknak is.
Na de ha mégis kedvező az időjárás, akkor a tatai kisvonattal körbeutazhatjuk a város nevezetes pontjait, kellemes sétát tehetünk az Öreg-tó partján álló várhoz, vagy az angol parkkal körülvett Cseke-tóhoz.

Hotel Kiss